Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Gostovanje Širokom ukleto za Sarajevo u svakom smislu. Ne bih volio previše unaprijed, ali ako Sarajevo izgubi od Zrinje u prvom kolu nastavku, a Sloboda uzme 3 boda u Banja Luci, bojim se da će zaostatak od 8 odnosno 9 bodova za prvim dvojcem biti nedostižan za 11 kola.
Mes Que Un Club
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Siroki Brijeg je jesenji prvak BiH, pratimo li istu ligu?FaraonTM je napisao/la:Yebiga 6 pobjeda Sarajeva od toga 4 protiv timova koji će ispasti i jedna protiv tima koji će tu biti na granici stvarno nisu nikakvo mjerilo.
Svaka iole školovana ekipa će napatiti da ne kažem dobiti Sarajevo. Sloboda izgleda dosta zrelije za razliku od njih i definitivno su zasluženo uzeli titulu jesenjeg prvaka
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma i ne izlaze iz hercegovine.a Sarajevo mogu gledat samo na razglednicivivaILchelik je napisao/la:Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- AaronRamsey
- Kontakt:
vivaILchelik je napisao/la:Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...
moraju prvo smjet otić negdje
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Oni su jesenji prvaci, mi smo zimski prvacijoker90 je napisao/la:Siroki Brijeg je jesenji prvak BiH, pratimo li istu ligu?
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Samo me cudi pored ovih nasih "hardcore" navijaca da njih jos NIKO nije safato..vivaILchelik je napisao/la:Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...
Pa jeste, to bi bilo mnogo... Kad bi Sloboda uzela 3 boda u BLhule_barca je napisao/la:Gostovanje Širokom ukleto za Sarajevo u svakom smislu. Ne bih volio previše unaprijed, ali ako Sarajevo izgubi od Zrinje u prvom kolu nastavku, a Sloboda uzme 3 boda u Banja Luci, bojim se da će zaostatak od 8 odnosno 9 bodova za prvim dvojcem biti nedostižan za 11 kola.
Zadnja izmjena: Vulture, dana/u 06 dec 2015, 15:10, ukupno mijenjano 2 puta.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Za mene je Sloboda jesenji prvak, nakon prvog dijela sezone valjda se to tako i gleda.joker90 je napisao/la:Siroki Brijeg je jesenji prvak BiH, pratimo li istu ligu?FaraonTM je napisao/la:Yebiga 6 pobjeda Sarajeva od toga 4 protiv timova koji će ispasti i jedna protiv tima koji će tu biti na granici stvarno nisu nikakvo mjerilo.
Svaka iole školovana ekipa će napatiti da ne kažem dobiti Sarajevo. Sloboda izgleda dosta zrelije za razliku od njih i definitivno su zasluženo uzeli titulu jesenjeg prvaka
Uostalom fakat bespotreban post.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ovi iz Sirokog su glupi zadojeni fasisti
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Ne gleda se tako, evo da te naucim nesto. Siroki je jesenji prvak po peti put, ne gledaju se ova 3 kola iz drugog dijela. Tvoj je svaki vecinom bespotreban, ja evo tebe bar naucim nesto o fudbalu i nasoj ligi.FaraonTM je napisao/la:Za mene je Sloboda jesenji prvak, nakon prvog dijela sezone valjda se to tako i gleda.joker90 je napisao/la:Siroki Brijeg je jesenji prvak BiH, pratimo li istu ligu?FaraonTM je napisao/la:Yebiga 6 pobjeda Sarajeva od toga 4 protiv timova koji će ispasti i jedna protiv tima koji će tu biti na granici stvarno nisu nikakvo mjerilo.
Uostalom fakat bespotreban post.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- hule_barca
- Kontakt:
Sve dok Sarajevo bude mijenjalo ekipu svake zime kao čarape, nema njima napretka. Njima se izgleda treba nacrtati da uspjeh ne dolazi preko noći.
Mes Que Un Club
- AaronRamsey
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenitou
sloboda prvak prvog dijela sezone, svaka čast
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Ne briniSamoTravnik je napisao/la:Samo me cudi pored ovih nasih "hardcore" navijaca da njih jos NIKO nije safato..vivaILchelik je napisao/la:Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
Hvala tijoker90 je napisao/la:
Ne gleda se tako, evo da te naucim nesto. Siroki je jesenji prvak po peti put, ne gledaju se ova 3 kola iz drugog dijela. Tvoj je svaki vecinom bespotreban, ja evo tebe bar naucim nesto o fudbalu i nasoj ligi.
I ja sam tebe pokušao naučiti nekoj osnovnoj kulturi al' yebiga kad neće neće
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ima i ta svoje ali nakon slucaja koji se desio u Sirokom je proslo 6 godina i da je zelja za osvetom bila toliko jaka koliko pricaju ovi skripari bi davno dobili ono sto su zasluzili i ne vjerujem da bi imali muda negdje i otici.. a ovako idu..vivaILchelik je napisao/la:Ne briniSamoTravnik je napisao/la:Samo me cudi pored ovih nasih "hardcore" navijaca da njih jos NIKO nije safato..vivaILchelik je napisao/la:Ovi skripari kad jednom negdje nastradaju, nece se niko vratitit kuci od njih. Koji su to maloumnici Boze sacuvaj...svako dodje na red kad tad
Ti si samo pokusao mene isprovocirati odmah poslije derbija, jer si mislio da cu vruce glave svasta napisati pa mozda i ban zaraditi. Klasicna hinja, sreca pa ja ne nasjedam na takve perfidne pokusaje.FaraonTM je napisao/la:Hvala tijoker90 je napisao/la:
Ne gleda se tako, evo da te naucim nesto. Siroki je jesenji prvak po peti put, ne gledaju se ova 3 kola iz drugog dijela. Tvoj je svaki vecinom bespotreban, ja evo tebe bar naucim nesto o fudbalu i nasoj ligi.![]()
I ja sam tebe pokušao naučiti nekoj osnovnoj kulturi al' yebiga kad neće neće
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.