FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedno od najboljih poluvremena Slobode koje sam ikada gledao na Tusnju!
Ordagic je pravi dragulj!
Zeba je bio bas nafuran. Sta je sve radio.
Da mi je viditi koliko Veseli pretrci za utakmice.
Skahic je zvijer. Kakva snaga.
P.s. iskulirajte E.B. Mnogo je on dao za Slobodu. Lako je sada voliti i voditi. Neke stvari je iz temelja postavljao. Uostalom, pocijepan ko macka bio.
P.s.2. Acika je u nedelju dobio podrsku koju je trebao.
Ordagic je pravi dragulj!
Zeba je bio bas nafuran. Sta je sve radio.
Da mi je viditi koliko Veseli pretrci za utakmice.
Skahic je zvijer. Kakva snaga.
P.s. iskulirajte E.B. Mnogo je on dao za Slobodu. Lako je sada voliti i voditi. Neke stvari je iz temelja postavljao. Uostalom, pocijepan ko macka bio.
P.s.2. Acika je u nedelju dobio podrsku koju je trebao.
tuzlanska Sloboda
Daj linkTaRgEt_ je napisao/la:Admir Husarić Bice svega,bice vruće proljece!?Sloboda ima najbolji raspored od ekipa koje su u vrhu,ali znamo svi da isto tako ima i najslabiji uticaj u savezu,odnosno u sudackoj organizaciji!Haordic je potpuno nepotreban igrac ovoj ekipi Slobode,kojoj treba pojacanje na beku i jos jedan kvalitetan vezni,i nista vise trenutno!Samo me zbunjuje sutnja oko licence,jer i danas u lozi predsjednik Slavije gosp.Šavija(novi gen.direktor RAKA)izjavi da je rok za Evropa licencu istekao,i nemojte da vam neko daje laznu nadu,jer vas namjerno neko šalta(iz saveza sute i nece da daju precizne info)sto je kazu smisljeno jer se ceka rasplet na kraju prvenstva(da se vidi tabela)?!Jako čudan i zanimljiv komentar ozbiljnog čovjeka!
Like · Reply · 5 mins · Edited
**** opra ali jos je i nepismen ..
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ofsajd kao suza čistMortus je napisao/la:ni govora o ofsajdu, jer je kostić bio ispred igrača Slavije koji je stajao uz stativu, ali to je bilo i za očekivati da nam rade...
Lagano na pauzu sa vrha tabele
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel Ordagicu ovo treći karton bio...kako ga Valjic slinavi izvuče pretpostavljam da jeste...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Drugi žuti je tekstaragarda je napisao/la:Jel Ordagicu ovo treći karton bio...kako ga Valjic slinavi izvuče pretpostavljam da jeste...
-
dzekooooTz
- Kontakt:
kosticu,skahicu i iveticu sto prije treba produzit ugovor
a kad benko neki dan dade go a golman 5 metara ispred tad nije ofsajd ?Forster je napisao/la:Ofsajd kao suza čistMortus je napisao/la:ni govora o ofsajdu, jer je kostić bio ispred igrača Slavije koji je stajao uz stativu, ali to je bilo i za očekivati da nam rade...I ja sam na prvu pomislio da je pogriješio ali ne, u ovoj situaciji golman je bio linija ofsajda, a Kostic je bio iza njega
![]()
Lagano na pauzu sa vrha tabele![]()
![]()
1919 <3
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Zanimljiva su ova dnas dogovorena ulaganja Turkish Air u TZ aerodrom, zanimljiva
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
kako je krenula ova zima ahmetović opet ušo u formu daje golove, a dok je bilo onog sunca u oktobru bio je malo zakočio, izgleda da mu sunce ne godi "-% ga pripremila na najveće minuse 
nabijaju ljudi na nos sto se "malo navijača" skupi a sloboda prva, pitari i ovi iz mostara, a u vrapcicima 300 ljudi gledalo meč i opet po ovoj zimi sve ovo utakmica što se danas igralo kad se saberu gledaoci bude ko na tušnju
i to po podacima NFSBIH koji nešto škrto procjenjuju gledanost
a i sutra neće sigurno više ljudi gledat derbi kola..
nabijaju ljudi na nos sto se "malo navijača" skupi a sloboda prva, pitari i ovi iz mostara, a u vrapcicima 300 ljudi gledalo meč i opet po ovoj zimi sve ovo utakmica što se danas igralo kad se saberu gledaoci bude ko na tušnju
Da hoce vise potpisati taj reprogram cini mi se napio bi se öd srece
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mene je iznerviro dok je bio u Lukavcu ali koji je kralj danas kad onaj njegov broj 11 poce grijesiti, smiju se tribine smije se onMortus je napisao/la:hahaha VOJVODIĆ: Hvala navijačima na korektnom dočeku
Kasnije Labuda pozdravlja, govori djesi Igore
Sto mene nervira ovo Husarino pisanje sto je Target objavio i iskreno zaista me strah da zaista nismo zakasnili sa ovim rokovima oko licence i nadam se da iko na ovom forumu ima ko se razumije na ove propise pa cak i neko od moderatora bilo bi lijepo da ovdje objavi...Bilo bi mi izuzetno krivo da ovaj ol.os ima pravo
Rokovi nisu probijeni,oglasili su se iz kluba,cak je i ovaj Portal objavio clanak o tome.
Mada i ja bi volio da se to vise potpise i da zavrsimo tu pricu.
Mada i ja bi volio da se to vise potpise i da zavrsimo tu pricu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Vidjet cemo ko je bio upravu na kraju..ako ovaj bude upravu,vugda je onda pravo zaj.ebo...
Eh sad da se opustim i da pratim ko dolazi od igraca,sponzora...
Eh sad da se opustim i da pratim ko dolazi od igraca,sponzora...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Taj olos nije u pravu,ja vjerujem gosp.VugdalicuSARS je napisao/la:Sto mene nervira ovo Husarino pisanje sto je Target objavio i iskreno zaista me strah da zaista nismo zakasnili sa ovim rokovima oko licence i nadam se da iko na ovom forumu ima ko se razumije na ove propise pa cak i neko od moderatora bilo bi lijepo da ovdje objavi...Bilo bi mi izuzetno krivo da ovaj ol.os ima pravo
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Nema veze da li je ko u pravu, nego ima veze sa nepravdom. A to je velika razlika.Prije nekoliko godina su nam NELEGALNO oduzeli to pravo. Naš'o se veći kuurac i rek'o, ja idem prvi bez obzira što si ti bolji i imaš puno pravo . To se dogodilo a mi smo svirali kuurcu ..zeza je napisao/la:Taj olos nije u pravu,ja vjerujem gosp.VugdalicuSARS je napisao/la:Sto mene nervira ovo Husarino pisanje sto je Target objavio i iskreno zaista me strah da zaista nismo zakasnili sa ovim rokovima oko licence i nadam se da iko na ovom forumu ima ko se razumije na ove propise pa cak i neko od moderatora bilo bi lijepo da ovdje objavi...Bilo bi mi izuzetno krivo da ovaj ol.os ima pravo
pa zbog toga se i ja najvise plasim kada su nam vec jednom uskratili izlazak u europu i nanijeli nam ogromnu stetuTuzlak04 je napisao/la:Nema veze da li je ko u pravu, nego ima veze sa nepravdom. A to je velika razlika.Prije nekoliko godina su nam NELEGALNO oduzeli to pravo. Naš'o se veći kuurac i rek'o, ja idem prvi bez obzira što si ti bolji i imaš puno pravo . To se dogodilo a mi smo svirali kuurcu ..zeza je napisao/la:Taj olos nije u pravu,ja vjerujem gosp.VugdalicuSARS je napisao/la:Sto mene nervira ovo Husarino pisanje sto je Target objavio i iskreno zaista me strah da zaista nismo zakasnili sa ovim rokovima oko licence i nadam se da iko na ovom forumu ima ko se razumije na ove propise pa cak i neko od moderatora bilo bi lijepo da ovdje objavi...Bilo bi mi izuzetno krivo da ovaj ol.os ima pravo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrijeme je da se savez nama prilagodi jer mi u buducnosti postajemo samo bolji. Znaci moraju da zive sa tim..
-
intercontinental
- Kontakt:
Ko bi reko da nakon one muke od igre prošle sezone (mislim na prvu polusezonu) može se doći na ovo :O
Svaka čast redom:Azmiru Husiću,Saši Vugdaliću,Husrefu Musemiću i igračima(nebi nikog da izdvajam ,oni su jedan odličan kolektiv,tako da to nebi bilo pravedno da izdvojim npr. Zebu,Ahmeta ili Ordagića).
Što se tiče fukara i navijanja,drugo poluvrijeme velika 0,i zaista iako su vođi ovi momci neki sugerirali da povede podršku Azmiru on se oglušio na to...
Još jednom svaka čast i aBd tamo negdje u maju ima da se radujemo svi
Svaka čast redom:Azmiru Husiću,Saši Vugdaliću,Husrefu Musemiću i igračima(nebi nikog da izdvajam ,oni su jedan odličan kolektiv,tako da to nebi bilo pravedno da izdvojim npr. Zebu,Ahmeta ili Ordagića).
Što se tiče fukara i navijanja,drugo poluvrijeme velika 0,i zaista iako su vođi ovi momci neki sugerirali da povede podršku Azmiru on se oglušio na to...
Još jednom svaka čast i aBd tamo negdje u maju ima da se radujemo svi
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Ima taj ime i prezime??Mortus je napisao/la:To je tačno on ima pik na Azmira i u sjećanju mi ostaje jedna od utakmica kad je Azmir molio da se ne bacaju baklje na teren, ovaj se sa par svojih pajdaša pojavio i namjerno ubacio 3 u teren i tad smo popušili kaznu, a da bu se nakon toga samo ispario.emirzlaTu je napisao/la:Nikad bolja Sloboda,nikad gora grupa...sta je rec???Do proljeca se ovaj dio treba popravit drasticno,ovi igraci zasluzuju bolju potporu.
Pitate se sto se nije spomeno Azmir,kako, kad je danas vodio navijanje momak koji ga proziva na svakom koraku
Naravno niko mu se nije htio zamjerit.
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.