FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 07 dec 2015, 14:17

Hiros kad prestane dimiti moze razmisljati o dobroj karijeri
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 dec 2015, 14:18

Mladenović od kada je kod nas ima jednu dobru utakmicu. I to protiv raspalog Borca, dok Memija ima par losih. Što je razumljivo, ne može stalno biti na visokom nivou. Ja ne znam ko je Mladenovica iskopao. Momak definitivno nije za nas. Mozda kad bi se borili za opstanak ili sredinu tabele, ali mi to nismo.
Ovako će na biti tek treća opcija što i to nije loše.
Hirosu treba pružati veću sansu i vjerujem da će i način života popraviti. Jedno drugo povući.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 14:20

Hirosu najveci problem predstavlja njegova nezrelost. Ostalo se da ispraviti..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 14:21

Kramaric, Mailoson, Bekric za sada, sta je sa nigerijcem ?

Vidjet cemo dalje hoce li biti dolazaka ili odlazaka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 14:21

Sa Bekrićem bi definitivno dobili tu desetku koja zna dati zadnji pas, taj nam profil igrača treba baš od kako su on i Zeba otišli iz Želje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:23

ne sprečava duhan da se oslobodiš lopte na vrijeme. sa njim se mora raditi na toj hajmo reći taktičkoj spremi i donošenju odluka. šteta bi bilo onakvog umijeća sa loptom da ne uspije.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 dec 2015, 14:24

fedeltafrotta je napisao/la:koliko je sigurno da se tuce vraca ?
Vidim da je @krajprice napisao da je gotovo. On nikad nije napisao nagađanje i sl. Uvijek je sve što je rekao bilo tačno. Ako nije siguran napiše nisam siguran i sl.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 dec 2015, 14:24

kako bi dobro izgledalo ovo:

----blagojević--------hadžiahmetović----
-memija-------bekric----------tiago

a st ose tice hirosa i svih slicnih koji konzumiraju alkohol, duhan ili droge, ne davati platu ili ispisnicu uruciti i vozdra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 07 dec 2015, 14:26

pabizo je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Mladenovic je po meni dobar lijevi bek. On je dosao pred evropsku utakmicu, odmah upao da igra i to odradio jako dobro. U ligi je na pocetku bio bojazljiv previse, u neku ruku to je normalno.
Nadam se povratku Bekrica i ostanku Joce ako Nigerijac nije ostao, taj strasni kanibal.
Ja se izvinjavam što upadoh na vašu temu-Mladenovica je pojedina raja na ovom forumu mnogo ocrnila a momak je odličan defanzivac po meni.Malo sam prelistao po njegovoj karijeri-solidan CV I mislim da je sada pri kraju prvjenstva odlično odigrao.IZVINJAVAM se što sam eto malo nešto napisao.
Ma ne uzimaj forum kao nesto relevantno. Mladenovic sto je pokazao koliko je igrao dosta dobra, ako se uzme da je ekipa tanka. Da imamo onu ekipu Zeba, Nyema, bio bi jos bolji. Hocu reci da nije samo do njega jer je imao nekih losih utakmica. Ali je sigurno da ce ostati igrati na beku.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:27

hiroš samo ako nauči dati loptu na vrijeme biće igrač. a ako to ne nauči i nastavi petljati koliko petlja ostaće vječni talenat taman se spremio da istrči tri utakmice.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 dec 2015, 14:31

Ma nisam nešto optimističan što se Bekrica tice. I da dodje, nevjerujem da ce biti pojacanje. Imam osjećaja da se njemu nikako ne igra. Više da ne bude da je karijeru završio u 32 godini.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 07 dec 2015, 14:34

A sta je s NEDOM!?
Kralj price

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 07 dec 2015, 14:35

Gator je napisao/la:Ma nisam nešto optimističan što se Bekrica tice. I da dodje, nevjerujem da ce biti pojacanje. Imam osjećaja da se njemu nikako ne igra. Više da ne bude da je karijeru završio u 32 godini.
Ni ja vala ne misliim da je dobar potez ovo sa Bekričem.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 07 dec 2015, 14:37

ChWilla je napisao/la:hiroš samo ako nauči dati loptu na vrijeme biće igrač. a ako to ne nauči i nastavi petljati koliko petlja ostaće vječni talenat taman se spremio da istrči tri utakmice.
Nije sad to neka mana naucit dati loptu na vrijeme. Vremenom ce biti sve bolji. Ovo sto je u nedjelju odigrao bilo je dobro ali protiv loseg protivnika. Igrao je jednu utakmicu prije ove ne mogu se sjetiti protiv koga i bio je tanak.
Puno ce mu biti lakse ako Bekric potpise, to ce biti najvece pojacanje za ekipu.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:39

bojamora je napisao/la:
Gator je napisao/la:Ma nisam nešto optimističan što se Bekrica tice. I da dodje, nevjerujem da ce biti pojacanje. Imam osjećaja da se njemu nikako ne igra. Više da ne bude da je karijeru završio u 32 godini.
pa nikome takvog kvaliteta se pretjerano ne igra u našoj ligi. a on voli želju. ne kažem da će biti ovo ili ono, niko ne zna, ali isto to za motivaciju se može reći za svakog igrača tog ranga. niko takav baš ne umire da dođe kod nas.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 dec 2015, 14:43

ZeljoSampioneGo je napisao/la:A sta je s NEDOM!?
Tu je :) brat je poceo trenirati, spreman je za pripreme..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 07 dec 2015, 14:44

Mladenović s kim je stranu dijelio dobro je igrao, eto tolko o Mladenoviću, ne treba ga tjerat, treba se zahvalit Kokotu, Sadikoviću starijem, možda Jocu ostaviti još pola, vidjet s Đelmićem hoćel se unormalit jer počeo glumit Mesija, a od pojačanja voljeo bih kad bi se vratio ili Stana ili Čola (ne vjerujem da ovo pišem) i Bekrić.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 dec 2015, 14:47

ChWilla je napisao/la:
bojamora je napisao/la:
pa nikome takvog kvaliteta se pretjerano ne igra u našoj ligi. a on voli želju. ne kažem da će biti ovo ili ono, niko ne zna, ali isto to za motivaciju se može reći za svakog igrača tog ranga. niko takav baš ne umire da dođe kod nas.
Sad je pitanje vrijedi li rizikovati ? Mi pravo na kiks nemamo, to smo ispucali davno. Strah me da se ne desi Joco. Ne motivisan igrac je gore od povrijedjenog. Ne znaš sta ćeš s njim, niti na klupi niti na terenu, a potreban ti.
Nadam se da ima u njemu jos života i želje za igrom.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:48

sve u životu je rizik. garancija nema. ne znam sa kim ćeš uporedivog kvaliteta razumnije rizikovati? on bar zna šta je željo.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 dec 2015, 14:51

Tako se isto pisalo i za Zebu, te star, te ovakav, te onakav, a Sloboda trenutno prva, on im donio direktno barem 15 bodova. Zabi Zrinjskom s centra, prelom utakmicu s direktnim rivalom za titulu, cini mi se da je nedavno u 90. iz slobodnog pogodio, i prije toga neke slobodnjake koji su donosili bodove. Nama uze titulu prosle godine svojom majstorijom. Ne mogu svi na terenu biti kao Dzenis da grizu, da trce, mora neko biti majstor koji ce od nicega donjeti bodove ekipi. Ali, eto, nama niko ne treba, svako ima neku manu i mozemo mi bolje od toga.

I jos kad je bila situacija s Ordagicem, poce prica kakav on, igrao u raspaloj Zvijezdi, dao 1 gol u 20 utakmica, a nas Dado dao 3 u gola u 16. A momak bas igra ono sto se od njega trazi i donio bi nam na sredinu dosta stvari koje nam fale.
Zadnja izmjena: sergejevic, dana/u 07 dec 2015, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.