Sad kad sam se ohladio i znam da mi neće odgovarat neki koji isključivo žele ovaj klub vidjeti kako se raspada i slično.
1. Ovdje sam se registrirao isključivo kako bih odagnao laži ili polu istine vezane uz moj klub, od strane vlastitih ili suparničkih navijača, simpatizera.
2. NK Široki Brijeg od dana kad je počeo igrati Premijer ligu BiH, (ranije podatke nemam) nikad nije imao duga prema poreznoj upravi, socijalnom zdravstvenom kao ni prema bivšim i sadašnjim igračima ove države. Ovo govorim isključivo jer nam neki prebacuju kako ne volimo Bosnu i Hercegovinu! Volimo mi gospodo BiH itekako jer ju
plaćamo ... A vi je volite samo deklarativno, pjevate joj pjesmice, urlate a ne plaćate joj ništa ili mrvice (vidi porezna i ina dugovanja). Nama se ne sviđa političko uređenje BiH ali to je tema za neke druge forume.
3. Prebacuju nam kako smo fašisti i rasisti te da druge nacionalnosti ne igraju u Širokom Brijegu (52 brazilca, 7 nigerijaca, 2 kamerunca, 1 belgijanac, 2 albanaca itd.). To što ne igraju druge nacionalnosti iz BIH, isključiva je odluka uprave kluba, i ja se s njom ne slažem, ali uprava ima svoje razloge i to isto poštujem. Kao što neki mjenjaju grb ili pred naziv sa NK u FK je isključivo njihova odluka i ja je moram poštovati. Na tribinama NK ŠB ne hukaju suparničkim igračima a navijači (ne simpatizeri, oni su ti koji su povremeno tu plate 5km i rade što god žele) mog kluba navijaju isključivo za Široki Brijeg a ne protiv drugog kluba imati će moju podršku.
4. Nk Široki Brijeg je stabilan jer već ima proračun za iduće 3 godine. Znači radi se dugoročno i troši se koliko se ima a ne daj danas sutra ćemo vidjet. Svake godine ulažemo u infrastrukturu, akademiju imamo od 2000 godine, (dovodimo djecu iz cijele BiH ovdje se školuju i imaju spavanje hranu itd.)
5. Ne moraju svi ostali navijači volit Široki to je nemoguće, ali nas moraju poštovat. Dali smo više djece u repku BiH nego neki "veliki" BiH klubovi.
6. 13 godina za redom smo se kvalficirali u UEFA natjecanja. Imamo stadion sa kategorijom 3 (najveća je 4), to znači da bi smo mogli igrati uz zamolbu EL...
LIJEP POZDRAV iz ŠIROKOG BRIJEGA