Ceka se high sa nekom prozivkom,trenutno je na rehibiltaciji,još jedan poraz od mrskog mu Širokog za povratak u realnost koja nam govori da Sarajevo još uvijek ne može pobjediti na Pecari i da je divovima tamo bod kao ne kuca,nego okean,.Chinaglia je napisao/la: raja, jesu l' to divovi izgubili![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
ko će prije pobjedit', Lazio u Serie A ili vi u Širokom BrijeguBurberry46 je napisao/la:Izgubio LazioChinaglia je napisao/la:raja, jesu l' to divovi izgubili
nije vam Del Piero pomogao danas
ja ne znam kome smeta evropsko sarajevo
ljudi su davno izasli iz okvira PLBiH
ovo na polusezoni namjerno završili sa 6 bodova zaostatka, da se testiraju kolko su jaki u drugoj sezoni 
Seljovci najavljuju Evropu minimalno, sta li je onda optimalno? Dupla kruna 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Moguce da ima istine u tome jer smo tako uradili prosle sezone.coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevoljudi su davno izasli iz okvira PLBiH
![]()
ovo na polusezoni namjerno završili sa 6 bodova zaostatka, da se testiraju kolko su jaki u drugoj sezoni
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jos ako vas uzme Zrinjski eto seksa onda ste 8 bodova iza njih 9(6) iza nas i sumnjam da oba kluba mozete za 11 kola sjebat o Čirokom da ne pričamBolanos je napisao/la:Moguce da ima istine u tome jer smo tako uradili prosle sezone.coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevoljudi su davno izasli iz okvira PLBiH
![]()
Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Raja, je l' to Sloboda usla u prvu ligu i osvojila neki trofej? jao, nije ovo drugo josChinaglia je napisao/la:raja, jesu l' to divovi izgubili
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 06 dec 2015, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ne mogu da vjerujem da jedan trener moze dati otkaz skoro citavom timu koji je prosle sezone bio prvak....amatersko treniranje strogoce, tip igrao pet (5) predzadnjih utakmica u Sarajevu, utakmicu protiv Drine racunam kao da je igrana u Sarajevu i mislio da moze dobiti i u Sirokom Brijegu sa ovim timom na kost....losa amaterska trenerska procjena.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice u maju 2016. aBdMortemHz je napisao/la:Raja, je l' to Sloboda usla u prvu ligu i osvojila neki trofej? jao, nije ovo drugo josChinaglia je napisao/la:raja, jesu l' to divovi izgubili
Optimalno je trofej. To ti je ono sto nikad niste osvojili. Papak imas pozdrav od SeljovacaHeller je napisao/la:Seljovci najavljuju Evropu minimalno, sta li je onda optimalno? Dupla kruna
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A ako mi uzmemo Zrinjski?Heller je napisao/la:Jos ako vas uzme Zrinjski eto seksa onda ste 8 bodova iza njih 9(6) iza nas i sumnjam da oba kluba mozete za 11 kola sjebat o Čirokom da ne pričamBolanos je napisao/la:Moguce da ima istine u tome jer smo tako uradili prosle sezone.coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevoljudi su davno izasli iz okvira PLBiH
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Au dobri ste 12 bodova cete istopiti za 12 kola? Doduse mozda kup osvojite. Jesmo bili prvaci FederalkeMinjore je napisao/la:Optimalno je trofej. To ti je ono sto nikad niste osvojili. Papak imas pozdrav od SeljovacaHeller je napisao/la:Seljovci najavljuju Evropu minimalno, sta li je onda optimalno? Dupla kruna
A ako ja naguzim Sashu GrayBolanos je napisao/la:A ako mi uzmemo Zrinjski?Heller je napisao/la:Jos ako vas uzme Zrinjski eto seksa onda ste 8 bodova iza njih 9(6) iza nas i sumnjam da oba kluba mozete za 11 kola sjebat o Čirokom da ne pričamBolanos je napisao/la: Moguce da ima istine u tome jer smo tako uradili prosle sezone.
Nullius in verba
Pa braca mi smo tamo vec gostovali u kupu i ne pamtim kad smo tamo izgubili. Uzeli su nas kuci a ako ti mislis da je nerealno da mi njih tucnemo jbg.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Tusanj Arena se pocinje graditi za 10tak dana
... Stize istok bice gotov valjda sto prije
..bice ovo lakse gradit nego sjever jer je sve ravno ... samo naprijed svakim danom sve ljepse i ljepse vijesti sto se tice naseg kluba 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa nerealno je, otpustate igrace, Jesic po meni nije nesto kvalitetan trener, dok je Zrinjskom jedna prilika dovoljna i kraj.Bolanos je napisao/la:Pa braca mi smo tamo vec gostovali u kupu i ne pamtim kad smo tamo izgubili. Uzeli su nas kuci a ako ti mislis da je nerealno da mi njih tucnemo jbg.
Nullius in verba
znači, heads-up Slobode i Svinjskog za titulu 
Dogovoreno. Mi cemo se sa Radnikom boriti za Evropu ili eventualno ako kroz kup sta napravimo.Chinaglia je napisao/la:znači, heads-up Slobode i Svinjskog za titulu
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
zaboli me neka stvar šta ćete vi, više niste bitan faktorBolanos je napisao/la:Dogovoreno. Mi cemo se sa Radnikom boriti za Evropu ili eventualno ako kroz kup sta napravimo.Chinaglia je napisao/la:znači, heads-up Slobode i Svinjskog za titulu
rutinski 
Vazi.Chinaglia je napisao/la:zaboli me neka stvar šta ćete vi, više niste bitan faktorBolanos je napisao/la:Dogovoreno. Mi cemo se sa Radnikom boriti za Evropu ili eventualno ako kroz kup sta napravimo.Chinaglia je napisao/la:znači, heads-up Slobode i Svinjskog za titulu
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.