Zrinjski - Sarajevo 2
Borac - Sloboda X
Celik Zenica - Travnik 1
NK Vitez - Velez Mostar 1
Radnik Bijeljina - Mladost DK X
Rudar Prijedor - Drina Zvornik 1
Slavija - Olimpic X
Zeljeznicar - Široki Brijeg X2
Evo najjačeg prognozera na forumuzeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Radnik Bijeljina - Mladost DK 1
Rudar Prijedor - Drina Zvornik x
Slavija - Olimpic 2x
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1
????? svako ima pravo na svoju prognozu gnomeCoraco je napisao/la:Evo najjačeg prognozera na forumuzeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic 2x
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1![]()
![]()
sabrane prognoze zeke
Sloboda - Slavija x2
Rudar Prijedor - Sloboda 1
Sloboda - Zrinjski 2
Sloboda - Travnik x
Drina-Sloboda 1x
Sloboda - Olimpic Sarajevo 2
Široki Brijeg - Sloboda 1
Sloboda-Velež x
FK ŽELJEZNIČAR-FK petokraka 1
Sloboda - Vitez x
itd itd![]()
Bolje ti je nemoj se kladit na Slobodu . . .upratio sam ja tebe već duže vremena i Sloboda ti redovno uzima pare iz novčanikazeka_tm87 je napisao/la:????? svako ima pravo na svoju prognozu gnomeCoraco je napisao/la:Evo najjačeg prognozera na forumuzeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic 2x
Zeljeznicar - Široki Brijeg 1![]()
![]()
sabrane prognoze zeke
Sloboda - Slavija x2
Rudar Prijedor - Sloboda 1
Sloboda - Zrinjski 2
Sloboda - Travnik x
Drina-Sloboda 1x
Sloboda - Olimpic Sarajevo 2
Široki Brijeg - Sloboda 1
Sloboda-Velež x
FK ŽELJEZNIČAR-FK petokraka 1
Sloboda - Vitez x
itd itd![]()
![]()
Divi baustelca američkog jest mu petokraka komplekse iznabijala.... ahahaha..... Ček da ti i ja pripomognem pacenik...vidiš da si gotov prsnuo a ne hodaš po tekmamazeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic 2x
hvala Bogu daleko sa, ja od baustele kompleksau mali usljivi i vise sam ja utakmica pogledao nego ti hljeba pojeo a da ne kvari temu popusti malo i idi prosetaj malo pomoci ce ti sigurno.staragarda je napisao/la:Divi baustelca američkog jest mu petokraka komplekse iznabijala.... ahahaha..... Ček da ti i ja pripomognem pacenik...vidiš da si gotov prsnuo a ne hodaš po tekmamazeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic 2x
ZELJO-siroki 7-0...plavo proljeće i ugljese sa nigerijskih plaža donijet će strasnu dominaciju i jos jednu pobjedu FILOZOFIJE
BORAC-petokraka 5-0.....komunisti gube,opet
Eto kompleksas, nadam se da si makar malo nahranio bolesni ego... pozz i sutra opet na mješalicu... hehe
Zasto se ne pomiris sa zarezom druze? Zakopajte ratne sjekire, tj. oslobodite recenicu.zeka_tm87 je napisao/la:hvala Bogu daleko sa, ja od baustele kompleksau mali usljivi i vise sam ja utakmica pogledao nego ti hljeba pojeo a da ne kvari temu popusti malo i idi prosetaj malo pomoci ce ti sigurno.staragarda je napisao/la:Divi baustelca američkog jest mu petokraka komplekse iznabijala.... ahahaha..... Ček da ti i ja pripomognem pacenik...vidiš da si gotov prsnuo a ne hodaš po tekmamazeka_tm87 je napisao/la:Zrinjski - njanjajevo 1
Borac - petokraka x
Celik Zenica - Travnik X
Slavija - Olimpic 2x
ZELJO-siroki 7-0...plavo proljeće i ugljese sa nigerijskih plaža donijet će strasnu dominaciju i jos jednu pobjedu FILOZOFIJE
BORAC-petokraka 5-0.....komunisti gube,opet
Eto kompleksas, nadam se da si makar malo nahranio bolesni ego... pozz i sutra opet na mješalicu... hehe