Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Dovoljno mu je sto je solinas 

- GoodisonPark
- Kontakt:
parapsihologija, vidovitost, ekstrasenssamirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.

polahko ofarbani, nisu još gostovale prave ekipe

povratak otpisanih!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma hoce baaaaaaaaaaaaaaaaa.....Sloboda ima da cucne na proljece samo tako..ovo sve do sada je bilo na neku silu i uz guranje sudijske mafije...samirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Te prave ekipe su jake samo na svom terenu gostovao je zrinjski pa smo vidjeli kako su prosli.GoodisonPark je napisao/la:parapsihologija, vidovitost, ekstrasenssamirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
Vidjeli smo danas Sarajevo na Pecari, Sloboda je odigrala nerijeseno a pobijedili smo na Tusnju jednu od najjacih ekipa ove polusezone Zrinjski pa prema tome ne plasimo se nit Sarajeva, nit Sirokog a bgm ni Zelje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Neporazeni smo u Sirokom,na Grbavici,u Bijeljini,igrom razmontirali Zrinjski,Velez,Celik,Olimpic,Slaviju,i TD.GoodisonPark je napisao/la:parapsihologija, vidovitost, ekstrasenssamirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
Protiv Sarajeva pokradeni...
Sta ti podrazumjevas pod pravom ekipom.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Neporazeni smo u Sirokom,na Grbavici,u Bijeljini,igrom razmontirali Zrinjski,Velez,Celik,Olimpic,Slaviju,i TD.GoodisonPark je napisao/la:parapsihologija, vidovitost, ekstrasenssamirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
Protiv Sarajeva pokradeni...
Sta ti podrazumjevas pod pravom ekipom.

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Uživajte do proljeća, zaslužili ste a onda će vam @vulture pokazati gdje mozete otkačiti prikolicu.
nažalost po vas, sve što je lijepo kratko traje

povratak otpisanih!
Culi smo to mnogo puta ove godine.
Decko Slavija i Mladost imaju manje poraza od SarajevaGoodisonPark je napisao/la:Uživajte do proljeća, zaslužili ste a onda će vam @vulture pokazati gdje mozete otkačiti prikolicu.
, jel se i dalje trebamo plasit Sarajeva ? Smijesan si

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- GoodisonPark
- Kontakt:
Od mene niste sigurno, ja sam vam prije nekoliko godina prognozirao cvajtu tako da ne vjerujem da i sada mogu promašitisolinas je napisao/la:Culi smo to mnogo puta ove godine.

povratak otpisanih!
Prognoziraj imas pravo.
Ali tvoje zelje i realnost su nesto drugo.
Ali tvoje zelje i realnost su nesto drugo.
I ja sam prosle sezone prognozirao da zrinjski, zeljo i siroki na kosevu mogu uzeti najvise bod.GoodisonPark je napisao/la:Od mene niste sigurno, ja sam vam prije nekoliko godina prognozirao cvajtu tako da ne vjerujem da i sada mogu promašitisolinas je napisao/la:Culi smo to mnogo puta ove godine.
Jesmo mi gostovali tim pravim ekipama, i nismo izgubili, od vrha 5 ekipa samo poraz od Sarajeva, i iks sa Sirokim, Radnik 3b, Zrinjski 3b. s 3 gostovanja vrhu 4 bodova je po meni superGoodisonPark je napisao/la:parapsihologija, vidovitost, ekstrasenssamirr je napisao/la:Niko nece slaviti na tusnju ove sezone.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Drugi dio sezone će naravno proći obojen plavom bojom, kao što smo i navikli. Helem, vidim rasprava vam je baš hajcanje, ali sve u granicama normalnog. Podržavam. Nije mi jasan toliki animozitet na relaciji Sarajevo-Tuzla-Zenica (haj' Banja Luka, "njihov" Mostar i tako to i kontam, mada ni za tim nema potrebe, jer kao prvo svi se takmičimo u istoj ligi, i svima nam je cilj da naš klub bude prvi u toj ligi, pa koja je poenta takmičenja nekog kluba u toj ligi ukoliko ga ama baš haman ništa što ima veze sa tom državom ne interesuje), ali eto, znamo granicu ako ništa. Podržavam svaki oblik nadogradnje i poboljšanja u bilo kojem smislu bilo kojeg kluba koji dolazi iz BHT Premier lige, jer je taj isti klub reprezent države Bosne i Hercegovine u nekom boljem i drukčijem svjetlu (Sarajevo, Sloboda). Moje viđenje dosadašnjeg dijela sezone je da ekipe iz prvog dijela tabele, to jest, Sloboda, Široki, Zrinjski, Sarajevo i Željezničar (nisam zaboravio Radnik, svaka im čast, ali moje mišljenje je da su još uvijek zeleni za neki ozbiljniji iskorak) su I DALJE pretedenti za titulu (makar matematički) u zavisnosti od daljnjeg razvijanja situacija i međusobnih omjera ekipa. Bilo bi lijepo da na kraju pehar završi na Grbavici (koliko god to nemoguće zvučalo, vjerujte da je moguće), jer eto, k'o biva, moji su. Sve u svemu interesantna polusezona, i raduje me to skraćivanje lige od sljedeće sezone, jer sam uvjerenja da će se samim tim i kvalitet i infrastruktura mnogo popraviti. Et. Hajcajte se i dalje, ja samo onako uletio da ostavim neki "normalan" komentar i neko moje viđenje dosadašnjeg dijela sezone.
Sarajevski Željezničar.
Vrijedilo je pročitati zadnjih desetak stranica

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E sad samo zamislida je brato bio tu kakv bi to tek show bio.Virtu4l je napisao/la:Vrijedilo je pročitati zadnjih desetak stranica![]()
![]()

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
- Kontakt:
mnogo mi se ovo svidja sto drugi preuzimaju ulogu favorita

Steta sto sam propustio ovaj rat, ali mi je popravilo noc citanje ovog belegijanja! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.