Ne sikirajte se. Suljo i Kareli ispitati jel' to sve po propisu.SRSlavinovici je napisao/la:Normalno je da se oko toga treba sve znati jer je umijesano i javno vlasnistvo, pa se nadam transparentnosti oko toga, da ne bi zli jezici poslije trovali. Ajd da sacekamo i vidimo.solinas je napisao/la:Bas tako druze.SRSlavinovici je napisao/la:Meni ovo oko stadiona nije nesto cisto. Kako odjednom da radovi pocbu za sedam dana. Zbog vec usvojenog budzeta, Grad to ne finansira (kao i da bi imao pare za to). Znaci neki privatni ulagac. Kako ce izgledayi ta tribina? Koliko ce odstupiti od plana jer se mora nekako i isplatiti, prostorima i sl.? Kako je brzo papirologija zavrsena, gradjevinska j to? Jel u ovome planiran i zavrsetak sjeverne tribine? 7 dana pred pocetak velike rekonstrukcije stadiona se ne zna ni ko gradi, ni ko placa i jel imaju ciste papire.
Juce pisem,nekako premalo informacija oko tako ozbiljne stvari.
Niti je rekao ko finansira,niti kada je rok,apsolutno nista.
Valjda izadje vise informacija ovih dana.
Ma da hoce javiti da je reprogram potpisan,
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
intercontinental
- Kontakt:
Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
- Probisvjet
- Kontakt:
Nama se to desilo bar tri cetiri puta gore u Sarajevu, protiv FK Sarajeva. Neuporedivo gore.intercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
desavale su se nama u Sarajevu na Kosevu i gore stvariintercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
Sloboda Tuzla
U Lištici se nije ništa dešavalo . .intercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To su pitari okarakterisali kao MUSKU IGRU a sad su digli i kuku i motiku za ono suđenje u listici kuknjava kuknjavafukaratz je napisao/la:desavale su se nama u Sarajevu na Kosevu i gore stvariintercontinental je napisao/la:Bojim se da se Slobodi neće dešavati na proljeće,ono što se juče u lištici dešavalo Sarajevu..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno EL
Mislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi od ovog svega jedino dimenzije zadovoljavamoLUTVO je napisao/la:evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno ELMislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:Mi od ovog svega jedino dimenzije zadovoljavamoLUTVO je napisao/la:evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno ELMislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
I mozemo smontirat skelu od šest kvadrata
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sve se ovo lako rjesava osim medijskog prostora (tu nista ne ispunjavamo i ne vidim nacin kako cemo) i VIP loza takodjer...tu su jos i wc-i i ostalo al se to moze uraditi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ako su investitori za istočnu tribinu, očekujem da brzo bude završena
koji će to biti spektakl, sjever i istok, još nekad uradit' zapad po projektu, normalno, a jug može i sačekat'
koji će to biti spektakl, sjever i istok, još nekad uradit' zapad po projektu, normalno, a jug može i sačekat'
Kad kinezi mogu napraviti hotel sa 15 spratova za 48h, mozemo i mi istok do zadnjeg roka za licenciranje 
Kad se ima para, ide gradnja veoma brzo.
Kad se ima para, ide gradnja veoma brzo.
Nad tobom sunce najljepše sja
Šta mislite hoće li se montirati dio rasvjete na krov sjevera, kao što je zapadu Bilinog.. kako bi sjever ljepše izgledao da se ofarbaju ulazi i onaj betonski zid, plus veliki semafor ma perverzija 
ovo je istočna tribina, je l'

nije to baš tako jednostavno, osim ovih kriterija za II kategoriju, podrazumijeva se da stadion ispunjava kriterije za I kategoriju kao što suultrasstyle_tz je napisao/la:sve se ovo lako rjesava osim medijskog prostora (tu nista ne ispunjavamo i ne vidim nacin kako cemo) i VIP loza takodjer...tu su jos i wc-i i ostalo al se to moze uraditi
a) 1 sjedeći zahod na 250 muškaraca; ako je kapacitet zapada oko 4500 to znači da terba oko 17-18 sjedećih zahoda (wc školjke)
b) 1 pisoar na 125 muškaraca; oko 35 pisoara
c) 1 sjedeći zahod na 125 žena. minum 2 zahoda za žene
zatim
U svakom sektoru stadiona moraju postojati u potpunosti opremljeni objekti za pružanje prve
pomoći gledateljima, a koji su odobreni od nadležnih tijela lokalne vlasti, ovi objekti moraju biti prepoznatljivi, a pristup tim objektima mora biti jasno označen - dakle na svakoj tribini moraš ispunjavat ove uslove,
Stadion mora biti opremljen ugostiteljskim objektima koji nude pića i hranu za sve gledatelje u
svakom sektoru stadiona
Ima tu još uslova naizgled malih i lahko otklonjivih ali ustvari zeznuto je to sve ispuniti, tako da ako se misli evropa igrati na Tušnju mora se odmah prioniti na posao i ispuniti sve uvjete, mada mislim da će to Vugda i ekipa riješiti sve to
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nesto sumnjam da sve ovo ima pod Bijelim brijegom ili u Banjaluci (mozda sad kad je tu nova tribina)
..negdje se tu progleda kroz prste
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.
Maletic nece nama, Haurdin najvjerovatnije hocedefour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.
Sloboda Tuzla
ne znam baš da je Haurdić krilni napadač, ali eto
vjerovatno je bolje krilo od Mehidića i Sarića
vjerovatno je bolje krilo od Mehidića i Sarića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.