FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bojler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bojler » 06 dec 2015, 15:22

Radnik ispred nas hahhahahaah kad se svi skupe nemaju 20 maraka i 40 feninga mi 4 biliona ulozili u ekipu

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 06 dec 2015, 15:22

Pantelija je napisao/la:Da se ibrakovic pitao nit bi dzeno bio na ljeto trener niti bi imao ovaku ekipu

Dzeno je odbio Vukčević jer je bolji stojcev, slao bekica na posudbu, Kovačevića na tribine itd.

Pripreme zajebancija... Tražili ste eto vam ga
A ko zna kusturicu neka pita ga je li istina da je ibrak u maju sve dog sa jesicem a Dino s i ostatak raje spriječili odlazak velikog, kako se kaže, dzenana
Dzeno rekao nece Vukcevica jer ima Stojceva, a onda Milos prodat 2 kola nakon toga? Ko ovdje koga handri? :)
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:23

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 dec 2015, 15:25

Sad će redovna skupština, sad će se obznaniti još jedna veoma uspješna godina za FK Sarajevo, u kojoj je klub osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine, otvorio kamp na Butmiru, ostvario milionski transfer, uspješno organizirao utakmicu u Ligi Šampiona...

A u stvari, realnost je ovakva, što se trenutne sezone tiče. U sezonu smo ušli sa amaterom Dženanom na klupi, očajno odradili pripreme, ustvari nismo ih ni odradili, otišli brčkali se u Sloveniji, Lech nas je sa pola snage rutinski odradio... I to opet nije bio nikakav signal upravi. Idemo dalje, prodaju se Cimirot i Stojčev, za prvog smo se oslonili na već postoječi igrački kadar, ok, ali za drugog smo morali dovesti zamjenu, ne zato što je on pružao fantastične partije, nego što nam je trebao igrač na toj poziciji, a mi se oslanjamo na invalida Alispahića i leptirića u vidu Samira Radovca? Počinje prvenstvo, poraz za porazom, šamar za šamarom, bruka za brukom, igrači nespremni, meda ne možemo, ološ koji je 2 trenera otjerao je i dalje tu... Uprava ne radi ništa sve do polovine polusezone kada primorano tjeraju kosicu i tamo negdje oko 11. kola dovode konačno TRENERA... On je otjerao gamad iz svlačionice čim je uvidio o kome se radi, vratio Stepanova kojeg su bezmudaši iz uprave sklonili jer su kao što rekoh - bezmudaši, napravio zdravu atmosferu u ekipi, odradio prave stvari... Ali je problem što su se te stvari trebale odraditi na kraju prošle sezone a ne u jeku ove! Ovo što smo mi izvukli pod Miodragom Ješićem je vjerovatno i maksimum koliko smo mogli, s obzirom na sve greške.

I ko je kriv, za REZULTATSKU KATASTROFU na polusezoni? Ko je kriv zato što smo sa klošarima u svlačionici ušli u još jednu sezonu? Ko je kriv što smo sa najboljim, najvećim, i najskupljim rosterom na polusezoni peti na tabeli? Hej, peti jebote!!!

Ni Uščuplić, ni Puzi Tatko Džemica i raja, ni Hurtić, ni Ješić, ni Ibrak, ni Benko, ni Meša, ni istok, ni sjever, ni baklje - uprava!

Nije post u kojem ih treba tjerati, ali je vrijeme da prihvate konačno odgovornost na sebe. I to potpunu, oni, i niko drugi. E da vas vidimo sad, o Vi prepametni, vi sve znate, ako ste vi postavili trenera ko je vama neko da vam govori da ga trebate skloniti, haj da vidimo sad, šta i kako?

A titula, titulu bi ja prvi halalio samo da u iduću sezonu uđemo sa zdravom ekipom i svlačionicom, ali opet predviđam hebavanje, s obzirom da nam je i evropa upitna prema tabeli, a ima tu pritiska i od TA, itekako.

Sve u svemu, sramota, rezultatska katastrofa. U punom smislu. Prihvatite odgovornost na sebe i prihvatite se posla, sad, kad već niste htjeli/smjeli na vrijeme!
1946

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 dec 2015, 15:25

kad budemo predvodjeni trenerom koji se ne boji reci da idemo po pobjedu i da smo bolji pa dole zasluzeno pobjedis, vjerovat cu da je pravi trener. :nedam:
eno jel bilo 4 000 publike, noz i uzarena atmosfera, grotlo stadiona pa da imas strah i blokadu, jel nisi mogao igrat, jesi li imao i finu podrsku, pa na kraju opet poraz, iz sezone u sezonu, ne znam ko da te vodi sa klupe i ko da igra, uvijek isto.
pa kako se moze igrat fudbal a da od 20 gostovanja nikad ne pobijedis, kako ****, do igraca i do trenera, nikoga vise.
daj, hoce li se pojaviti vise takav mudonja i znalac :(
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 06 dec 2015, 15:26

Ima jos da se igra. :)
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 dec 2015, 15:27

joker90 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Da se ibrakovic pitao nit bi dzeno bio na ljeto trener niti bi imao ovaku ekipu

Dzeno je odbio Vukčević jer je bolji stojcev, slao bekica na posudbu, Kovačevića na tribine itd.

Pripreme zajebancija... Tražili ste eto vam ga
A ko zna kusturicu neka pita ga je li istina da je ibrak u maju sve dog sa jesicem a Dino s i ostatak raje spriječili odlazak velikog, kako se kaže, dzenana
Dzeno rekao nece Vukcevica jer ima Stojceva, a onda Milos prodat 2 kola nakon toga? Ko ovdje koga handri? :)
Milos je trebao biti suspendovan zao je i prodan... Fifi i cvijetno drustvo

Da, s vukcevicem je sve dog bilo... Dzeno je rekao i da mu štoperim ne trebaju (Stjepanov i Barbarić) ali ih je ibrak doveo na pripreme iako ovaj to nije htio i tu su počele tenzije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 dec 2015, 15:27

ybte, sad nasi odose da ugriju muda u Dubai, a mi cemo ovde pricati ko nam treba a ko nam ne treba..
Oni ce da se kupaju, zayebavaju, uzivaju a mi cemo ovvde pisati ko ce igrati u prvih 11, stavljati one slike oko taktike.. Da li cemo igrati 352, 442, 451 il 433...
Mi cemo cupati kosu 3 mjeseca, koga staviti da igra protiv Zrinjskog.. a oni ce da se suncajuuu...

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 15:28

Evander je napisao/la:Jedini kojeg ne krivim za situaciju u kojoj smo sad je Jesic. Uprava je najveci krivac. Neke stvari su se trebale rijesavati preko ljeta. Osvojili su titulu i mislilo da su zasticeni kao licki medvjedi i da su najpametniji na svijetu. Sad nam se desavaju problemi na koje smo upozoravali jos tad. Nikakav pomak mi nismo napravili, cak sta vise, nazadujemo. Svi su do sad bili krivi osim uprave. Red je da neko i od njih preuzme odgovornost za sve lose sto su radili.

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Tako je znaci najveci krivac je uprava dobro je pa i to neko rece.Ovdje te napadaju kad upravu spomenes negativno jbt kao da su nedodirljivi.Sve su rasprodali sto valja,nisu doveli nikoga kako treba i tu smo sad na ovoj poziciji kako je i uprava rezirala.Jesa je ovo dobro i izvuko ovih par pobjeda u nizu izuko je maksimum od ovih leseva.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 dec 2015, 15:28

Hhehehehheh,plac,sve se mora mijenjati,odjednom niko nezzz igrati,nije taktika valjala,Bekici igraju za 10,sad je pitanje mogu li i na klupu,hocemo nase igrace i Kadusic nakon jedne utakmice,na klupu i to je upitno,nemozes vjerovati,Jesic nezzz taktiku postaviti protivniku,sta neces sve cuti,jes da smo bezmudo igrali,al nismo losi bili,bara bara,e sad sto su oni iskoristili a mi nismo,to je vec stvar neznanja/znanja il nesrece/srece :hmmmmm:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 06 dec 2015, 15:29

BitiSrcemVezan je napisao/la:Sad će redovna skupština, sad će se obznaniti još jedna veoma uspješna godina za FK Sarajevo, u kojoj je klub osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine, otvorio kamp na Butmiru, ostvario milionski transfer, uspješno organizirao utakmicu u Ligi Šampiona...

A u stvari, realnost je ovakva, što se trenutne sezone tiče. U sezonu smo ušli sa amaterom Dženanom na klupi, očajno odradili pripreme, ustvari nismo ih ni odradili, otišli brčkali se u Sloveniji, Lech nas je sa pola snage rutinski odradio... I to opet nije bio nikakav signal upravi. Idemo dalje, prodaju se Cimirot i Stojčev, za prvog smo se oslonili na već postoječi igrački kadar, ok, ali za drugog smo morali dovesti zamjenu, ne zato što je on pružao fantastične partije, nego što nam je trebao igrač na toj poziciji, a mi se oslanjamo na invalida Alispahića i leptirića u vidu Samira Radovca? Počinje prvenstvo, poraz za porazom, šamar za šamarom, bruka za brukom, igrači nespremni, meda ne možemo, ološ koji je 2 trenera otjerao je i dalje tu... Uprava ne radi ništa sve do polovine polusezone kada primorano tjeraju kosicu i tamo negdje oko 11. kola dovode konačno TRENERA... On je otjerao gamad iz svlačionice čim je uvidio o kome se radi, vratio Stepanova kojeg su bezmudaši iz uprave sklonili jer su kao što rekoh - bezmudaši, napravio zdravu atmosferu u ekipi, odradio prave stvari... Ali je problem što su se te stvari trebale odraditi na kraju prošle sezone a ne u jeku ove! Ovo što smo mi izvukli pod Miodragom Ješićem je vjerovatno i maksimum koliko smo mogli, s obzirom na sve greške.

I ko je kriv, za REZULTATSKU KATASTROFU na polusezoni? Ko je kriv zato što smo sa klošarima u svlačionici ušli u još jednu sezonu? Ko je kriv što smo sa najboljim, najvećim, i najskupljim rosterom na polusezoni peti na tabeli? Hej, peti jebote!!!

Ni Uščuplić, ni Puzi Tatko Džemica i raja, ni Hurtić, ni Ješić, ni Ibrak, ni Benko, ni Meša, ni istok, ni sjever, ni baklje - uprava!

Nije post u kojem ih treba tjerati, ali je vrijeme da prihvate konačno odgovornost na sebe. I to potpunu, oni, i niko drugi. E da vas vidimo sad, o Vi prepametni, vi sve znate, ako ste vi postavili trenera ko je vama neko da vam govori da ga trebate skloniti, haj da vidimo sad, šta i kako?

A titula, titulu bi ja prvi halalio samo da u iduću sezonu uđemo sa zdravom ekipom i svlačionicom, ali opet predviđam hebavanje, s obzirom da nam je i evropa upitna prema tabeli, a ima tu pritiska i od TA, itekako.

Sve u svemu, sramota, rezultatska katastrofa. U punom smislu. Prihvatite odgovornost na sebe i prihvatite se posla, sad, kad već niste htjeli/smjeli na vrijeme!
Bravo. Rekao si sve sto i ja mislim!

Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 dec 2015, 15:30

I koji klinac je našim navijačima?????
Jedan igrač, neću ga imenovati, s kojim se čujem, šalje mi screenshot od preko 100 poruka od navijača na fb ... Igrajte za Vedrana, zgazite ubice, ako izgubite pi.cke ste itd...

Što vam to treba?
Fudbal se igra zbog bodova i prestiža i kada to shvatite, lakše će biti i naa i igračima...uzas
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:Sad će redovna skupština, sad će se obznaniti još jedna veoma uspješna godina za FK Sarajevo, u kojoj je klub osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine, otvorio kamp na Butmiru, ostvario milionski transfer, uspješno organizirao utakmicu u Ligi Šampiona...

Ne moze biti maksimum ako je Meho Kodro sa jos vecim "klosarima" u 7 (ako me pamcenje sluzi) utakmica po dolasku uzeo sve osim prve-Zrinjskog u gostima gdje je uzeo bod. Uzeo je i Zelju na strani, Slobodu itd. a ove kuci je prekucao kao i Jesic. NEKA JE JESICU BOG NA POMOCI, PRITISAK JE OGROMAN!!!!!!!!!!!!
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 15:34

RedEvil je napisao/la:Hhehehehheh,plac,sve se mora mijenjati,odjednom niko nezzz igrati,nije taktika valjala,Bekici igraju za 10,sad je pitanje mogu li i na klupu,hocemo nase igrace i Kadusic nakon jedne utakmice,na klupu i to je upitno,nemozes vjerovati,Jesic nezzz taktiku postaviti protivniku,sta neces sve cuti,jes da smo bezmudo igrali,al nismo losi bili,bara bara,e sad sto su oni iskoristili a mi nismo,to je vec stvar neznanja/znanja il nesrece/srece :hmmmmm:

Pa znalo se i prije da niko ne zna igrati sem par igraca i znalo se i prije da se treba mjenjati tako ce i biti.Dobili smo par odron ekipa u nizu i evo prva jaca utakmica mi gubimo,izgubio si od raspalog zelje,ja ne racunam pobjede protiv drine i sl ekipa kao nesto veliko to je pod moranjem.Te pobjede protiv laksi ekipa mogu budalama samo zamazati oci.Treba nam skoro citava novo ekipa pocevsi od golmana,bekova,vezni,krila napada to su cinjenice pasa moj solidni.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 15:37

Samo nemojte sad srati da su nam igraci bili pickice, za razliku od Grbavice i Kaknja odigrali su muski, borili su se i kreirali nesto.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 06 dec 2015, 15:38

Bolanos je napisao/la:Samo nemojte sad srati da su nam igraci bili pickice, za razliku od Grbavice i Kaknja odigrali su muski, borili su se i kreirali nesto.

Nisu bili picke borili se jesu druga je stvar sto ne znaju.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 06 dec 2015, 15:41

Nije to toliko lose bilo, bilo je zalaganja, borbe, zelje, ali se vidi da ovoj ekipi treba pojacanja, nek je vise ova pauza, sad sve prepustiti Jesicu nek odradi sve sto treba i da na proljece jurisamo na odbranu titule. Nista jos nije rijeseno
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 06 dec 2015, 15:45

tenpenny je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Hhehehehheh,plac,sve se mora mijenjati,odjednom niko nezzz igrati,nije taktika valjala,Bekici igraju za 10,sad je pitanje mogu li i na klupu,hocemo nase igrace i Kadusic nakon jedne utakmice,na klupu i to je upitno,nemozes vjerovati,Jesic nezzz taktiku postaviti protivniku,sta neces sve cuti,jes da smo bezmudo igrali,al nismo losi bili,bara bara,e sad sto su oni iskoristili a mi nismo,to je vec stvar neznanja/znanja il nesrece/srece :hmmmmm:

Pa znalo se i prije da niko ne zna igrati sem par igraca i znalo se i prije da se treba mjenjati tako ce i biti.Dobili smo par odron ekipa u nizu i evo prva jaca utakmica mi gubimo,izgubio si od raspalog zelje,ja ne racunam pobjede protiv drine i sl ekipa kao nesto veliko to je pod moranjem.Te pobjede protiv laksi ekipa mogu budalama samo zamazati oci.Treba nam skoro citava novo ekipa pocevsi od golmana,bekova,vezni,krila napada to su cinjenice pasa moj solidni.
Znaci citav roster drugi,e super tako cemo svakih 6mjeseci sve mijenjati i gdje ce nas to dovesti,nigdje,slazem se da treba dovesti par igraca al ne sve,izgubili smo i previse sto se mene tice,al vec neko rece ne mozes se vaditi,protiv sirokog,nisi smio izgubiti utakmice od slavije,travnika,mladosti,a derbi je derbi i tu nema raspalih,zrinjski kuci da i ne spominjem...
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 06 dec 2015, 15:46

Je8i se i ti, ja pola sata tipkam na telefonu, živce izgubio... Identičan post. Znači 1/1. Sve se slažemo!

Bolanos je napisao/la:Samo nemojte sad srati da su nam igraci bili pickice, za razliku od Grbavice i Kaknja odigrali su muski, borili su se i kreirali nesto.
I to treba biti realan, igrali smo u gostima protiv ekipe koja je ako nije bolja onda nije ništa gora od nas, igra se lilala tamo-amo, oni dali gol na kraju, mi nismo i to je to. Istina neki igrači su odigrali blijeđe nego inače, ali borbenost i muškost im danas niko ne može osporiti, **** ga, nekad neće i neće.
Samo Saraj'vo.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 dec 2015, 15:47

Fali kvaliteta u sredini, nista strasno i neotklonjivo. Prelazni rok ni poceo nije.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: plisek, Vanja8 i 25 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []