FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
izgleda da je izvor za članak o našoj transfer-listi na ss.ba ovaj forum
Životni saputnik! 1921
ole,oleMinjore je napisao/la:A kakva je spica bila u prvom poluvremenu na sjeveru.. Utakmicu presudila rotacija Thiago-Hiros.. Cesce bi trebao one rotacije raditi.. Odlicna utakmica, gledajuci sa svih aspekata. Pobjeda bez primljenog gola, tri razlicita strijelca, bezbroj nase djece u ekipi. Sad kad se sve sagleda jedino mi je zao sto Zeric mali nije bio u konkurenciji za par zadnjih meceva.. A sad jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnjij 10-tak godina...

Ne bi bilo prvi put.Eisenbahner1921 je napisao/la:izgleda da je izvor za članak o našoj transfer-listi na ss.ba ovaj forum
[youtube][/youtube]
I to mi dole iz zezancije poveli, kad citav sjever nastaviiii...Olympique je napisao/la:ole,oleMinjore je napisao/la:A kakva je spica bila u prvom poluvremenu na sjeveru.. Utakmicu presudila rotacija Thiago-Hiros.. Cesce bi trebao one rotacije raditi.. Odlicna utakmica, gledajuci sa svih aspekata. Pobjeda bez primljenog gola, tri razlicita strijelca, bezbroj nase djece u ekipi. Sad kad se sve sagleda jedino mi je zao sto Zeric mali nije bio u konkurenciji za par zadnjih meceva.. A sad jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnjij 10-tak godina...![]()

Bravoo @Ipe

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Dino je danas kvalitetno odigrao, imao je 2-3 pasa u 16-erac jako dobra..
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Re: RE: Re: FK Željezničar
Tesko se rijesava lopte, taman kad mu neko protrci i kad treba da je gurne naprijed on se okrene i zezne, ali dobro to je neiskustvo bice to ako Bog da boljeChWilla je napisao/la:to se da popraviti na vrlo jednostavan način, da prestaneš pretjerivati. nadam se da hoće jer ono što ima se ne može naučiti.Gator je napisao/la:To se da popraviti i da je dobijao prilike sigurno bi popravio.ChWilla je napisao/la:i hiroš je mjastor ali brate pretjeruje...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
ali sto ih Tiago po cevape posla na 1:12
10 u pola majstore bez luka

Cašpi cašpi cašpi
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mujaga me igrom i stasom nevjerojatno podsjeća na Adilovića, tu je uvijek negdje da je pospremi kad treba. On bi na pripremama trebao startati od prve jer je de facto naš jedini pravi špic trenutno, drugog nemamo.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
1:12Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]

Tiago

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Kako je lijepo pogledati listu strijelaca i vidjeti tri Zeljina dijeteta
Druga stvar,red je da se pohvali prodor i centarsut Mladenovica kod gola Mujagica
Tiago
Nema sta,momak je igracina,od njega u drugoj polusezoni ocekujem jos bolje partije aBd..
To je to za ovu godinu,da je bila nesto aman zaman i nije,a pocela je obecavajuce..Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu

Druga stvar,red je da se pohvali prodor i centarsut Mladenovica kod gola Mujagica

Tiago

To je to za ovu godinu,da je bila nesto aman zaman i nije,a pocela je obecavajuce..Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
- Kontakt:
Moggiano je napisao/la:Dino je danas kvalitetno odigrao, imao je 2-3 pasa u 16-erac jako dobra..
Podvalio divnu loptu između stopera i beka, gol-šansa.
Mi, u suštini, ne moramo tražiti sidro od centarfora, jer mislim da Mujagić konstitucijom i vještinom može djelovati na toj poziciji. Dobro se gradi, nije pretjerano brz, ne pelja loptu, vjerovatno je dobar i u skoku... Možda još da ga se utrenira na tu varijantu, i on će eksplodirati.
Generalno, prvo poluvrijeme je bilo "ole, ole"

Ne zaboravi na DzenisDolina je napisao/la:Mujaga me igrom i stasom nevjerojatno podsjeća na Adilovića, tu je uvijek negdje da je pospremi kad treba. On bi na pripremama trebao startati od prve jer je de facto naš jedini pravi špic trenutno, drugog nemamo.
Zbog ovog sam najviše ljut na Edisa, nije vjerovao djeci i obilo mu se od glavu. I neka je
Sve se njihovi nedostaci mogu popraviti djeca su.
Ovdje i dalje pojedini pljuju i blate Dzenisa, a Jocu u nebesa dizu i mole za strpljenje. A Dzenis nas najbolji napadač. Danas im je opet začepio usta.
- themaniaks
- Kontakt:
Tiagooooo Tiagooo
sa njim produziti odmah ne cekati da istekne ugovor pa onda na vrat na nos,Mujagicu je bitno da zabija kod one druge prilike mogo je bolje al nema veze,generalno prvo poluvrijeme dosta lose a u drugom smo se razigrali,najlosiji danas po meni Blagojevic i Amir milion netacnih pasova ostalo solidno mada je i protivnik los bio i bez ambicije.Nek se zavrsila ova patnja i nadati se boljim stvarima po nas 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Baš sam to htio da napišem, odličan prodor Lorda Mladenovića i sjajno je pronašao Mujagića. Što jest jest.Rios je napisao/la:Kako je lijepo pogledati listu strijelaca i vidjeti tri Zeljina dijeteta![]()
![]()
![]()
Druga stvar,red je da se pohvali prodor i centarsut Mladenovica kod gola Mujagica![]()
TiagoNema sta,momak je igracina,od njega u drugoj polusezoni ocekujem jos bolje partije aBd..

Prvo se najavljuju neke presice, zemljotresi, skupštine, itd, itd...Rios je napisao/la:Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Od proljeca obavezno dati sansu Mujagiću da igra od pocetka..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Stvarno raduje igra Mujagića, kad vidiš kako se kreće na terenu, kako prati igru mislio bi da je stariji a on 98 godište. Može nas sve radovati i to što imamo jednog takvog dragulja i u veznom redu, Denisa Žerića od kojeg u budućnosti očekujem mnogo
.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Nadam se da ce se sve to okoncati do januara,onda se okrenuti ovom o cemu sam pisao,inace dzaba sva druga prica moj ViruVirtu4l je napisao/la:Prvo se najavljuju neke presice, zemljotresi, skupštine, itd, itd...Rios je napisao/la:Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu

@Omark
Dobar Mladenovic,dobar

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 26 gostiju.