Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi 

povratak otpisanih!
Samo si ti falioVirtu4l je napisao/la:Vrijedilo je pročitati zadnjih desetak stranica![]()
![]()

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
@joker
Ja ne znam jesam li ja lud al' taj Joker sa tvog avatara je Ivica Osim

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:@joker

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jest svega miBolanos je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:@joker
Ja ne znam jesam li ja lud al' taj Joker sa tvog avatara je Ivica Osim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Jest svega miBolanos je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:@joker
Ja ne znam jesam li ja lud al' taj Joker sa tvog avatara je Ivica Osim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Gledao Teletovića, ali vjeruj mi da je bolje ovako u komadu sve pročitatiHeller je napisao/la:Samo si ti falioVirtu4l je napisao/la:Vrijedilo je pročitati zadnjih desetak stranica![]()
![]()
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Sto se tice dovodjenja novih igraca i priprema, trebat ce vam jos dosta truda da mozete priustiti ono sto za sad samo Sarajevo i Sloboda moguGoodisonPark je napisao/la:Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi

Ovdje se ne zna ko je gori, ostali podforumi su samo za zalit, ovo isto leglo narkomana..
Jos da je brato tu..
Jos da je brato tu..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nidje veze, pa nisu ovi igraci igrali u tim utakmicama. Uostalom i Sloboda ce kao i svi ostali proci pripreme, i doci ce pojacanja na nekim pozicijama. Sretno svima u nastavku sezone, ali Sloboda je dosad najviše pokazala, imamo najpovoljniji raspored. I sigurno da podrška neće izostati sa tribina, pogotovo jer dolaze atraktivni protivnici.GoodisonPark je napisao/la:Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joj kod Jokera avatara hahhahaha sunce ti ****
Nullius in verba
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ha ja, divovi i divčići, ko još ba može sa vamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto se tice dovodjenja novih igraca i priprema, trebat ce vam jos dosta truda da mozete priustiti ono sto za sad samo Sarajevo i Sloboda moguGoodisonPark je napisao/la:Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi

povratak otpisanih!
-
- Kontakt:
cuko amar i tata mu u savezuGoodisonPark je napisao/la:Ha ja, divovi i divčići, ko još ba može sa vamaNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sto se tice dovodjenja novih igraca i priprema, trebat ce vam jos dosta truda da mozete priustiti ono sto za sad samo Sarajevo i Sloboda moguGoodisonPark je napisao/la:Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi

Zato sam ja mislio da on navija za zelju pa sam mu sinoc napisao smisli potpis za solinasa jer mu nije odgovarao onaj za hodzurdu..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- GoodisonPark
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nakon 18 kola ste zasluženo prvi, ali pauza vam je došla u lošem trenutku, a samo se ti nadaj, da će sve biti istoahmad_tz je napisao/la:Nidje veze, pa nisu ovi igraci igrali u tim utakmicama. Uostalom i Sloboda ce kao i svi ostali proci pripreme, i doci ce pojacanja na nekim pozicijama. Sretno svima u nastavku sezone, ali Sloboda je dosad najviše pokazala, imamo najpovoljniji raspored. I sigurno da podrška neće izostati sa tribina, pogotovo jer dolaze atraktivni protivnici.GoodisonPark je napisao/la:Heller,vi ste ovaj dio bili u formi i zasluženo uzeli bodove, da se liga nastavlja idućeg vikenda, usudio bih se reći da ste uz zrinjski glavni favoriti za titulu.. ali,sad to više ne vrijedi, na proljeće novi igrači, nove pripreme, nova forma (dobra ili loša) sve novo..a vi jednostavno nemate iskustva u jakim utakmicama kad se bude lomilo prvenstvo, tu padate, 5-6 izgubljenih finala kupa dovoljno govori o vašem mentalitetu...medjutim, pozitivno je to, da ćete uvijek moći svojim unucima prepričavati kako ste jednom nakon 18 kola bili prvi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Raspored najpovoljniji

povratak otpisanih!
Pa kažem vam ja a vi se meni smijete
E tačno ne vjerujem

E tačno ne vjerujem

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Da najpovoljniji je.svi konkurenti dolaze na Tusanj.
Imamo Siroki i Mladost,dvije kuci uzastopno.
Valjda se i mi sta pojacamo,evropa je realnost,titula...otom potom,vidicemo.
Imamo Siroki i Mladost,dvije kuci uzastopno.
Valjda se i mi sta pojacamo,evropa je realnost,titula...otom potom,vidicemo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa sarajevo je prosle sezone bas zbog rasporeda i osvojili od mogucih 9 bodova sa konkurentima oni su osvojili 7.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.