FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

HuX
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la HuX » 23 maj 2010, 01:26

haj da se i ja malo osvrnem na vecerasnju tekmu, kad sam se malo ohladio :)

ja sam jako zadovoljan igrom ekipe, ali ne i pojedinih igraca.Nikakvo opravdanje nije Mulleru sto ima 20 godina, imali su i messi i wayne i mnogi drugi 20 godina, pa su drmali.Protiv lyona ista situacija kao veceras, na ostale utakmice cu nekako zazmirit ( jer je imo sijaset ovakvih propustenih prilika), ono se jednostavno MORA zabit, nikakva isprika ne dolazi u obzir za onakvo nesto.
jos se jednom pokazuje kolko nam fali taj bek na lijevoj strani ( mada imamo contenta) jer po ko zna koji put holdger ne daje doprinos u napadu na toj strani i krilo ( riby i hamit) uvjek bivaju uduplani il cak utrojeni.
stoperi, katastrofa jednom rijecju.Sva sreca pa igramo ove sezone napadcki fudbal, pa oni nemaju tolko kontakta sa loptom, al akd god je neko malo jace napao, trpali su nas.Pod hitno dovest jednog vrhunskg stopera ( Vidica za 30-35 miliona), i jednog dobro stopera ( Spahic ili Alex ili Tascia), ostavit DvB i holdgera, micha prodat, brena ostavit na posudbi jos 1-2 sezone.
Lijevi bek isto tako, neci nekog u francuskoj ligi, ( cisoko ili taiwo(??)), jedino mi njih dvojica padaju na pamet sad, jer osatli kvalitetni nisu na prodaju.
Van Bomel previse prelosih pasova, svinja je vise igro u defanzivi nego naprijed, uglavnom solidno su odigrali.
Fali nam taj kreativas, kojeg cemo do godine aBd imat ( Kross), koji ce vjerovatno umjesto Mullera :twisted: igrat zajedno sa riberyem i robbenom( veceras jako jako dobar, ali malu pomoc imao u lahmu )
sto se napada tice, tu ni sam ne znam sta bi, dzeku bi volio vidjet mada mi ni gomez nije tolko mrzak, mislim da on moze puno puno bolje, samo mu treba dat priliku, al eto vijdet cemo sta ce bit, al bi pristao na razmjenu gomez+kes=dzeko

Pack Mas
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 23 maj 2010, 01:30

solidus je napisao/la:Što se tiče transfera , volio bih vidjeti Džeku u Bayernu i njegov ostanak u Bundesligi .
Izjavio je da je Bayern jedini klub gdje bi igrao u BL, tako da mislim da se taj transfer moze realizovati, uz to ima tu neke stele izmedzu dvoje brace Ulia i Dietera :lol:

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2010, 01:35

ajvaz_dedo je napisao/la:ma vama nebi pomogli ni maradona ,pele,platini,eusebio i puskas zajedno luzeri i mali klubovi koji dolaze iz malih liga uvjek ostaju na margini svega,samo budala je onaj bilal sto karijeru sam sebi rusi igrajuci za bayern :roll: :roll: :mrgreen:
Stvarno covjece ti nemas Pojma koji je tebi cilj imas 5 godina kako znas slova ?
. i pored ove pOBIJEDE bayern je veci Klub od svih Talijansih osim Milana tako da .. suTis !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 maj 2010, 01:36

jbg, nije se dalo. :( nisu mogli doci do svoje igre, nekoliko igraca je zakazalo sto je ipak previse da bi se protiv ovakvog intera doslo do povoljnog rezultata. razocarenje je veliko, ali me tjesi to, kada se sjetim da smo mrski mu-klub izbacili iz takmicenja...i mom rahatluku nikad kraja. :lol: :lol:

za neke vece analize i govore nemam nit' volje niti zivaca. u svakom slucaju sam zadovoljan sezonom, tako da svi odreda mozemo biti ponosni na ovu ekipu. u nekim situacijama su nadmasili sami sebe, u nekim su sasvim ocekivano odigrali, ali je to poslije nekakvih "bljesaka" izgledalo razocaravajuce, sto u sustini nije istina, jer se ne moze ocekivati da neki limitirani igraci igraju non-stop na visokom nivou.
Vom Jäger zum Gejagten

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 23 maj 2010, 02:21

Najjaca slika
slika

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 23 maj 2010, 02:57

VR6_LION je napisao/la:Najjaca slika
slika
Definitivno to je nas covijek i jedini Klub za koji je srcem igrao LvG se zahebo misli ovaJ belgijanac bolji od Lucia al stas !

Morao je igrat! :arrow:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 23 maj 2010, 02:57

Joj cuj Vidica hoce da dovedu. Svasta sam procitao u zadnjih 10ak dana, ali ovo je hit. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 maj 2010, 03:10

Eh ovaj Lucio je stvarno veliki igrac i veliki covjek. Nikad necu prezaliti njegov odlazak iz Munchena, ali sta se moze.

RESPECT LUCIO!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 23 maj 2010, 09:19

sinoc se vidjelo gdje nam je slaba strana a to je odbrana

znao sam odma kad je bila situacija 1 na 1 millito protiv buytena to je svak od nas znao da ce ga ovaj preci,i nije prvi put da van buyten gubi duele 1 na 1 ali et ako sad nisu vidjeli rummenige i ostali da nam je odbrana slaba onda ni sam neznam,

sto sad ne izjave opet ne trebaju nam pojacanja imamo dobru odbranu, :roll:

meni je cijelo vrijeme u mislima mullerov promasaj zaista ono bi on hannoveru zmireci dao ali primjetio sam da se on izgubi u velikim utakmicama,ali mlad je jos,ipak mislim da bi ih stigli da je muller odma dao gol

neko je pisao da bayern hoce rafinhu,pa to je smijesno mladi contento je meni bolji igrac od njega,
treba uloziti sada jedno 50mil u odbranu i dovesti igraca poput puyola,lucia,vidica...

u sredini nam netreba pojacanje doce nam kroos koji je odlican igrac,

sto se tice napada mozda ce vise gomez zabijati kad dodje kroos,jer i sinoc se vidjelo da niko nije centrirao u sesnaesterac,gomez i klose nisu dobivali loptu,

BAVARAC DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la BAVARAC DO GROBA » 23 maj 2010, 09:22

i da napomenem jos eno barsa sta radi,iako imaju najbolju ekipu na svijetu opet kupuju sebi pojacanja sad je dosao villa pa mozda i fabregas,a sta mi radimo jedna dobra sezona i odma netrebaju pojacanja,ali tako je uvijek bilo i uvijek smo platili kaznu

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 maj 2010, 09:25

BAVARAC DO GROBA je napisao/la:sinoc se vidjelo gdje nam je slaba strana a to je odbrana

znao sam odma kad je bila situacija 1 na 1 millito protiv buytena to je svak od nas znao da ce ga ovaj preci,i nije prvi put da van buyten gubi duele 1 na 1 ali et ako sad nisu vidjeli rummenige i ostali da nam je odbrana slaba onda ni sam neznam,

meni je cijelo vrijeme u mislima mullerov promasaj zaista ono bi on hannoveru zmireci dao ali primjetio sam da se on izgubi u velikim utakmicama,ali mlad je jos,ipak mislim da bi ih stigli da je muller odma dao gol

neko je pisao da bayern hoce rafinhu,pa to je smijesno mladi contento je meni bolji igrac od njega,
treba uloziti sada jedno 50mil u odbranu i dovesti igraca poput puyola,lucia,vidica...

sto se tice napada mozda ce vise gomez zabijati kad dodje kroos,jer i sinoc se vidjelo da niko nije centrirao u sesnaesterac,gomez i klose nisu dobivali loptu,
tesko ce i dobiti loptu jer Bayern ima taku ekipu da ne centriraju nikad...sa jedne strane Ribery dribla a sa druge Robben (ovo mislim na sve utakmice do sad) to jeste dobro jbt..izgleda nemoguce zaustaviti taj dvojac jos im iza ledja van bomel veoma jak u defanzivi...al nerazumijem zasto su doveli Gomeza kad ne igraju tu igru za takve visoke igrace...Olic je igrac kojem pase ovakva igra Bayerna jer dobija lopte u prostor.... :) :)
-RIVALDO-

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 23 maj 2010, 09:27

Slijedeće sezone trebamo pojačati odbranu pod hitno.Oba gola su krivi stoperi.Da smo imali spaćne stopere bilo bi 0:0.Prvo milito nadskoči demichelisa pa snajder salje loptu kraj van buytena i onda opet milito bjezi demichelisu.A onaj drugi gol van buyten rupa.Čovjek ga pređe nezna ni on gdje je sam.Znači trebaju stoperi.Ova dvojica spori previše.A da su još osvojili LP tu bi se dobilo još više love ali eto došli smo do finala,pojačali su sada budžet.Ribery produžio do 2015.Centar riješen.Možda bi mogli prodati koga iz napada pa dovesti novog.Sinoć su imali bolju odbranu ili stopere i pobijedili su.Jedino maicon ono sto je dva puta igrao rukom ali tu se nisam nista ni bunio,mogao je jednom od dvaputa da svira a moze i da nesvira.To je bilo vise slucajno,ali kada je igranje rukom u pitanju tu nema pravila,sudija svira ako njemu odgovara.

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 23 maj 2010, 09:33

senad_flamin je napisao/la:
BAVARAC DO GROBA je napisao/la:sinoc se vidjelo gdje nam je slaba strana a to je odbrana

tesko ce i dobiti loptu jer Bayern ima taku ekipu da ne centriraju nikad...sa jedne strane Ribery dribla a sa druge Robben (ovo mislim na sve utakmice do sad) to jeste dobro jbt..izgleda nemoguce zaustaviti taj dvojac jos im iza ledja van bomel veoma jak u defanzivi...al nerazumijem zasto su doveli Gomeza kad ne igraju tu igru za takve visoke igrace...Olic je igrac kojem pase ovakva igra Bayerna jer dobija lopte u prostor.... :) :)
Ehhh to ti je dobro,1 na 1 milito sa van buytenom i ja sam rekao popušiše cim je bio milito 1 na 1 sa van buytenom.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 maj 2010, 09:37

OLE SUPER FCB je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:

Ehhh to ti je dobro,1 na 1 milito sa van buytenom i ja sam rekao popušiše cim je bio milito 1 na 1 sa van buytenom.
Naravno moram pohvaliti Olica koji je sinoc bio kao OSA heeh :D :D ...covjek pretrci dosta jbt...a jos u 90 min sprinta...svaka mu cast... sve pohvale i Robbenu craobnjaku
-RIVALDO-

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 23 maj 2010, 09:41

Onaj promašaj mullera je stvarno katastrofalan.Trebao je samo malo višlje sutirati.ali on stvarno na velikim utakmicama sav izgubljen.odmah s centra kenuse 10 sekundi. proslo i opet muller promasuje.Imao je muller jos onu sansu kada je sutirao iz zraka.Ali i ja mislim da je muller zabio za 1:1 nekako bi se izgurali do vrha.Inter bi se onda otvorio i eto sanse.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 23 maj 2010, 09:44

yasminho je napisao/la:Ma Bayern je dobar klub, snaci ce se oni i vidjeti gdje najvise grijese.....

A CINJENICA DA JE BAYERN ZBILJA VELIKI KLUB LEZI U TOME DA JE IMAO 5 IGRACA U PRVIH 11 DOK ONAJ INTER NIJE IMAO NIJEDNOG ITALIJANA
Pa Inter je Inter, sam naziv kluba govori kakva je njegova politika prema strancima, INTERNAZIONALE!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

OLE SUPER FCB
Kontakt:

Post Postao/la OLE SUPER FCB » 23 maj 2010, 09:46

FC BAYERN je napisao/la:
Bilal je napisao/la:Vidic i Dzeko po svaku cijenu. Zaradili su sada 70 miliona, ako se ne pojacaju da valja, neka onda idu svi iz uprave u pm :evil:
Svaka cast LvG sto je s' ovakvim timom dovdje dosao, i sto je uzeo BL I KUP,ovo je bilo i vise nego sto smo svi ocekivali, ali ako ocemo da postignemo nesto u LP onda pod hitno nam trebaju pojacanja, Demichelis svaka cast za sve sto je uradio u Bayernu igra dugo vremena kod nas ali mislim da je ovo njegova zadjna sezona u Bayernu ili da ode na klupu,previse je spor i pravi strasne greske, treba dovesti nekog dobrog stopera, volio bi vidjeti Vidica na toj poziciji ali nisam bas siguran bili se taj transfer ostvario, drugo napad Muller je dijete ima samo 20g i koliko god je talentovan on nemoze igrati u prvom sastavu Bayerna, ima vremena za njega jos, treba naci zamjenu za njega a najvise bi volio Dzeku, mislim da bi se ovaj transfer mogao realizovati.I trebao bi nam desni bek a Lahm da se vrati na lijevog gdje je i najbolje igrao, za Badstrubera,Mullera,Contetnta i ostale ima vremena i trebaju tek da se dokazu, ne krivim LvG sto je forsiro ove jer realno i nije imao neki kadar,Gomez nas je sviju razocarao.I kao sto neko rece nase najace pojacanje ove sezone je produzenje ugovora Riberya, mislim da bi bilo mnogo drugacije da je on igrao, ali necemo sad o tome mnogo je nezahvalno to govoriti sta bi bilo kad bi bilo, uefa je tako zelila i tako je bilo sta mozemo idemo dalje.

Klose OUT
Demicelis OUT
Pranjic OUT
Van Buyten OUT

T.Kroos IN
Napadac IN
Bek IN
Stoper IN
Stoper IN
Bayern stern des sudens
Treba i Tymoschuka OUT.
Zadnja izmjena: OLE SUPER FCB, dana/u 23 maj 2010, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.

semafresh
Kontakt:

Post Postao/la semafresh » 23 maj 2010, 09:47

Bayernu svaka čast za igru, borili se ko lavovi, al sta ces...
Robben je igro za trojicu...
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 23 maj 2010, 10:02

Po meni Demichelisa ne treba put ,covjek je dobro odigrao , kada mu je Milito pobjegao kod gola ,malo ga je omeo Milito i nije ga uspio stici .Ne treba ni Tymoschuka out , jer ja se mogu kladiti da je on sinoc igrao da bi sinoc dali makar 1 gol ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 maj 2010, 10:13

Kada sam govorio da je Demichelis svoje odradio, nisam mislio na sinconju utakmicu. Mislio sam na ukupnu sezonu, koju ruku na srce Micho nije odigrao na nivou. U Bayernu je vec 7 godina i ako je imao dobrih sezona to je onda proslost, tesko je ocekivati neki bljesak od njega u buducnosti. Ostalo jako malo kvaliteta da bi nastavio igrati na tako vaznoj poziciji. Nije brz, nejak u duelima, igra glavom nije nesto posebno (dosta slabiji o van Buytena), nije vise konkurent ni na poziciji zadnjeg veznog, tako da je izgubio onu karakteristiku polivalentnosti.
Medjutim, bez obzira sta se desi sa njim, bilo bi dobro kad bi prihvatio da bude jos jednu sezonu zamjena, jer je iskusan.
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.