Pa ako nastavi ovako imat će oko 435. Nije teško pomnožiti sadašnji broj tekmi sa 4, i oduzeti dvije utakmice. Sad, koliko je realno da nastavi ovako ne znam.Puma je napisao/la:Projekcija je 400 i kusur, to sam negdje graficki vidio.
Za mene je ipak PG13 najmasina.
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Nek' je živ i zdravSlevinKelevra je napisao/la:Niko nikada nije prebacio 300 za sezonu. Malo je reci da izgleda vise nego realno da ce Steph to uraditi ove godine.BernardBarnjak je napisao/la:Total 3-point Field Goals Made
1. Stephen Curry 111
2. Paul George 64
3. Kyle Lowry 63
4. Damian Lillard 60
5. Klay Thompson, Isaiah Canaan, James Harden 55
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ispravio sam ti post DonnieleDonnie Darko je napisao/la:Pa ako nastavi ovako imat će oko 435. Nije teško pomnožiti sadašnji broj tekmi sa 4, i oduzeti dvije utakmice. Sad, koliko je realno da ne nastavi ovako ne znam.Puma je napisao/la:Projekcija je 400 i kusur, to sam negdje graficki vidio.
Za mene je ipak PG13 najmasina.
Curry je sinoc u napadu odigrao kako je odigrao.. moze se reci standardno za njega. Ali ono sto je radio u odbrani je bilo smijesno. Nije bilo bloka da nije zapeo u njemu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I unatoc tome na kraju svojom odbranom direktno donio pobjedu svojoj ekipi.dscile je napisao/la:Curry je sinoc u napadu odigrao kako je odigrao.. moze se reci standardno za njega. Ali ono sto je radio u odbrani je bilo smijesno. Nije bilo bloka da nije zapeo u njemu.
What a time to be alive

I ćorava koka zrno ubode. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
goddamn
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Curry će sve da izdominira. Kako lik igra, s kojom lakoćom.
Pošto su moji Lakersi pali totalno a Kobe ode u penziju, za nekog da uzme titulu se mora navijat a pošto mi je Curry drag, idemo GSW.
Pošto su moji Lakersi pali totalno a Kobe ode u penziju, za nekog da uzme titulu se mora navijat a pošto mi je Curry drag, idemo GSW.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
2015/2016 NBA Sezona
Nece pg moci sam protiv gsw, u ovom rasporedu gsw najvise sansi dajem bostonu da ih srusi.
Btw love jos jednom pokazao kakav je prosjek
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Btw love jos jednom pokazao kakav je prosjek
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Najbolji igrac ligedscile je napisao/la:Curry je sinoc u napadu odigrao kako je odigrao.. moze se reci standardno za njega. Ali ono sto je radio u odbrani je bilo smijesno. Nije bilo bloka da nije zapeo u njemu.
Top 5 realno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Harden bolji
Klay korisniji
Klay korisniji
Draymond MVPDonnie Darko je napisao/la:Harden bolji
Klay korisniji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
napokon da malo sebi dodjete momci 
Ma ne mOre, kad je Harden bruku bolji ofanzivno i moze duplo vise uradit od njeg za ekipu.Donnie Darko je napisao/la:Harden bolji
Klay korisniji
LeBron
KD
AD
WB
Curry
PG
Harden
Blake
Cousins
Realno
Ispred Kawhia je samo Leborn, AD i Russ. PG je isto tu bara, bara s Kawhiem.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
'ta će Curry basketaš obični
ima sreću pa ga ide šut, lmvp, hahahahaha
Realno nekad GSW odigra slabo, kao recimo sinoć gdje je i ličio na basketaša, ali to je njegov stil igre, neko pogadja iz reketa a neko iz finte, driblinga, iz trka preko ruke trica kao kap, da sam ovo recimo vidio 4, 5 puta od Curry-a onda hajde de basketaš, ali frajer redovno to radi i svi znaju i svi se više trude i opet frajer sa takvom lakoćom to radi da nije humano. Ali realno slabo su jučer odbranu odigrali pogotovo pri zagradjivanju na Off skok.
Realno nekad GSW odigra slabo, kao recimo sinoć gdje je i ličio na basketaša, ali to je njegov stil igre, neko pogadja iz reketa a neko iz finte, driblinga, iz trka preko ruke trica kao kap, da sam ovo recimo vidio 4, 5 puta od Curry-a onda hajde de basketaš, ali frajer redovno to radi i svi znaju i svi se više trude i opet frajer sa takvom lakoćom to radi da nije humano. Ali realno slabo su jučer odbranu odigrali pogotovo pri zagradjivanju na Off skok.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
realno nemam nikad namjeru da se sa nekim raspravljam, pojedine jednostavno ignorisem, jer nemam zivaca se raspravaljati a i ne vrijedi sta god da napises, i tebe vec duze pratim i znas biti dosta realan ali i subjektivan kad je Houston u pitanju. ALi sad da je Curry (samo) top-5 je cista nebuloza, Lik jednostavno trenutno jede sve pred sobom, i koliko god primio on duplo vise u napadu daje i cini svoju ekipom pobjednickom, u najtezim trenutcima sjevne trica, i tako redovno po 4-5 kroz sezonu. I pored ovih rekorda imati srca i reci da nije najbolji je cist bezobrazluk.alemsa je napisao/la:Najbolji igrac ligedscile je napisao/la:Curry je sinoc u napadu odigrao kako je odigrao.. moze se reci standardno za njega. Ali ono sto je radio u odbrani je bilo smijesno. Nije bilo bloka da nije zapeo u njemu.![]()
Top 5 realno
Evo i PG13 trpa, ali sta vrijedi kad mu ekipa izgubi??? Ovaj i trpa, i pobjedjuje i obara i licne i timske rekorde, a bolji je u odbrani od tvog ljubimca kako god okrenes, a o napadu da nepricamo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ti meni reci kad najbolji igrac svijeta nije imao defense, i ja cu prihvatit Currija kao najboljeg igraca lige, sto realno nije, nego ga medija trpa
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Plata Currya ove i slijedece sezone

p.s. Kad se sjetim da su neki na ovom forumu govorili da je GSW pogresnog igraca trade-ovao od dvojca Ellis-Curry

p.s. Kad se sjetim da su neki na ovom forumu govorili da je GSW pogresnog igraca trade-ovao od dvojca Ellis-Curry
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ugovor je sasvim razuman kada se u obzir uzmu Curryevi problemi sa povredama zbog kojim mu je dugo vremena karijera bila pod velikim upitnikom.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Plata Currya ove i slijedece sezone
![]()
Zato će sljedeći biti 30 miliona po godini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.