FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 06 dec 2015, 18:59

Rios je napisao/la:Kako je lijepo pogledati listu strijelaca i vidjeti tri Zeljina dijeteta :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Druga stvar,red je da se pohvali prodor i centarsut Mladenovica kod gola Mujagica :mrgreen:
Tiago :kralj: Nema sta,momak je igracina,od njega u drugoj polusezoni ocekujem jos bolje partije aBd..
To je to za ovu godinu,da je bila nesto aman zaman i nije,a pocela je obecavajuce..Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu :)
Osim tog prodora Mladenovic nista vise nije pokazao.. Par puta ga krilo Viteza u prvom poluvremenu napravilo budalom.. Jedan prodor i asistencija u polusezoni nisu dovoljni da on dobije pozitivnu ocjenu.. Definitivno nam treba puno bolji lijevi bek od njega.. Nadam se da je Kramaric to rjesenje..

Ja bih volio da dovedemo i kakvog dobrog desnog beka da bi mogli iskoristiti sav potencijal koji Memija ima kada igra krilo..
BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 dec 2015, 19:02

Rios je napisao/la:Nadam se da ce se sve to okoncati do januara,onda se okrenuti ovom o cemu sam pisao,inace dzaba sva druga prica moj Viru :)
Ja se bojim da će sve to biti samo početak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 dec 2015, 19:03

Virtu4l je napisao/la:U klubu bi odmah od sutra trebali početi sa paklenim radom da se spasi što se spasiti da. Kup prioritet.
+1
Kup je prioritet! Tacno je da smo 6ti, moze mozda I preko prvenstva ali kup tu moramo 150% energije uloziti I normalno trebas imati I nafake.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rios

Post Postao/la Rios » 06 dec 2015, 19:04

Hadzijalagic je napisao/la:
Rios je napisao/la:Kako je lijepo pogledati listu strijelaca i vidjeti tri Zeljina dijeteta :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Druga stvar,red je da se pohvali prodor i centarsut Mladenovica kod gola Mujagica :mrgreen:
Tiago :kralj: Nema sta,momak je igracina,od njega u drugoj polusezoni ocekujem jos bolje partije aBd..
To je to za ovu godinu,da je bila nesto aman zaman i nije,a pocela je obecavajuce..Sad odraditi dobre pripreme,dovesti jos koje kvalitetno pojacanje i nadati se tradicionalno dobro proljecu aBd,posebno u Kupu :)
Osim tog prodora Mladenovic nista vise nije pokazao.. Par puta ga krilo Viteza u prvom poluvremenu napravilo budalom.. Jedan prodor i asistencija u polusezoni nisu dovoljni da on dobije pozitivnu ocjenu.. Definitivno nam treba puno bolji lijevi bek od njega.. Nadam se da je Kramaric to rjesenje..

Ja bih volio da dovedemo i kakvog dobrog desnog beka da bi mogli iskoristiti sav potencijal koji Memija ima kada igra krilo..
Nisam druze ni pricao o cijeloj sezoni,samo sam rekao da ga treba pohvaliti obzirom da smo mu to svi zamjerali dosad :mrgreen: Jasno je da treba bolje rjesenje na lijevom beku jer Mladenovic ne moze igrati kvalitetno u oba smjera,ali isto tako cesto je bio na meti i bez da je to uvijek i zasluzio.Igrao je momak koliko moze i zna,Boze moj..Vidjet cemo kakav je Kramaric,nadam se i ja da ce biti kvaliteniji a Mladenovica neka na klupi :)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 19:05

MuhamedTM je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:U klubu bi odmah od sutra trebali početi sa paklenim radom da se spasi što se spasiti da. Kup prioritet.
+1
Kup je prioritet! Tacno je da smo 6ti, moze mozda I preko prvenstva ali kup tu moramo 150% energije uloziti I normalno trebas imati I nafake.
Titula je prioritet

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2015, 19:07

Na jedan ili drugi nacin izborit europu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 06 dec 2015, 19:10

Video Hiroševih bravura.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 06 dec 2015, 19:16

Hadzijalagic je napisao/la:

Ma iskreno, više je on sebe puta napravio budalom. Baš zna pogrešno procjeniti loptu. Zamalo da dobije drugi žuti kad je ono uklizao i fulio loptu, pa pokupio jednog njihovog. Ali je stvarno vrhunski prošao kod gola.

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 06 dec 2015, 19:21

Hiros :bow: :bow: :bow: treba momku dat priliku odma se vidi d aima fudbal u malom prstu
19TM87 ZAVIDOVICI

CARSON

Post Postao/la CARSON » 06 dec 2015, 19:33

GoodisonPark je napisao/la:Polusezona haman za zaborav, sad se dobro pojačati, nabiti snagom, kondicijom, i na proljeće juriššššššššššš Željooooooooo!!!
Vrijedi ona pobjeda protiv one pogani sa lavora

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 06 dec 2015, 19:44

O danasnjoj utakmici mogu samo reci da je jos jednom pokazala da Zeljo odavno nije bio losiji. Po meni na dosta pozicija imamo igrace, bilo da se radi o nasoj djeci, bilo o ovim "uvoznim" koji po mnogim kriterijima nebi trebali da budu opcija broj 1, pa mozda i 2 ali eto oni nose nasu igru. A kako je nose pokazuju i igre u ovom prvenstvu. Ne mislim na broj osvojenih bodova nego bas na samu igru. A mi je bas nemamo. Danasnjih 3:0 nebi smjeli nikoga zavarati i da pocnemo ponovo neke igrace uzdizati. Prvo poluvrijeme original Zeljino ove sezone tj.nikakvo. U drugom nam se posreci i zabismo ga u drugoj minuti plus crveni pa na kraju sve ispade super. Danas je i Vitez bio bas los. Vjerujte nisam famozni Aldin, ali kako trenutno stvari stoje ja vidim jedan prosjek pa i manje od toga. Vjerovatno bi buduci prelazni rok kao i pripreme trebali puno toga odrediti za neki buduci period, pogotovo sto sljedece prvenstvo ima 12 klubova i mnogo manje prilika za vađenje, inace bojim se da ce sve ovo ostati toplo-hladno. Pa valjda smo mi Zeljo i nas treba da sa velikim respektom gledaju Zrinjske, Siroki, Sloboda, Radnik ..., a ne obrnuto. Molim Vas vratite nam onaj stari šmek Zelje, a ne ovu bezličnost.

Sto se narednih priprema tice mislim da je vise dosta tog Rovinja (bilo da se nalazi u Hrvatskoj ili Sloveniji). Kako su Turci i Rusi zakuhali i ovi drugi sigurno nece ici u Tursku na pripreme, vjerujem da bi se mogli isposlovati finansijski povoljniji uslovi za Antaliju i sl. nego do sada.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 dec 2015, 19:49

CARSON je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la:Polusezona haman za zaborav, sad se dobro pojačati, nabiti snagom, kondicijom, i na proljeće juriššššššššššš Željooooooooo!!!
Vrijedi ona pobjeda protiv one pogani sa lavora
To je vala i jedino vrijedno pomenuti, i bljesak u evropi, ostalo sve turbulencija i patnja živa.kako god, ja još nisam odustao od lige, ako dobijemo širokog na proljeće sve je moguće jer imamo raspored ko bonbona :thumbup:
povratak otpisanih!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 dec 2015, 19:55

Gator je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
+1
Titula je prioritet
Naravno da jeste ali mogucnosti I zelje dva drugacija pojma.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 dec 2015, 19:59

proljece: 6 utakmica kuci (sve moramo uzeti) = 18 bodova, 6 utakmica na strani (velez, drina, slavija, sarajevo) trebali bi uzeti = 12 bodova, + celik i sloboda... znaci moramo minimalno 30 bodova uzeti u preostalih 12 utakmica... a koliko ce ne kraju 58 bodova biti korisno... nadam se top 3...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 06 dec 2015, 20:00

blueheart je napisao/la:I kad neko kaze taj neki joco nije dobijao sanse... a Mujagic je dao 2 gola a 3 puta manje ima minuta provedenih na terenu...
:thumbup:

Okolele je napisao/la:I ono mozda najvaznije,kad misle ovi nasi stesati onu sumu iznad jugu..
a vala nebi bilo ni zgoreg poskidati onaj "dekor" sa krova sjevera...fakat izgleda ko kod je cirkus otišao pa ono ostalo da visi
Olympique je napisao/la:ole,ole :urnebes: :urnebes:
vidjeli smo da je jedino što nam u prvom polazi za nogom ta dodava na sredini
pa da se i to počasti :D
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 20:04

MuhamedTM je napisao/la:
Gator je napisao/la:U klubu bi odmah od sutra trebali početi sa paklenim radom da se spasi što se spasiti da. Kup prioritet.
+1
Titula je prioritet

Naravno da jeste ali mogucnosti I zelje dva drugacija pojma.
Srediti će to Miske
slika

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 dec 2015, 20:09

jovanmaksimovic je napisao/la:proljece: 6 utakmica kuci (sve moramo uzeti) = 18 bodova, 6 utakmica na strani (velez, drina, slavija, sarajevo) trebali bi uzeti = 12 bodova, + celik i sloboda... znaci moramo minimalno 30 bodova uzeti u preostalih 12 utakmica... a koliko ce ne kraju 58 bodova biti korisno... nadam se top 3...
Za to nam trebaju adekvatna pojacanja, a inace ne bi bio tako siguran jer smo mi sami sebi najveci problem.

Kad samo vidis gdje smo bodove prosluli tokom ove polusezone i na koji nacin, nista ne smijemo prognozirati.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 06 dec 2015, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 dec 2015, 20:10

ekipa će biti mnogo bolja. naravno da garancija u sportu nema, ali svi preduslovi će biti mnogo bolji.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 06 dec 2015, 20:11

Nego ja se nadam da će ovi momci što vode zvaničnu stranicu uslikati sad tokom pauze ove naše igrače, ružno brate kad otvorim tamo dio sa igračima a pola ih slike nema :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 06 dec 2015, 20:13

DooVe je napisao/la:Nego ja se nadam da će ovi momci što vode zvaničnu stranicu uslikati sad tokom pauze ove naše igrače, ružno brate kad otvorim tamo dio sa igračima a pola ih slike nema :D
pa sada ce biti dosta odlazaka i dolazaka pa ce onda vjerovatno kada se bude znalo to je taj tim mozda i uslikati

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ejnur i 12 gostiju.