Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Maestro21

Re: Serie A

Post Postao/la Maestro21 » 06 dec 2015, 15:00

Ubite se ako smatrate Moratu panjugom, možete reći da je loš ali vi njega mrzite pa vas boli qrac i samo ga pljujete. Bolji je od Mandže duplo.
Forza Milan!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:01

Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 06 dec 2015, 15:02

Nevjerovatno kako vas Chini navlaci :urnebes:

Umal ne padoh sa kreveta kada procitah da inter ima najperspektivniju ekipu u Italiji :rol: :lolno:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 06 dec 2015, 15:03

FaraonTM je napisao/la:Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati ;)
Nije on krema svjetskog fudbala ko Anderson :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 15:05

Biscione je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:vi u Interu nemate igrača potencijala Felipe Andersona, siguran sam da se sjećaš šta vam je učinio na Giuseppe Meazza stadionu :wave:
Nemamo, samo imamo najperspektivniju ekipu u Italiji :kafa:.
ja o individualcu, ti o ekipi, ne znam zašto uopšte ulazim u diskusiju

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 dec 2015, 15:06

FaraonTM je napisao/la:Što prije pojedinci shvate da su prošlogodišnji Moratini golovi plod sreće ili dobre igre saigrača biće im lakše. Tome valjda u prilog ide i ova sezona. Ne može "mašina" samo tako stati ;)
Plod srece... pa i ove sezone je sa svoja dva gola donio Juventusu 6 bodova u LP a time vala i prolaz naravno sa prolazom i dobar novac... samo da nam je jos tako sretnih igraca. :ljepota:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:10

Sissoko je napisao/la:
Plod srece... pa i ove sezone je sa svoja dva gola donio Juventusu 6 bodova u LP a time vala i prolaz naravno sa prolazom i dobar novac... samo da nam je jos tako sretnih igraca. :ljepota:
DaBogda vam svaki bio efikasan k'o on ove sezone :ljepota:

@Huska

Ja nisam nigdje spomenuo Andersona, ja sam kažem da je Morata prosječan igrač.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 dec 2015, 15:14

:oops: Malo prije bi panj, sad prosjecan igrac

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 06 dec 2015, 15:20

@Magica

Imao je i Napoli para, pa Lavezzi i Cavani su sami donijeli 100 miliona, uvijek solidna pozicija u ligi, dobra posjeta, ali je razlika sto su u Juventus kupovane Conteove, a u Napoli Rafine zelje. :) Tako da ste potrosili i vishe od 100 milki, a u ekipi imate vise spanskih kloceva nego sto ih ima u Eibaru. :)
Maestro21 je napisao/la:Ubite se ako smatrate Moratu panjugom, možete reći da je loš ali vi njega mrzite pa vas boli qrac i samo ga pljujete. Bolji je od Mandže duplo.
A stob ga mrzili, sviju ti? :roll: Jednostavno, decko ne zna lopte. ;)
Murillo=JJ

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:20

Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista :lol:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 dec 2015, 15:25

Biscione je napisao/la:P.S. Valjda bi vi navijači Lazija do sada trebali znati da te vaše "zvijezde" se useru kada pređu u veliki klub (Zarate, Hernanes...). Sigurnija je investicija Ljajić nego on
majstore, pišeš gluposti :D

prije svega, ne možeš poredit' Zaratea koji je bio WC potencijal, veći i od Felipe Andersona, te Hernanesa koji je bio odličan igrač, a nikada nije imao potencijal poput Zaratea ;) obojica nisu uspjeli u Interu a zašto .. pa sigurno ne zato što su se "usrali" kada su prešli u veći klub, nego zato što je jedan (Zarate) već bio uništen igrač u Laziju, što svojom krivicom, što krivicom trenera (množina) i naposlijetku Lotita, dok je drugi već dosegao svoj vrhunac u Laziju i zato ga je Lotito i prodao, kontaš :D Hernanes je bio najbolji igrač Lazija i jedan od najboljih igrača u ligi, poslije je prešao u prosječnu ekipu Intera i tamo nije ponovio igre iz Lazija, a zašto, pa zato što je već bio potrošen igrač ;) brazilski igrači imaju rok trajanja, pa zašto je Barca pustila Rivalda i Ronaldinha u Milan :D

dakle, ti igrači se nisu "usrali" jer su prešli u veći klub, nego su već bili faktički gotovi igrači, zbog raznoraznih razloga, ali kada već insistiraš na tome, dati ću ti odličan primjer u vidu Giovinca koji je ubijao u Parmi i bio jedan od najboljih igrača u Serie, a 2x je prelazio u Juve i flopao, e to ti je kad se igrač usere kada dođe u veliki klub i ne može da se izbori sa pritiskom ;)

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 06 dec 2015, 15:30

Badelj sutirao, Kalinic skrenuo loptu i Fiorentina povela. Nije losa utakmica. Raduje me posjeta koju Fiorentina ima.

Covjek dosao za kikiriki. Pristao na smanjenje plate. A nakon 15 kola je drugi najbolji strijelac lige sa deset postignutih golova. #Kalinic
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 dec 2015, 15:39

FaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista :lol:
Lik je dao 6 golova zaredom u LP, izjednacio Del Pierov rekord a ti takve nazivas panjem...jbem to tvoje fudbalsko znanje. :kafa:

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 06 dec 2015, 15:43

Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.
Murillo=JJ

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 dec 2015, 15:44

SampiJuve je napisao/la:Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.
Ti i logika ocigledno ste na vi.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:46

Sissoko je napisao/la:
Lik je dao 6 golova zaredom u LP, izjednacio Del Pierov rekord a ti takve nazivas panjem...jbem to tvoje fudbalsko znanje. :kafa:
Svake sezone se desi da u nekoj ligi iskoči neki anonimus koji odigra jednu dobru sezonu. Iduće već vjerovatno nestaje, kao i Morata.

Yebem ja tog igrača koji u pola godine dadne dva gola pritom ga još pojedinci smatraju klasom.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 06 dec 2015, 15:47

Sissoko je napisao/la:
SampiJuve je napisao/la:Po toj logici je dado Prso najbolji igrac kojeg sam ikada gledao.
Skontaj dubinu posta, ispadash glup i to poprilicno.Evo Faraon ti je objasnio. ;)
Murillo=JJ

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 dec 2015, 15:47

FaraonTM je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Svake sezone se desi da u nekoj ligi iskoči neki anonimus koji odigra jednu dobru sezonu. Iduće već vjerovatno nestaje, kao i Morata.

Yebem ja tog igrača koji u pola godine dadne dva gola pritom ga još pojedinci smatraju klasom.
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra. :kafa:
SampiJuve je napisao/la:
Sissoko je napisao/la:
Skontaj dubinu posta, ispadash glup i to poprilicno.Evo Faraon ti je objasnio. ;)
Ti ocigledno nemas sposobnost da skontas da moj post i tvoj nemaju logicke veze. Fulas logiku totalno a lafo ja ispadam glup

"dubina posta"...jbo te ti si Platon forumski. :urnebes:
Zadnja izmjena: Sissoko, dana/u 06 dec 2015, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 06 dec 2015, 15:48

Alvaro se dokazao na najvišem nivou, tako da dovoditi u pitanje njegovo znanje je u najmanju ruku debilno.
Tom logikom je Inzaghi p.dim, Raul... i td. Ko skonta skonta.
embrace the chaos

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 06 dec 2015, 15:52

Sissoko je napisao/la:
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra. :kafa:
Aha dva gola u ovoj sezoni, klasa :kafa:

@Denno

Čekaj malo majstore, navedena dvojica su imali pun qurac odigranih sezona i zabijenih golova što u ligama što u Europi. Morata odigra jednu dobru sezonu i ovdje mi pričaju o nekakvim klasama, spominju Del Piera, Pippa, Raula, rekorde.... Bog te vidio Morata i Raul u istoj rečenici :lol: :bow:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.