Chicago Bulls

dema
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la dema » 20 maj 2010, 17:08

ma sve ok ali ti navijaci cavsa su najmladi tu tako da jos uce proc kroz poraze sad ce vec bit oprezniji kad budu nes prognozirali a ostat ce malo njih a navijaca bullsa je ostalo koliko vidim dovoljno cak mogu reci i puno zbog nacina na koji je chicago igrao proteklih 12g
a sunsi huoston sadasnji thunder bivsi seatlle su mi uz bullse celticse spurse i lakerse nekako ozbiljne fransize i otkad pratim u nba cesto su u po dolazili su do finala sunsi su mi dragi jos od sir charlsa barklya koji ih je sjajno vodio posebno kad se s jordanom svaadao gurao a najbolji prijatelji
huoston takodje hackim drexler sam casel robert hory i maloni petorka sampionska jos od hackima nisam u nba vidio boljeg centra
ma to i volim svako ima pravo na svoje misljenje uz argumente i steta opet sunsi izgubise opet nadskakani

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 20 maj 2010, 20:11

na espn kazu da lebron trazi kucu u chicagu e sad pitali su nekog agenta za nekretnine jeli to istina on im je reako da ne moze to reci ali da ocito u njegovoj bransi postoje ljudi koji ne mogu drzat jezik za zubima da li su to sve nagadanja ili tu ima i istine saznacemo za nekih 40 dana

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 20 maj 2010, 22:55

To je stara vijest ima tri cetri dana. Ja sam procito na jednom forumu da ga je lik licno vidio kako razgleda kuce u Highland prak-u.

http://www.prosportsdaily.com/forums/sh ... p?t=486456

Eto link samo ne znam koja je strana gdje je taj lik to napisao, a sad koliko je to istinito vidjet cemo za neki 40 dana :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2010, 23:54

pa gdje je dema procitao da je James zvao Rosa?... ovo sam te brate pitao par postova unazad :)....znas ko bi mozda mogao znati dali ce doci ili ne?.... Jeidno mozda Gibson to zna, jer on i James su dobri prijatelji.Njega su pitali on se samo nasmijao i rekao kako o tome ne prica sa njim nikada i da ne moze pricati o tudjoj buducnosti jer to nije njegova stvar da brica o necijoj buducnostI.

Ljudi jedno je jasno, a to je da Bullsi planiraju napraviti iznenadjenje, apotvrda toga je i odpustanje Del Negra.On nije zasluzio da bude odpusten, jer zna se kroz kakve je probleme prolazio tokom sezone, ali cim su ga odpustili, onda je jasno da zele praviti ekipu koja ce konkurisati za titulu.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 23:56

Joj ako LBJ dođe haha. Kako će biti ljepota ako Bog da gledati tu košarku. Prosjek preko 30 poena, samo će u asistencijama pasti.

No hajde, neću špekulisati, nego Bože zdravlja, pa ćemo vidjeti gdje će.

Lahku noć .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2010, 01:06

Igrac i super star Chicago Bearsa Brian Urlacher poziva Jamesa u Bullse i tvrdi da ce redovan na svakoj utakmici Bullsa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2010, 02:09

SaltCityAttack je napisao/la:Igrac i super star Chicago Bearsa Brian Urlacher poziva Jamesa u Bullse i tvrdi da ce redovan na svakoj utakmici Bullsa :)
Ovo bi moglo presudit na kraju :mrgreen:
nema potpisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 maj 2010, 04:32

Admir_Sa je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Igrac i super star Chicago Bearsa Brian Urlacher poziva Jamesa u Bullse i tvrdi da ce redovan na svakoj utakmici Bullsa :)
Ovo bi moglo presudit na kraju :mrgreen:

gahahaha jasta ce :)... ali dobro ja samo onako prenosim sta je Urlacher rekao za espn u vezi moguceg dolaska Jamesa.Kao bio bi redovni na utkamicama Bullsa svakako i da bi to bilo odlicno za grad.Ovo da je James navodno trazio kucu da kupi je laz, a vec mu je spreman condominium u downtownu to je jedino sto je istina
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2010, 12:07

SaltCityAttack je napisao/la:pa gdje je dema procitao da je James zvao Rosa?... ovo sam te brate pitao par postova unazad :)....znas ko bi mozda mogao znati dali ce doci ili ne?.... Jeidno mozda Gibson to zna, jer on i James su dobri prijatelji.Njega su pitali on se samo nasmijao i rekao kako o tome ne prica sa njim nikada i da ne moze pricati o tudjoj buducnosti jer to nije njegova stvar da brica o necijoj buducnostI.

Ljudi jedno je jasno, a to je da Bullsi planiraju napraviti iznenadjenje, apotvrda toga je i odpustanje Del Negra.On nije zasluzio da bude odpusten, jer zna se kroz kakve je probleme prolazio tokom sezone, ali cim su ga odpustili, onda je jasno da zele praviti ekipu koja ce konkurisati za titulu.
evo brate ja stavio 21 aprila ovaj link znaci gibson bi mogao ostat ako lebron dode
http://www.dailyherald.com/story/?id=381195

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 22 maj 2010, 12:51

CHICAGO -- Chris Bosh's agent has told the Toronto Raptors that he's narrowed his list of preferred teams to five, two **** told ESPN.com's Chad Ford at the NBA draft camp.

Bosh
Bosh

The list of five teams -- Toronto plus the Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Miami Heat and New York Knicks, **** said -- was given to Toronto management in case the Raptors want to construct a sign-and-trade deal (assuming Bosh doesn't re-sign with Toronto).

Bosh likes that option, **** told Ford, because he'd get one more year on his contract and could make more money.

"It has been narrowed down to a handful of teams, including us," Raptors general manager Bryan Colangelo told the Toronto Star without providing more detail.

**** said the Raptors prefer a sign-and-trade if Bosh is intent on leaving as well. They likely would want a big man to replace the 6-10, 230-pound Bosh in the lineup.

One **** said Bosh's decision hinges on where LeBron James signs.

"If LeBron decides to go to either New York or Chicago, I think that's where you'll see Chris land," the **** told Ford. "If LeBron stays in Cleveland, I think the process is more wide open."

Bosh, 26, is an unrestricted free agent. He averaged 24 points per game last season and has averaged 20.2 points per game for his career.
e sad dode lebron u chicago onda sign and trade bosh ta denga i jos nekog i ide to lagano

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2010, 12:38

slika

sta mislite koji mu najljepse stoji :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 maj 2010, 12:50

pa nisi postavio onaj koji bi mu najbolje pristajao-Rocketsa 8-) :lol: :mrgreen: :twisted:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 maj 2010, 12:57

ma bjezi tamo,kakve crne rakete :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 23 maj 2010, 13:08

Miami i New York :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 15:24

Bullsi naravno. ;)

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2010, 20:22

ma vidi ga u ovom dresu bullsa vec izgleda sampionski

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 20:24

Neka mudro odluči da mu ne bi kao Karlu bilo.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2010, 21:36

kakvom crnom karlu daj ba de nes konkretno ako ga uspiju dovest onda ce biti lakse i dobit dobrog trenera ja bi volio da phil dode a tim bi on zavrsio krug i vratio se plus bi trenirao jordana kobe a i jamesa to bi mu bilo velika prilika za jos par titula

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2010, 21:49

Karl Malone :mrgreen:

Ma trener, i to je posebna priča. Neka dovedu onoga iz Oklohame :mrgreen:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 maj 2010, 22:05

prvo karl je otisao s 33 mozda i vise a ovaj ima 25 drugo karl je otisao jer mu se povukao njegov drugi dio john stokckton i trece taj trener je jos zelen i nije slobodan a phil je najbolji trener nba i jedini je radio s kobeom i jordanom jos s jamesom i moze se rec da je radio s 3 najveca u zadnjih 20 g tj tri najveca u svojoj generaciji i najboljim svih vremena

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.