Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kako rekoh ...razvodnjavanje, jer su fakti pokazali da lik nije panj, klasa nije mozda i postane plus niko Moratu u danasnjoj prici nije nazvao klasom, nego je lijepo receno da lik nije panj a njegove utakmice to govore.FaraonTM je napisao/la:Aha dva gola u ovoj sezoni, klasaSissoko je napisao/la:
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra.![]()
@Denno
Čekaj malo majstore, navedena dvojica su imali pun qurac odigranih sezona i zabijenih golova što u ligama što u Europi. Morata odigra jednu dobru sezonu i ovdje mi pričaju o nekakvim klasama, spominju Del Piera, Pippa, Raula, rekorde.... Bog te vidio Morata i Raul u istoj rečenici![]()
Pa nije panj, prosječan je igrač. Prošle sezone je on itekako trpan u klase, sjećamo se svega nismo od jučer na ovom forumu. To što je on danas tek jedan prosječan igrača mada i to je upitno sa trenutnim učinkom to ne znači da se neke stvari lako zaboravljaju. A ti se sad nastavi izvlačiti kako se ovdje ne govori o tome da je on klasa nego da nije panj.Sissoko je napisao/la:Kako rekoh ...razvodnjavanje, jer su fakti pokazali da lik nije panj, klasa nije mozda i postane plus niko Moratu u danasnjoj prici nije nazvao klasom, nego je lijepo receno da lik nije panj a njegove utakmice to govore.FaraonTM je napisao/la:Aha dva gola u ovoj sezoni, klasaSissoko je napisao/la:
Fakti odnosno njegovi golovi govore da nije panj, a ti sad možes pricu razvodnit do sutra.![]()
@Denno
Čekaj malo majstore, navedena dvojica su imali pun qurac odigranih sezona i zabijenih golova što u ligama što u Europi. Morata odigra jednu dobru sezonu i ovdje mi pričaju o nekakvim klasama, spominju Del Piera, Pippa, Raula, rekorde.... Bog te vidio Morata i Raul u istoj rečenici![]()
Stručnjak, ti sam sebe kontriraš, skontaj se pa dodji pričat o fudbalu.FaraonTM je napisao/la: Pa nije panj, prosječan je igrač.
FaraonTM je napisao/la: Možeš zamisliti kakva si panjčuga kad ti Mandžo uzme mjesto u timu
FaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista
pusti Dennu, romatrista k'o romatrista, šta oni znaju o fudbaluFaraonTM je napisao/la:@Denno
SampiJuve je napisao/la:Imao je i Napoli para, pa Lavezzi i Cavani su sami donijeli 100 miliona, uvijek solidna pozicija u ligi, dobra posjeta, ali je razlika sto su u Juventus kupovane Conteove, a u Napoli Rafine zelje.Tako da ste potrosili i vishe od 100 milki, a u ekipi imate vise spanskih kloceva nego sto ih ima u Eibaru.
![]()
Italia je napisao/la:e pare su se zaradile, a i oslobodio se budjet odlaskom Vidala, Teveza i Pirla. Do prije par godina i Napoli je mogao kupovati koliko i Juve, samo sto nikad nisu uspjeli to pretvoriti u veci rezultat. Uostalom, Juve je do ovih uspjeha dosao sa minimalnim ulaganjima, 50-ak miliona godisnje, mahom na rate i posudbe sa pravom otkupa. Nigdje tu nije bilo "kesa", sve do ovog ljeta.
Nisam od tebe ocekivao ovakav vid komunikacije, ali eto ocito sam pogodio zicu.Da je Sisoko, pa hajde, ali ti si mogao i bez ovih "ukrasa". Stos mene tice zavrsena konv. sve si u pravu, odoh igrati FM-a.MaGiCa je napisao/la:Koji su to španski kloceviSampiJuve je napisao/la:Imao je i Napoli para, pa Lavezzi i Cavani su sami donijeli 100 miliona, uvijek solidna pozicija u ligi, dobra posjeta, ali je razlika sto su u Juventus kupovane Conteove, a u Napoli Rafine zelje.Tako da ste potrosili i vishe od 100 milki, a u ekipi imate vise spanskih kloceva nego sto ih ima u Eibaru.
![]()
I koliko su to oni plaćeni
![]()
Još jednom za one koji mudruju uz znanje pokupljeno na FMu: Napoli je 4 puta u svojoj istoriji dao 15+ miliona evra za jednog igrača - Cavani, Quagliarella, Inler i Higuain. E sad, pogledajte koliko je igrača od 15+ milja prodefilovalo kroz veliku trojku ili Romu u svim ovim sezonama.
Samo Juventus je kupio 4oricu takvih ovog leta, Inter i Milan po 3.
Ta Conteova pojačanja, a i ova Allegrijeva, su mahom bili jako skupi i jako kvalitetni igraci koje 1 Napoli nije mogao da dovede ili zbog finansija ili zbog prestiža - koji se, opet, stvarao decenijama i opet: na bazi para.![]()
To ti je taj galimatijas, samo sto treba uključiti mozak, a ne trolovati kao čoporaš.
Nije panj, prosječan je igrač. Šta ti nije jasno?Sissoko je napisao/la:Stručnjak, ti sam sebe kontriraš, skontaj se pa dodji pričat o fudbalu.FaraonTM je napisao/la: Pa nije panj, prosječan je igrač.
FaraonTM je napisao/la: Možeš zamisliti kakva si panjčuga kad ti Mandžo uzme mjesto u timuFaraonTM je napisao/la:Pa eto ipak je dao dva gola, nije panj zaista
IzgledaSlevinKelevra je napisao/la:Sljedece kolo Napoli- Roma i Juve- Fiorentina. Inace, Juve uzima ovo smijesno natjecanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.