Bolanos je napisao/la:
Ja te razumijem, iskreno ovo govorim. Poznajem taj osjecaj a poznajem brate i kako sam se grubo prizemljio, samarali sve redom pa onda u 4 utakmice 0 pobjeda, poraz kuci, u Mostaru, remi u Zvorniku, sve se srusilo za noc i sad tako kontam. Ako uspijete da ne dodjete u tu fazu mozete komotno do titule a tu daj procjenu je li vas tim jaci od naseg proslosezonskog kad nam se to desilo. Ne smao nama, vec i Zelji, SIrokom, Zrinjskom.
Do sad nije bilo pritiska nekog, a igrači su stvarno uigrani, i u ekipi vlada harmonija tako da smo zbog toga veliki optimisti, pogotovo zbog ovih partija kući, nikad ljepšu igru nismo gledali, a eto potvrdilo je i dosta drugih klubova upravo to. A i dominantna igra na strani nam daje za pravo da se nadamo nečemu. Eh sad šta će biti na proljeće, il još bolje il neki pad, ostat na ovom neće vjerovatno. Kakogod borit ćemo za titulu to je i predsjednik rekao, ali sigurno je da je realniji cilj jedno od prva 3 mjesta i plasman u Evropu.
Vi ste prošle sezone imali tih nekih bezveznih kikseva, nama se to zasad ne dešava iako su mnogi to očekivali. Husref to sve mirno odrađuje i stvarno idu iz utakmice u utakmicu. Nekako najveći strah izazivaju ta nova pojačanja koja mogu bit mač s dvije oštrice, zato je i šef oprezan i sve je to lijepo odradio kad je rek'o ko god da dođe dat mu ugovor do ljeta pa nek se dokazuje, i ne mora značit ako je doš'o tu da će igrat. Da se ne desi da misle došli su tu gdje ima para i sad će se zafrkavat. Sigurno je i u Sarajevu bilo takvih.
Uglavnom vidićemo sve, mi imamo možda i prečih stvari da riješimo od te neke titule trenutno, al ako se pruži prilika, što da ne.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.