+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ja se ibretimGator je napisao/la:+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolana
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Prva prvenstvena utakmica zadnji vikend u februaru (28.)
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
Hefta u Sa,pa deset dana u Medjugorje. Mali odmor i opet hefta u Sar a potom odlazak na završne pripreme (Istra ili Turska).
Pomalo mediji spekulira o transfer roku...Istina,ovi koji se pominju bi mogli i otići.
Djelmic? Eh,sad je spreman na svašta nešta...,nakon što mu je dato do znanja da nije medju prioritetima. Biće presretan ako ostane.
Vitez za desetku u po somunaMuhamedTM je napisao/la:Ja se ibretimGator je napisao/la:+ DjelmicMuhamedTM je napisao/la:Na transfer listi Željezničara, prema našim nezvaničnim informacijama, nalaze se Dejan Uzelac, Zoran Kokot, Joco Stokić, Ivan Livaja i Secoubba Diatta.
Joco otiso si sarme probo nisi! Savijena zarolanako ce kupiti Livaju na kakvoj on transfer listi moze biti.
Ko bi nas trebao napustiti sad ili ugovor sa kime se raskida ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
- milanribar
- Kontakt:
Uzelac, Joco i Diatta raskid ugovara.Elegant je napisao/la:Ko bi nas trebao napustiti sad ili ugovor sa kime se raskida ?
Samo da na vrijeme srede papire strancima, radne dozove i tako te stvari.FKZ1921 je napisao/la:Do kraja decembra će se sve završiti oko pojacanja. A bogami će ih biti.
najvjerovatnije.neznam zasto se sada Istra pojavi najbolje je otici u Tursku jer su dole bolje ekipe i imati cemo jace pripremne utakmice.DR.HOUSE je napisao/la:znas li to za tursku jel to ono u sklopu transfera Bajica?FKZ1921 je napisao/la:Slijedi duga pauza...do 10.01. (11.prvi trening).
51%--------49%
Meni se ne sviđa sto neki zele Bekrica ja mislim da je on potrosen igrac, samo bi uzimao platu nekom mladom, manite se price oko iskustva i slicno - njegovo vrijeme je proslo, smatram da nam vise ne moze pomoci.
vidjećemo.
Samo da sredimo papire strancima I samo da ne primimo gol I samo da nam je stadion. Salim se legenda si ali skontali smo te brate.Elegant je napisao/la:Meni se ne sviđa sto neki zele Bekrica ja mislim da je on potrosen igrac, samo bi uzimao platu nekom mladom, manite se price oko iskustva i slicno - njegovo vrijeme je proslo, smatram da nam vise ne moze pomoci.
Bice sve ok aBd
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ko je broj 4,odlicno je igrao po meni..Mujaga treba vise prilike dobiti da igra po ko zna koji put to govorim..Imamo dobre sutere u ekipi a po utakmici sakupimo jedva 2-3 suta sa distance..Tiagov sut u prvom i gol Amira na kraju,ne sjecam se da je jos koji sut bio..Memija svaki put viska potez ima i onda se zapetlja..Kod prvog gola Memija prvi put nije peljao,vec odmah ubacio i odmah gol..
I ono mozda najvaznije,kad misle ovi nasi stesati onu sumu iznad jugu..Dodjem na tribinu i imam sta viditi,balavan tri metra dug sav istruho otego se preko one ograde..Pa ljudi moji ono je skoro palo,pa sta treba da nekome u sred utakmice rokne drvo na glavu da neko pogine..Ono drvo je moglo pasti u danasnjoj utakmici i ubiti nekoga..I sto je najgore ako se ne rijesi ovo nece biti prvo drvo koje ce pasti jer par onih drveca i vecih od onog balvana na koncu se drzi u onoj strani..
Insajder silni sto ovde trube o nekim transferima,sto imaju neke veze i vezice po klubu neka ukazu ljudima na ovu stvar i neka isjecu ono nestabilno drvece iza juga..
I ono mozda najvaznije,kad misle ovi nasi stesati onu sumu iznad jugu..Dodjem na tribinu i imam sta viditi,balavan tri metra dug sav istruho otego se preko one ograde..Pa ljudi moji ono je skoro palo,pa sta treba da nekome u sred utakmice rokne drvo na glavu da neko pogine..Ono drvo je moglo pasti u danasnjoj utakmici i ubiti nekoga..I sto je najgore ako se ne rijesi ovo nece biti prvo drvo koje ce pasti jer par onih drveca i vecih od onog balvana na koncu se drzi u onoj strani..
Insajder silni sto ovde trube o nekim transferima,sto imaju neke veze i vezice po klubu neka ukazu ljudima na ovu stvar i neka isjecu ono nestabilno drvece iza juga..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u 06 dec 2015, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- milanribar
- Kontakt:
Tip igraca poput Bekrica nam je prijeko potreban. Bio to on ili neko drugi je nebitno.
Prvo poluvrijeme bas slika Zelje ove sezone. Puno meljanja, vracanja lopte nazad, bez prave ideje na sredini, bez opasnih prodora po stranama, ispadanja bekova, al stabila odbrana. Drugo poluvrijeme angazovanije, opustenije, na kraju krajeva i efikasnije. Crveni karton nas je dodatno rasteretio i olaksao posao. Lijepo je vidjeti ova tri strijelca, Zeljina djeca. Eh sad, toliko o utakmici, kasnije post o sezoni i buducnosti..
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- milanribar
- Kontakt:
Ja sam misljenja da je presudio brzi gol Beganovica. Da je prosla jos minuta i crveni karton ne bi ga do Bajrama dali.
A kakva je spica bila u prvom poluvremenu na sjeveru.. Utakmicu presudila rotacija Thiago-Hiros.. Cesce bi trebao one rotacije raditi.. Odlicna utakmica, gledajuci sa svih aspekata. Pobjeda bez primljenog gola, tri razlicita strijelca, bezbroj nase djece u ekipi. Sad kad se sve sagleda jedino mi je zao sto Zeric mali nije bio u konkurenciji za par zadnjih meceva.. A sad jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnjij 10-tak godina...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Najavljena press konferencija je navodno u četvrtak... Kažu biće svega...
Nama je najvaznije za drugi dio s obzirom da uveliko mjenjamo igracki kadar da nema dolazaka u zadnji cas nego imati ekipu kompletnu pred pripreme. Dovoljno je vremena za sve i da se spremi ko nije spreman i da koliko toliko uigra pa i da se dovede ko treba.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nadam se da će biti mnogo ozbiljnija i pripremljenija od one zadnje.blue sky je napisao/la:Najavljena press konferencija je navodno u četvrtak... Kažu biće svega...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".