Druze kakav ostanak ,da Messija dovedu njima je ispasti.. Pa nikog dobili nisu godinama,na proljece još 12 kola,tu ce klaonica da bude za bodove ,jedino da dobiju svih 12 ,ali kad nisu mogli raspalog Rudara neće ni ovo...BosnianKingdom je napisao/la:Šteta bgm, ako uprava i cijeli klub ima imaju želju za opstankom,morat će se žestoko raditi preko zime.
Protiv koga jos do zime?
FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
-
- Kontakt:
Slavija kuci,Borac gosti,Radnik kuci.BosnianKingdom je napisao/la:Šteta bgm, ako uprava i cijeli klub ima imaju želju za opstankom,morat će se žestoko raditi preko zime.
Protiv koga jos do zime?
#musvdg
- BosnianKingdom
- Kontakt:
ABd 5 ili 6 bodova,za najavu proljeća.1922VFC1981 je napisao/la:Slavija kuci,Borac gosti,Radnik kuci.BosnianKingdom je napisao/la:Šteta bgm, ako uprava i cijeli klub ima imaju želju za opstankom,morat će se žestoko raditi preko zime.
Protiv koga jos do zime?
Sabrine mi moje!
Opstanak je SF i za vas i za Borac. Preko zime bi trebali potrositi bruku para ali to ne bi bila nikakva garancija da ce se opstati u pl.
Najpametnije je odraditi ova 3 kola najbolje sto se moze i u preostalih 12 na proljece spremati ekipu za sto brzi povratak 2017/2018. Nije tragedija ispasti iz lige, posteno, bez burgijanja i podmetanja.
Najpametnije je odraditi ova 3 kola najbolje sto se moze i u preostalih 12 na proljece spremati ekipu za sto brzi povratak 2017/2018. Nije tragedija ispasti iz lige, posteno, bez burgijanja i podmetanja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa gdje vam je Avdo?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Stone Island
- Kontakt:
Tu je Avdo, k' o da gledam eto ga umjesto Kantlarovskog.Probisvjet je napisao/la:Pa gdje vam je Avdo?
Ljudi imate podršku da ostanete u ligi od navijača Sarajeva. Pola familije su navijači Veleza a imao sam i priliku da dugo radim u lijepom Mostaru. Jedan od legendarnih klubova koji su u našoj lijepoj BiH. Navijam svim srcem za vas svako kolo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
PRESTANITE SE VEC JEDNOM BRUKAT I ODIGRAJTE MAKAR NERJESENO... KUCI,JBT
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Hahahhaha pa ti stvarno ne mozes bez Velezastaragarda je napisao/la:PRESTANITE SE VEC JEDNOM BRUKAT I ODIGRAJTE MAKAR NERJESENO... KUCI,JBT
#musvdg
-
- Interni moderator
- Kontakt:
U pravu si...stalno o vama razmišljam... kompleksi vjerovatno ... stalno visim i pisem ovdje....postajete iritantni kakva ste rupa za nabijanje postali...poskidat ce te sve rekorde...imal ko da vas ne maltretira jbt...1922VFC1981 je napisao/la:Hahahhaha pa ti stvarno ne mozes bez Velezastaragarda je napisao/la:PRESTANITE SE VEC JEDNOM BRUKAT I ODIGRAJTE MAKAR NERJESENO... KUCI,JBT
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Stara garda... Ne pamti Aliju rahmetli a o Titu samo na wikipediji cit'o.... Cuj stara bagra.... E u redu je.... A vi rodjeni mogli ste se vala malo trznuti pa da na proljece pod Bijelim brijegom barem bod otkinete.
- hskzmostar
- Kontakt:

Jos su im teske noge od Dortmunda...

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeste sila...hskzmostar je napisao/la:I do sada su osvajali,bola unakazit cemo ih i poslati u povijest!
Jos su im teske noge od Dortmunda...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
Jel Velez jos u igri za opstanak?
Nesto bi mi bilo zao da ispadnu,pa da opet sa Goskom i Braniteljem igraju.Oni su veliki klub,pa pogledajte kakav grandiozan stadion u vrapci.cima imaju.Podrska!
Nesto bi mi bilo zao da ispadnu,pa da opet sa Goskom i Braniteljem igraju.Oni su veliki klub,pa pogledajte kakav grandiozan stadion u vrapci.cima imaju.Podrska!
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- Stone Island
- Kontakt:
Kad je mogao Juve igrati u nizem rangu, mozemo i mi. Isto tako, Juve je uvijek Juve.
Juve je izbacen u 4 ligu zbog namjestanja a Velez ispada zbog vase uprave i to sto vas HDZ yebe u zdrav mozak, brato moj sve je to kod vas politika dole, al nadam se da cete se vratit brzo jer bez jakog Veleza nema ni jake lige.Stone Island je napisao/la:Kad je mogao Juve igrati u nizem rangu, mozemo i mi. Isto tako, Juve je uvijek Juve.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Stone Island
- Kontakt:
Sami sebe smo upropastili. Niko nam kriv nije.
Isto tako smo i mi sami sebi krivi sto smo ispali, ali dok smo ispadali bili smo izrevoltirani Zeljom i Velezom i nismo uopste gledali na nasu upravu koja nas je doslovno unistila i da nije ovaj covjek dosao mi bi ispali u kantonalnu ligu, mozda je tako i najbolje da ispadnete nije mozda nego mislim da je to prava stvar da bi se ocistilo od g.ovnara iz Uprave, iskreno ne volim Velez ali mi je zao stvarno jer znam kroz sta smo mi prosli sve, i skim smo sve igrali u FederacijiStone Island je napisao/la:Sami sebe smo upropastili. Niko nam kriv nije.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
I bolje vam je da ispadnete, da lopovi odyebu iz kluba, da konsolidujete redove, posloze se stvari kao nama pa onda opet nazad gdje vam je i mjesto!
VRATIĆEMO SE ABD JAĆI I ZBOG DUŠMANA FORCA VELEŽ
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], Hrammm1921, napapijri1987, nedimmmm1337 i 28 gostiju.