FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
da li je za djevojke danas besplatan ulaz ili????
-
- Kontakt:
i 98 kad je ZUBAN zabio go malima u 90-tojGigant je napisao/la:Ja kako sam cuo od havera koji je bio prisutan, ili je pricao sa nekim od vodecih od strane MUP-a, da to nece biti moguce, kao zbog velikog rizika, i sto nije najavljeno...i mene je zacudilo da necete pred vjecnom vatrom...uglavnom nije me bilo dugo, pa evo da cestitam komsijama titulu, zasluzeneu, nezasluzenu, necemo o tomeAdnan_Zeljovac je napisao/la:Sta ba NIsta pa jesi ti citao sta pisetitula2010 je napisao/la:znaci nista od vjecne vatre,sutra proslava na stadionu......ako pobijedimo...GRBAVICA SLAVLJE....a onda ispred VJECNE
...ako nista fizicki ste najspremniji...i ne znam zasto se toliko pribojavate laktasa, mislim da ce ovo biti rutinska utakmica...
P.S. Moze samo pitanje za "zeljovca"...koji su ostali datumi na tvom avataru (ako se vec nije pisalo o tome), i kako 5 titula da osvajate?? Ja koliko znam bili ste sampioni bive juge jednom, i dva puta poslije rata, 2001,2002 cini mi se...i znaci ovo sada ce biti cetvrta...
samo da kazem ovom deku da smo bili sampioni i 1998 godine, kako se nesjeca hadisa zubanovica 90 minuta i kako alen avdic place, ako danas pobjedimo peta titula je tu ako Bog ga
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Vidis da je momak od soka te 98-me dobio totalnu amneziju i uopste se ne sjeca tog detalja

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Izgleda da je zaboravio da je i postojala ta godian haj sto se nesjeca te utakmice ali izgleda da se nesjeca cijelog svjetskog prvenstva u francuskoj, citave godine imao amneziju

VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
nebeskoplaviorao je napisao/la:da li je za djevojke danas besplatan ulaz ili????
Aha, i po prezervativ dobiju pri ulazu. Sto bi to bio slobodan ulaz za djevojke?
-
- Kontakt:
Bili smo Sampioni 1972, 1998.(najsladja) i 2001.,2002., i akbda 2010.
Što je pet titula ako se prebroji
Što je pet titula ako se prebroji
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC
- pink.panter
- Kontakt:
Pozdrav za sve navijace Zelje,danas polako bez srkleta i naravno Zeljo rekord meister 

"U stećcima je tajna Bosne"...
Danas u Dolini ćupova pišemo historiju i postajemo najtrofejni klub u BiH.
Otkud ti to ?! Jel to ide koliko si titula osvojio ili ?.kicked je napisao/la:stavit ce mo one zvjezdice kao bayern

1996

Vezali mi dušu lancima, morili me glađu danima, mrze me i pljuju !!!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- pink.panter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala na cestitkamaGigant je napisao/la:Ja kako sam cuo od havera koji je bio prisutan, ili je pricao sa nekim od vodecih od strane MUP-a, da to nece biti moguce, kao zbog velikog rizika, i sto nije najavljeno...i mene je zacudilo da necete pred vjecnom vatrom...uglavnom nije me bilo dugo, pa evo da cestitam komsijama titulu, zasluzeneu, nezasluzenu, necemo o tomeAdnan_Zeljovac je napisao/la:Sta ba NIsta pa jesi ti citao sta pisetitula2010 je napisao/la:znaci nista od vjecne vatre,sutra proslava na stadionu......ako pobijedimo...GRBAVICA SLAVLJE....a onda ispred VJECNE
...ako nista fizicki ste najspremniji...i ne znam zasto se toliko pribojavate laktasa, mislim da ce ovo biti rutinska utakmica...
P.S. Moze samo pitanje za "zeljovca"...koji su ostali datumi na tvom avataru (ako se vec nije pisalo o tome), i kako 5 titula da osvajate?? Ja koliko znam bili ste sampioni bive juge jednom, i dva puta poslije rata, 2001,2002 cini mi se...i znaci ovo sada ce biti cetvrta...

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Jutros je na Bht-u bila emisija(Tv Liberty) i bio je prilog o nasim navijacima,bilo je govora i o nasim forumima,pa cak i o orgu je bilo rijec,uglavnom doslo se do zakljucka,da smo korak ispred svih navijaca,sto se tice navijanja i korektnosti, i da smo napravili jedan veliki korak ispred svih...i u citavom prilogu su bile samo rijeci hvale i pozitive
znam da ne bi trebao o navijanju govoriti ,ali nisam mogao da ovo presutim 

Vratimo se putem stare slave,igrajte Srcem za svete boje Plave !
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_(football_crest)pink.panter je napisao/la:Bayernu fali jos 3 titule i imace 5 zvjezdica
Evo ovdje vise o tim zvjezdicama

Ja sam znao da se snima ta reportaža/prilog al' opet je nisam pogledao.
Ima li IGDJE na netu da se pogleda?

Ima li IGDJE na netu da se pogleda?

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
DANAS DOBIJAMO NOVE SAMPIONE BIH ZATO SVI U DOLINU DA PROSLAVIMO TITULU FORCA ZELJO ZELJO JE SAMPION
edit moderator: ugasi caps lock, još ćemo pomisliti da se dereš na nekoga
edit moderator: ugasi caps lock, još ćemo pomisliti da se dereš na nekoga
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
- pink.panter
- Kontakt:
defender je napisao/la:http://en.wikipedia.org/wiki/Star_(football_crest)pink.panter je napisao/la:Bayernu fali jos 3 titule i imace 5 zvjezdica
Evo ovdje vise o tim zvjezdicama
E hvala drug,naravno za sve zemlje je drugaciji sistem dobivanja zvjezdice

"U stećcima je tajna Bosne"...
Trenutno korisnika/ca: Argentina, bvsic, Levin, tiagofaria25 i 33 gosta.