FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Omerbavarac
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Omerbavarac » 23 maj 2010, 00:33

Interista di cuore je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati. :D
Sta ce sad Inter :? :?
ne sikiraj se ti druze za Inter ;) doce sigurno dobar trener,a ti idi vidi jel Buyten ziv nakon onog bacanja Milita....INTERRRRRRRRRR
Ziv je, sad ga zvao. Pita kako forumasi?
Kaze i njemu tesko pada odlazak Mourinha, veli da je lijep nogomet gledao, ali da ce tesko to biti bez njega?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 23 maj 2010, 00:34

ja sam veoma sretan i cestitam interovcima puno hiljaditi put.. nisam nista pljuvao vec jarane pises isto kao da niko prije intera i Barce nije osvojio.. a i ja volim ponekad prcnut :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 23 maj 2010, 00:35

Zdena04 je napisao/la:Čestiram od srca. Neka se sad javljaju @Bilal i @FC BAYERN. :D
Tu sam ja, cestitam svim Interovcima na zasluzenoj tituli, bili ste bolji na terenu a tako i izvan njega,ipak moj klub nije igrao onako kako se ocekivalo od Bayerna da igra, velika steta sto nije igrao najbolji igrac na svijetu Franck Ribery, ali sta mozemo tako je bilo uefi u interesu idemo dalje boze moj.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 23 maj 2010, 00:36

omerbavarac je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Dovodi Mourinho navijace do ruba ocaja. Slavice se dugo ova titula, ali bol zbog njegovog odlaska ce ostati. :D
Sta ce sad Inter :? :?
ne sikiraj se ti druze za Inter ;) doce sigurno dobar trener,a ti idi vidi jel Buyten ziv nakon onog bacanja Milita....INTERRRRRRRRRR
Ziv je, sad ga zvao. Pita kako forumasi?
Kaze i njemu tesko pada odlazak Mourinha, veli da je lijep nogomet gledao, ali da ce tesko to biti bez njega?
nisi ti dobar nikako bgm...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 23 maj 2010, 00:37

Cestitam :( zasluzeno na kraju...

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:37

FC BAYERN je napisao/la:sto nije igrao najbolji igrac na svijetu Franck Ribery
e što ne volim ova pretjerivanja j.ebo mi valter mater :S

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 maj 2010, 00:38

Raja iskrene cestitke, veceras je bolji klub pobijedio. :)

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 23 maj 2010, 00:40

solidus je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:sto nije igrao najbolji igrac na svijetu Franck Ribery
e što ne volim ova pretjerivanja j.ebo mi valter mater :S
Drug vidi meni je Ribery kao sto je npr ovom daffyu Del Piero itd... Uvijek ce mi biti najdrazi i najbolji sto ne znaci da ce tako i tebi i petom i desetom biti, ja sam dosao cestitao(zasluzeno sto jest jest) i mogu reci da sam jako zadovoljan ovom sezonom.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:41

Simpatiziram Real i opet kažem da je Messi najbolji igrač trenutno .. šta ja imam lupat da je Higuain , Ronaldo il neko drugi. A najdraži i najbolji nemaju nikakve veze jedno sa drugim .
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 23 maj 2010, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 23 maj 2010, 00:42

Sve čestitke na osvojenom trofeju, uživajte
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 00:45

Ajde, nema veze neka si ti prcno, a i ja to volim jer evo prcam one realovce citavo vrijeme...hvale se vasim nazalost bivsim trenerom i kazu da ce napraviti jos veci uspjeh,a znamo svi da ce otici iz madrida za 2 mjeseca jer ce reci da niko ne postuje njegov rad i njegov uspjeh....Pa zaista je taj covjek nesto najgore trenutno...
Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Al ne sikirajte se, doci ce jos bolji, ima ih zaista....

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 23 maj 2010, 00:46

Hvala svima na cestitkama, i ovim iskrenim i ovim neiskrenim :D

eto izgleda nazalost, Mou odlazi, on je ostvario ono zbog cega je doveden, kako kaze jedan moj jaran, inace navijac Reala, red je da i mi osvojimo Ligu prvaka...

sto jest, jest, Liga prvaka nije prava bez Reala, Milana, Juventusa, Valencie...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 23 maj 2010, 00:47

yasminho je napisao/la:Ajde, nema veze neka si ti prcno, a i ja to volim jer evo prcam one realovce citavo vrijeme...hvale se vasim nazalost bivsim trenerom i kazu da ce napraviti jos veci uspjeh,a znamo svi da ce otici iz madrida za 2 mjeseca jer ce reci da niko ne postuje njegov rad i njegov uspjeh....Pa zaista je taj covjek nesto najgore trenutno...
Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Samo sto ce Interovi igraci reci novom: mi cemo igrat kako nam je Murinjo reko :mrgreen:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 maj 2010, 00:48

Cestitke Interu i svim njegovim pravim navijacima.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 00:51

yasminho je napisao/la:Zaista ne mogu da zamislim kako je to mogao uraditi vama navijacima nakon svega ovoga....
Uradit' im šta ?

Pa taj čovjek ili nečovjek kako ga ti smatraš je učinio navijače Intera najsretnijim u posljednjih 45 godina.

Smatraju ga "bogom" trenutno.

yasminho
Kontakt:

Post Postao/la yasminho » 23 maj 2010, 01:00

Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 23 maj 2010, 01:02

yasminho je napisao/la:Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....
odoh ja klanjat nafile namaz i uputit koju dovu za tebe jer nisi dobar ;)

vozdra ... lijepe snove ti želim :)

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 23 maj 2010, 01:14

Bravo!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 maj 2010, 01:37

yasminho je napisao/la:Jeste, smatraju ga bogom, a placu i preklinju ga da ostane, a on u stilu boga kaze da ce u svet real i da pokusa tamo da uradi sto niko nikad nije.....a nisam siguran da smatras da je interu ovo sto su uradili dosta, jer navijaci i kao igraci imaju zelju da pokazu da to nije sve bilo na njemu, a on im ode ispred nosa u madrid gdje nista nece napraviti jer ce i sam shvatiti da on nije za toga.....
Pa sta se bolan blamiras, on je doveden da Interu donese Ligu Prvaka. Svoju misiju je ispunio, NITKO mu pravo nema prigovoriti da vec sutra ode, njemu jedno veliko hvala, on je svoje napravio, nista on ''ne radi'' Interu ako ode u Real ili bilo gdje drugdje, to sto ljudi zele da ostane je prirodno, idoliziraju ga, medjutim ja, ni bilo tko drugi mu nista nemamo za reci, svoje je demonstrirao i napravio. GRANDE JOSE!

Sto se tice utakmice, GRANDE INTER, bolja momcad je pobijedila, LP je nakon toliko godina tu, nitko je vise zasluzio nije pobijedivsi engleskog, spanjolskog i u konacnici njemackog prvaka. HVALA VAM!
...Život za Široki...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 maj 2010, 01:48

ribery je napisao/la:Raja iskrene cestitke, veceras je bolji klub pobijedio. :)
Vom Jäger zum Gejagten

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.