Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Gator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 19:10

I onda druga liga, a sad će i ti drugi

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 06 dec 2015, 19:11

ma jasta, glavni dio "jos kad se sjetim kad smo vas dvaput dobili"
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 06 dec 2015, 19:12

Coraco je napisao/la:
shzna je napisao/la:Naravno, fukare forsiraju priču da PL nikad nije bolja, nešto čudno?
Izbaci Slobodu, pogledaš ostale timove. Svako svakoga dobija.
Olimpic pušiona pa uvalja 6 komada Rudaru, ili novajlija Mladost DK skine skalp šampionu Sarajevu, pa Željezničaru, uzmu bodove Slobodi i osvajaču kupa Olimpicu. Ili Travnik koji se bori za opstanak a uzeo je pobjede kod sva tri predstavnika Sarajevskog kantona. Radnik u borbi za evropu i titulu, i bez poraza u gostima itd itd.
Činjenica je da zbog skraćenja lige, svi timovi igraju borbenije jer postoji mogućnost ispadanja. Da ispadaju dva tima (kao do sad), Slavija i MLadost DK bi mogli igrati opušteno u drugom dijelu, ovako ne mogu.
Liga jeste zanimljiva, svi su tu negdje u par deka, ali to ne mora značiti da su timovi kvalitetniji, šta više, ja mislim da su timovi baš nekvalitetni.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 dec 2015, 19:14

Kakav bolan kup šljiva, to je cijenjen trofej, oni imaju Titulu u federaciji, nije šala. solinaš sine (što bi ćiro reko) što si pobjeđivo, pobjeđivo si, očekujem kmečanje već u martu, valjicuuu, natašaaa, ferrrrr plaaaayyy almireee vratiseeee, faraoneee, ramzeseeeee II......
povratak otpisanih!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 dec 2015, 19:18

shzna je napisao/la:Liga jeste zanimljiva, svi su tu negdje u par deka, ali to ne mora značiti da su timovi kvalitetniji, šta više, ja mislim da su timovi baš nekvalitetni.
Ja sam mislio na to, dozu zanimljivosti. A kvalitet timova ćemo provjeriti na ljeto u Evropi, kad naše uporedimo sa jEvropom :bih:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 06 dec 2015, 19:20

Liga je sve nekvalitetnija.
A bice jos nekvalitetnija kad sela iz Federacije i Republike Srpske iduce godine udju, a iz lige ispadne Velez, Prijedor, Zvornik.

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 06 dec 2015, 19:21

ma slazete ga redom svima :rol: :rol: :rol:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 dec 2015, 19:21

Gifron je napisao/la:slika

Samo nastavite :kafa: :kafa: :kafa:
Ovu tabelu što prije uokvirite i okačite na zid, jer pitanje je hoćete li nekad u narednih 100 godina, opet biti na toj poziciji. ha ja, što je sigurno, sigurno je :thumbup:
povratak otpisanih!

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 dec 2015, 19:22

Coraco je napisao/la:
shzna je napisao/la:Liga jeste zanimljiva, svi su tu negdje u par deka, ali to ne mora značiti da su timovi kvalitetniji, šta više, ja mislim da su timovi baš nekvalitetni.
Ja sam mislio na to, dozu zanimljivosti. A kvalitet timova ćemo provjeriti na ljeto u Evropi, kad naše uporedimo sa jEvropom :bih:
Pa ne igra se Evropa od ove godine.Šta češ provjeravati buraz, jedna ekipa če možda proguliti 2 kola, ostali nakon jednokratnog izleta ćaoo :?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 19:23

GoodisonPark je napisao/la:Kakav bolan kup šljiva, to je cijenjen trofej, oni imaju Titulu u federaciji, nije šala. solinaš sine (što bi ćiro reko) što si pobjeđivo, pobjeđivo si, očekujem kmečanje već u martu, valjicuuu, natašaaa, ferrrrr plaaaayyy almireee vratiseeee, faraoneee, ramzeseeeee II......
Samo ti ocekuj :thumbup:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 06 dec 2015, 19:27

narodniheroj je napisao/la:
Coraco je napisao/la:
Pa ne igra se Evropa od ove godine.Šta češ provjeravati buraz, jedna ekipa če možda proguliti 2 kola, ostali nakon jednokratnog izleta ćaoo :?
Pa provjeriti hoće li proguliti dalje od ta dva kola :mrgreen: Neko se ove godine plasira u grupu lige evrope, onda je i liga napredovala.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 06 dec 2015, 19:28

NeshaFCB je napisao/la:Liga je sve nekvalitetnija.
A bice jos nekvalitetnija kad sela iz Federacije i Republike Srpske iduce godine udju, a iz lige ispadne Velez, Prijedor, Zvornik.
Borac
Coraco je napisao/la:
Nije to baš tako. Onda bi mi trebali biti najbolji, ali nismo.
Vi ste najozbiljnije ušli u sezoni. Mi smo imali tu epizodu u Evropi i jače ekipe ne mogu na dva fronta koja se spojila sa neozbiljnost uprave i tu smo gdje jesmo(zasluženo). Sarajevo ne znam sta je s njima bilo, ali su i oni imali promašaja, Široki da se nije glupirao sa trenerom druga bi priča bila.
Uglavnom vi, Zrinjski i Radnik najbolje iskoristili naše kikseve. I zasluženi tu gdje jeste, ali i dalje nevjerujem da ćete titulu uzeti.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 06 dec 2015, 19:28

GoodisonPark je napisao/la:Kakav bolan kup šljiva, to je cijenjen trofej, oni imaju Titulu u federaciji, nije šala. solinaš sine (što bi ćiro reko) što si pobjeđivo, pobjeđivo si, očekujem kmečanje već u martu, valjicuuu, natašaaa, ferrrrr plaaaayyy almireee vratiseeee, faraoneee, ramzeseeeee II......
Pazi da ti muda ne nazebu na - 12 :shh:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 dec 2015, 19:30

Osttribine je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevo :D ljudi su davno izasli iz okvira PLBiH :mrgreen: :mrgreen: ovo na polusezoni namjerno završili sa 6 bodova zaostatka, da se testiraju kolko su jaki u drugoj sezoni :kafa:

Rece navijac kluba koji u 96 godina postojanja ima osvojen kup sljiva u Gradaccu :tralala:
jedan stasiti devetogodišnjak bi ti pozavidio na tom fazonu :clap: ti uživaj u mržnji i nacionalizmu a ja ću u tabeli :kafa:

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 06 dec 2015, 19:32

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 06 dec 2015, 19:33

Sta je smijesno :eh:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 dec 2015, 19:34

NeshaFCB je napisao/la:Liga je sve nekvalitetnija.
Bgm moja Sloboda nije bila nikad kvalitetnija.

A sto se tice Veleza, Prijedora i Zvornika te ekipe ove godine su sramota i ti govoris da kada oni ispadnu liga gubi :eh:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 06 dec 2015, 19:38

Šta je smiješno reci i nama da se nasmijemo nije da nismo navikli prihvatat šale na naš račun
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 dec 2015, 19:40

HElo je napisao/la:
Pazi da ti muda ne nazebu na - 12 :shh:
Nazebla su već ali na proljeće će svakako otopliti, ha ja, ko i svake godine :zviz:

Pripazi ti da amer ne ubaci u rikverc slučajno :wave:
povratak otpisanih!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 06 dec 2015, 19:42

coelho41 je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:ja ne znam kome smeta evropsko sarajevo :D ljudi su davno izasli iz okvira PLBiH :mrgreen: :mrgreen: ovo na polusezoni namjerno završili sa 6 bodova zaostatka, da se testiraju kolko su jaki u drugoj sezoni :kafa:

Rece navijac kluba koji u 96 godina postojanja ima osvojen kup sljiva u Gradaccu :tralala:
jedan stasiti devetogodišnjak bi ti pozavidio na tom fazonu :clap: ti uživaj u mržnji i nacionalizmu a ja ću u tabeli :kafa:
Gdje si ti vidio da sam prema tebi ispoljio mrznju i nacionalizam ziv bio :? A ti uzivaj u trenutnom stanju na tabeli, a ja cu se diciti trofejima i nastupima mog kluba u Evropi ma kakvi oni bili, treba to doziviti ;)

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.