NK Široki Brijeg

terra
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la terra » 06 dec 2015, 16:04

Čestitke na zasluženoj pobjedi :clap:

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 06 dec 2015, 16:04

Bolanos je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Bravo Siroki
Pozdrav iz Sarajeva
ZDS
Zanimljivo i kako su klubovi sa dna tabele podijeljeni, npr. ovi iz Viteza se izjasnili da navijaju za nas a ovi iz Zeljeznicara za Siroki.
pa želju su hrvati i bošnjaci osnovali,prije je bio NK željezničar,a sad FK. sjećam se ja mislim 2000 godine kad su manijaci i škripari zajedno u boxu navijali,sve do 2001 godine kad ih je 1500 došlo,a mi ih pobijedili i ako se nevaram leotar odnio titulu tu smo se zakačili i otad nismo u dobrim odnosima sa navijačima ali uprave klubova pogotovo kad je amar bio u klubu su bili u fantastičnim odnosima,stoga nijhovi navijači mogu i za nas navijati :D

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 06 dec 2015, 16:05

dejavu je napisao/la:
Bolanos je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Bravo Siroki
Pozdrav iz Sarajeva
ZDS
Zanimljivo i kako su klubovi sa dna tabele podijeljeni, npr. ovi iz Viteza se izjasnili da navijaju za nas a ovi iz Zeljeznicara za Siroki.
kojeg dna bolan
Pa izmedju vas i Viteza koji je trenutno na zadnjem mjestu koje garantuje opstanak u ligi je dva boda razlike. Ja to zovem borbom za opstanak, ti? I je li se borba za opstanak mozda vodi u vrhu ili na dnu tabele?

@brig postujem to! :thumbup:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 06 dec 2015, 16:38

kostobran je napisao/la:Pa pa pa pa pa pa pa ha ha ha ha nikad vise nece te bit prvaci pa pa pa

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pa pa pa pa pa pa pa pa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Duff

Post Postao/la Duff » 06 dec 2015, 16:39

Čestitke jednom od najorganiziraniji i najozbiljnijih klubova u ligi na pobjedi protiv bogatog i jakog Sarajeva

Sretno dalje i samo jako !
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 dec 2015, 16:41

Kakva ludnica na stadionu joj, odavno ovako nije bilo, utakmica za nase prilike jako dobra

Koliko nam je Mate falio, tek se danas vidilo, i svaka cast nasem mostarcu, prelijep gol :D

Zeba-Pehar- Duljevic top3 lige
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 06 dec 2015, 17:11

Android je napisao/la:Kakva ludnica na stadionu joj, odavno ovako nije bilo, utakmica za nase prilike jako dobra

Koliko nam je Mate falio, tek se danas vidilo, i svaka cast nasem mostarcu, prelijep gol :D

kako ti se cinio Duljevic, sta mislis o njemu, ima ono nesto mislim?

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 dec 2015, 17:19

keno83 je napisao/la:
Android je napisao/la:Kakva ludnica na stadionu joj, odavno ovako nije bilo, utakmica za nase prilike jako dobra

kako ti se cinio Duljevic, sta mislis o njemu, ima ono nesto mislim?
Odlican igrac, strasna tehnika, cudno mi je kako ga nema u reprezentaciji

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 06 dec 2015, 17:20

Odlicna utakmica. Malo kasnije cu dat malo vec post!

Širokiiii!!!
NK Široki Brijeg

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 06 dec 2015, 17:25

[youtube][/youtube]

Zvonimireeeeeeeee :opaopa:

Zolja iz Bijelog Polja :D

HRHB

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 dec 2015, 18:43

Alpasinac je napisao/la:@maxmore
Pobjeda zaslužena, čestitke. Međutim pričamo o drugim stvarima. Možeš li pronači snimak našeg horskog zviždanja na minutu šutnje, ili je to ipak ispad neodgovornih pojedinaca?

Na kraju krajeva..

U Sarajevo svratite kad muda stisnete .. :wave:
Naravno. Kada na minut šutnje odgovaraš bilo čime nego šutnjom znači da ne poštuješ mrtve .. http://videochart.net/video/43087.4c43d ... f31953db91

Dok god pitari i torpedo ne preuzmu dio odgovornost za događaje u kojima je izgubio život Puljić uvijek će izazivati revolt na Pecari, jer se to doživljava kao provokacija i svaljivanje krivice samo na Nk Široki Brijeg ,grad Široki Brijeg i Škripare. Vama je kriv Široki, nama su krivi pitari i to je to... Vi to radite samo radi provokacije, a dio odgovornosti nemate muda priznati.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 dec 2015, 18:45

TheHornet je napisao/la:Što da neću? Ne želim da budem sebičan pa ću ti reći tačan rezultat u slučaju da se predomisliš i odlučiš uzeti novac. Tačan rezultat je 1:2. Javim se poslije utakmice.
Samo da citiram ovog tuljana. Ciao pareša, čekam da se javiš.

Lištica

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 06 dec 2015, 18:49

mara1905 je napisao/la:
samolikce je napisao/la:Ni mrtve ne postujete.Bas ste vala ono,nemam rijeci.Hajd nek vam BOG dragi pomogne. R.I.P Vedran Puljic
ko je zvizdo u dublinu, ko je zvizdo na utakmici sarajevo-galatasaray, ko ne postuje mrtve ? ko ne pustuje nevine zrtve ?
Nije bilo ni Pariza ni Dablina prosle,ni pretprosle godine pa je opet isto bilo.Ne spinujte smradovi primitivni.
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 dec 2015, 18:58

maxmore je napisao/la:
Pobjeda zaslužena, čestitke. Međutim pričamo o drugim stvarima. Možeš li pronači snimak našeg horskog zviždanja na minutu šutnje, ili je to ipak ispad neodgovornih pojedinaca?

Na kraju krajeva..

Naravno. Kada na minut šutnje odgovaraš bilo čime nego šutnjom znači da ne poštuješ mrtve .. http://videochart.net/video/43087.4c43d ... f31953db91

Dok god pitari i torpedo ne preuzmu dio odgovornost za događaje u kojima je izgubio život Puljić uvijek će izazivati revolt na Pecari, jer se to doživljava kao provokacija i svaljivanje krivice samo na Nk Široki Brijeg ,grad Široki Brijeg i Škripare. Vama je kriv Široki, nama su krivi pitari i to je to... Vi to radite samo radi provokacije, a dio odgovornosti nemate muda priznati.
Koliko sam upucen, nekoliko navijaca Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne u Sarajevu za nerede u sirokom, a za ubistvo Vedrana Puljica i ranjavanje 5 navijaca Sarajeva niko nije odgovarao, i jos povrh toga ovo gnusno prozivanje, hvatas se za Pariz, Dublin, a i prethodnih godina ste ovo isto ponavljali. Naletite nam ovako nekad u Sarajevo pa malo skandirajte.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 06 dec 2015, 19:01

maxmore je napisao/la:

Na kraju krajeva..

Legendo, veliki broj naših navijača je procesuiran i odležali su svoje zatvorske kazne. Neki pravedno, neki baš i ne. Ko je odgovarao za UBISTVO Vedrana, te POKUŠAJ UBISTVA i RANJAVANJE nekoliko navijača FK Sarajeva koji su tag nesretnog dana bili u Širokom ? Ko ? Ona ubleha što se šeta Zagrebom ? Ubice.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 06 dec 2015, 19:04

Osttribine je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

Na kraju krajeva..

Koliko sam upucen, nekoliko navijaca Sarajeva je odlezalo zatvorske kazne u Sarajevu za nerede u sirokom, a za ubistvo Vedrana Puljica i ranjavanje 5 navijaca Sarajeva niko nije odgovarao, i jos povrh toga ovo gnusno prozivanje, hvatas se za Pariz, Dublin, a i prethodnih godina ste ovo isto ponavljali. Naletite nam ovako nekad u Sarajevo pa malo skandirajte.
Pa je li uhićen Knezović i sudi mu se u Zagrebu. Sudilo se policajcima. Ne znam šta vi hoćete uopće? Da cijeli grad ide na sud ili što?
I druge navijačke grupe su skandirale imena nekih svojih članova koji su nastradali pa publika nije reagirala, a to dovoljno govori. Sve je to reakcija i produkt medijske mašinerije i hajke na Široki Brijeg nakon tih događaja, a s vaše strane provociranje.

Osobno nisam zviždao, niti masa ljudi oko mene što je bila, nije se uopće reagiralo na to. Po meni i ne treba, eto vas tamo pjevajte šta hoćete.

Inače dobra utakmica, tvrda, sa par šansi. Naša najbolja ona Krstanovićeva ali je Zvone golčinu zabio i što je najvažnije pobjeda je tu, niz se nastavlja i zadržao se priključak :zviz:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 dec 2015, 19:10

Pa je li uhićen Knezović i sudi mu se u Zagrebu. Sudilo se policajcima. Ne znam šta vi hoćete uopće? Da cijeli grad ide na sud ili što?
I druge navijačke grupe su skandirale imena nekih svojih članova koji su nastradali pa publika nije reagirala, a to dovoljno govori. Sve je to reakcija i produkt medijske mašinerije i hajke na Široki Brijeg nakon tih događaja, a s vaše strane provociranje.

Osobno nisam zviždao, niti masa ljudi oko mene što je bila, nije se uopće reagiralo na to. Po meni i ne treba, eto vas tamo pjevajte šta hoćete.

Inače dobra utakmica, tvrda, sa par šansi. Naša najbolja ona Krstanovićeva ali je Zvone golčinu zabio i što je najvažnije pobjeda je tu, niz se nastavlja i zadržao se priključak :zviz:[/quote]

To sudjenje je cista farsa, zasto ako je vec on krivac nije osudjen, ne zelimo mi da citav siroki brijeg bude osudjen nego krivac ili krivci. Druga stvar, nase skandiranje Vedran Puljic nije nikakva provokacija vec sjecanje na tog momka i to radimo u svakoj utakmici bilo kod kuce ili na strani u 24. minuti (Vedran je ubijen u njegovoj 24- toj godini).

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 06 dec 2015, 19:14

Osttribine je napisao/la: To sudjenje je cista farsa, zasto ako je vec on krivac nije osudjen, ne zelimo mi da citav siroki brijeg bude osudjen nego krivac ili krivci. Druga stvar, nase skandiranje Vedran Puljic nije nikakva provokacija vec sjecanje na tog momka i to radimo u svakoj utakmici bilo kod kuce ili na strani u 24. minuti (Vedran je ubijen u njegovoj 24- toj godini).
pa neće bit osudjen valjda dok mu se ne dokaže krivnja jebote
vi nazivate Široki Brijeg ubicama, znači množina, a ne pojedinca, serete, pjevate Lištico ovo ono, **** svaki put i šta ti realno očekuješ?

ne znam što se raspravljam

pobjeda je tu, niz se nastavlja i što je najvažnije priključak za vrh. Sad se odmoriti, dovest koje pojačanje, pročešljat ekipu i u nove pobjede :salut:

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 06 dec 2015, 19:20

Osttribine je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

Na kraju krajeva..

Pariz je samo otkrio prikriveno licemjerstvo. Ne moze se licemjer sakriti, on uvijek ispliva na površinu, prije ili kasnije. Znamo ja da su odgovarali , ali službeno torpedo i pitari još uvijek napadaju grad Široki kao isključivog krivca za te nerede i stradanje Puljica. Uostalom gdje je neko iz sarajeva rekao da snosi dio krivice za stradanje Puljica! Snosi li?! Za mene je ta priča gotova jer neće ništa riješiti.

Danas već se računica penje na 16 godina torpedo nije uspjelo dobiti NK ŠB na Pecari. Još uvijek ni tan ni avioni ne pomažu... to vas boli :tralala:

Jbga nismo mi Galatasaray da vam se guzimo :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Lištica

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 06 dec 2015, 19:25

Alpasinac je napisao/la:
maxmore je napisao/la:

Na kraju krajeva..

Legendo, veliki broj naših navijača je procesuiran i odležali su svoje zatvorske kazne. Neki pravedno, neki baš i ne. Ko je odgovarao za UBISTVO Vedrana, te POKUŠAJ UBISTVA i RANJAVANJE nekoliko navijača FK Sarajeva koji su tag nesretnog dana bili u Širokom ? Ko ? Ona ubleha što se šeta Zagrebom ? Ubice.
Sta je sa Vukom ubicom i podrska sa sjevera za istog da li to vas horde cini ubicama po vasoj logici
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Grk1234, supervizor, Zigazaga i 18 gostiju.