FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Uskoro u izvedbi crveno-crnih ajmoooooooooooooooo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ovo sam i bio najavio, ukoliko ode sto je 99%, Dedin izbor bi pao na Hadzica sto je bio vec kod nas.SARS je napisao/la:Mislim da nam Piric odlazi na zimu i to kako danas onaj gov.n.ar Husara rece u 2 Bundesligu ili Belgiju i spomenu nekom covjeku da je rijec o 400.000 sad ne znam jel eura ili KM...Ovaj ga pita pa sta je sa sampionima aludirajuci na Slobodu kaze dobar je i ovaj drugi golman nece nedostajati
staragarda je napisao/la:Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....
A vi ih fino zaje8ete i vratite dug.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Zbilja,vauuuuuHonorar je napisao/la:staragarda je napisao/la:Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Aco je došao vidno nespreman. Izgleda da ga je Deda malo gurao u stranu što se treninga tiče. Što je prvenstvo odmicalo dalje to je Aco bivao sve bolji, a "eksplodirao" je u Travniku u kupu kad je poskidao sve moguće i nemoguće (i uz strijelce je najzaslužnji za prolazak dalje). Imao je i par kikseva, ali dešava se svim golmanima.pinoglavi je napisao/la: Hvala![]()
Kakav je Nikolic?Jel bolji od Hamzabegovica po tvojoj procjeni?
Pošto odlično poznajem i Mirzu H., tj. njegove vrline i nedostatke kao golmana, mogu reći da je u ovom trenutku on u blagoj prednosti u odnosu na Acu, ali sve su to nijanse i sve zavisi od "dobrog ili lošeg dana".
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
staragarda je napisao/la:Zbilja,vauuuuuHonorar je napisao/la:staragarda je napisao/la:Ko se na mlijeko opece i u jogurt puše...ovo sto ovaj kreten Husara piše treba DOBROOOOOOO sve provjerit... i to 3 puta najmanje....zaklali su nas 1 za evropu na pravdi Boga pa čisto sumnjam da lojavi salem i kompanija iz ovog krimogenog saveza neće opet pokušat jer su vidjeli da je đavo odnio šalu...Sloboda je prva sa tendencijom pojačavanja i nastavka karanja svih redom...ne ide sa sudijama,ne ide sa kartoniranjem...odigrat će sigurno na posljednju kartu a to je dug i licenca...TREBA BIT MAX OPREZAN....
Jednostavno zar ne?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobri su.. Danas kada smo izlazili sa stadiona oni pjevaju ovdje niko nije normalan 
@zoom znam da si odlicno upucen u 1.FBiH zato sam i pitao da ga uporedis sa Hamzabegovicem, hvala na info i sretno i vama u drugom dijelu sezone 
Nad tobom sunce najljepše sja
Veseli je danas izvrtio onog nabildanog s brojem 11, da ga je Darko iz samilosti zamijenio na poluvremenu 
Al kad Zeba izvrti onog lika pa odmah ode do njeg i pruža mu ruku... 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Zapd nikad ne ustane na prvu, treba animirati ljude a ne nazivat ****. Plus ona zima danas... Ali svejedno, furka prejadna, sramota ne spomenuti ime Azmira Husica, covjeka kojem dugujemo to sto nismo ugaseni... Sve u svemu preocajno izdanje, a najavljivao se bum zbog povratka Azmira...DoeTz je napisao/la:Donekle si upravu jest debilizam. Medjutim ne bi bilo potrebe za tim da zapad ne isfura.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: Pjevati zapadu "ustanite ****" u ovim momentima kad je klub prvi na tabeli i kad je sve ok ravno je debilizmu...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma na zapadu ima puno djedova i starijih koji ne mogu skakat. Ali se ispostuje uvijek Sloboda je sampion. Treba skandiranja jer starijima se ne ustaje kada sjednu 
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Prvo, nazvali su nas na zapadu ****. To su ljudi koji zive za Sloboda za razliku od klinaca na sjeveru. A zapad pun. Drugo, mozda malo mulci na sjeveru da pojedu pure i popuse kurca kada prozivaju zapad.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
- Beduin
- Kontakt:
Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.
Odmah dobro kazniti linijskog sudiju.
A tek sad vidim da smo dobili novog claa crveno-crne porodice.
http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... e-porodice
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cist ofsajd jer se u ovom slucaju golman racuna kao zadnji igrac odbrane ovako se sviralo i u lp jednom mislim da je juve igrao protiv olympiakosa.Beduin je napisao/la:Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
prenesite Ahmetoviću da se ne zajebava i neka ostane tu gdje jeste 
- Beduin
- Kontakt:
Nisam ni gledao u golmana, nego kad sam pogledao golove zapade mi za oko zadnji igrac zalijepljen uz stativu.samirr je napisao/la:Cist ofsajd jer se u ovom slucaju golman racuna kao zadnji igrac odbrane ovako se sviralo i u lp jednom mislim da je juve igrao protiv olympiakosa.Beduin je napisao/la:Gledam ovaj ponisteni gol Kostica iz ofsajda, ovo nije da je smijesno nego zalosno da sudija ovo svira. Igrac Slavije na 1. stativi stoji cijelo vrijeme i Kostic pokraj njega zabija, znaci, nije bilo nikakve mogucnosti da bude ofsajd dok gostujuci igrac stoji zagrljen uz stativu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- marseille_unique
- Kontakt:
Sta ti to treba, bez kopiranja molimNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Uskoro u izvedbi crveno-crnih ajmoooooooooooooooo
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8F8WxAdGp7A[/youtube]
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- Probisvjet
- Kontakt:
Veselinovic nevjerovatan po krilu. Strava igrac.
Ma ne zna se ko je bolji jbt.!
Ma ne zna se ko je bolji jbt.!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.