http://www.nk-sirokibrijeg.com/
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Slazem se, na papiru dvije najjace ekipe ali... Donji ste danas!Britvica je napisao/la:Mislim da se radi o sudaru ekipa sa najjacim pojedincima, iako ne dokazuju to na tablici .Ovo je el classico ove državeAJMO PLAVI !!!
To govorite zadnjih koliko ono godina...Bolanos je napisao/la:Slazem se, na papiru dvije najjace ekipe ali... Donji ste danas!Britvica je napisao/la:Mislim da se radi o sudaru ekipa sa najjacim pojedincima, iako ne dokazuju to na tablici .Ovo je el classico ove državeAJMO PLAVI !!!
Nema smisla nego mentalna bolest tih sto rade takve stvari.Alpasinac je napisao/la:Samo me interesuje jedna stvar.
Zbog čega povici i zviždanje pokojnom momku ? Kao šlag na tortu " Javi see ". Tako iz godine u godinu . Šta je smisao ?
Ljudi su bolesni u njih je u glavi vakumAlpasinac je napisao/la:Samo me interesuje jedna stvar.
Zbog čega povici i zviždanje pokojnom momku ? Kao šlag na tortu " Javi see ". Tako iz godine u godinu . Šta je smisao ?
Im li iko obraza da odgovori ?Alpasinac je napisao/la:Samo me interesuje jedna stvar.
Da ruzno, skoro toliko ruzno kao kada zviždiš za 131 žrtvu Pariza (Sarajevo - Galatasaray), kada to odgovriš sebi onda ćeš odgovoriti i na ovo pitanje koje si postavio.Alpasinac je napisao/la:Im li iko obraza da odgovori ?Alpasinac je napisao/la:Samo me interesuje jedna stvar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.