FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 14:53

ima svako manu. al' od bekrića teško možemo bolje i s manje mana.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 dec 2015, 15:00

sergejevic je napisao/la:Tako se isto pisalo i za Zebu, te star, te ovakav, te onakav, a Sloboda trenutno prva, on im donio direktno barem 15 bodova. Zabi Zrinjskom s centra, prelom utakmicu s direktnim rivalom za titulu, cini mi se da je nedavno u 90. iz slobodnog pogodio, i prije toga neke slobodnjake koji su donosili bodove. Nama uze titulu prosle godine svojom majstorijom. Ne mogu svi na terenu biti kao Dzenis da grizu, da trce, mora neko biti majstor koji ce od nicega donjeti bodove ekipi. Ali, eto, nama niko ne treba, svako ima neku manu i mozemo mi bolje od toga.

I jos kad je bila situacija s Ordagicem, poce prica kakav on, igrao u raspaloj Zvijezdi, dao 1 gol u 20 utakmica, a nas Dado dao 3 u gola u 16. A momak bas igra ono sto se od njega trazi i donio bi nam na sredinu dosta stvari koje nam fale.
Bekricev kvalitet nije problem, nego volja i zelja. Igrač koji seta po terenu nam ne može puno pomoći, koliko god on bio kvalitet. Zeba to ne radi, Zeba baš igra. Motivisan, željan trofeja.
Ja nisam napisao da ne treba doci, bujrum vrata širom otvorena.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 07 dec 2015, 15:01

Bekrić je dobra opcija. Ali njegova igra zavisi od mnogo faktora, njegovog fizičkog stanja, želje i volje pa i pozicije koju mu Edis odredi.
Da ima boljih opcija ima sigurno ali je Bekrić ako sada dođe će biti naš glavni igrač.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 15:02

Hoce li sad tokom pauze ici Kokot i Joco, raskid ugovora ili sta vec ? Neko napisa da ovaj crnac nije zadovoljio, vjerovatno ce biti jos neko pojacanje.

Volio bih da se na vrijeme sve rijesi, radi papira i radnih dozvola da vec od prvog kola nastavka imamo sve igrace.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 07 dec 2015, 15:03

Elegant je napisao/la:Hoce li sad tokom pauze ici Kokot i Joco, raskid ugovora ili sta vec ? Neko napisa da ovaj crnac nije zadovoljio, vjerovatno ce biti jos neko pojacanje.

Volio bih da se na vrijeme sve rijesi, radi papira i radnih dozvola da vec od prvog kola nastavka imamo sve igrace.
Bez uvrede, ali kad budeš barem otišao na jednu utakmicu onda imaš pravo ta pitanja postavljati.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 dec 2015, 15:07

Gator je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Tako se isto pisalo i za Zebu, te star, te ovakav, te onakav, a Sloboda trenutno prva, on im donio direktno barem 15 bodova. Zabi Zrinjskom s centra, prelom utakmicu s direktnim rivalom za titulu, cini mi se da je nedavno u 90. iz slobodnog pogodio, i prije toga neke slobodnjake koji su donosili bodove. Nama uze titulu prosle godine svojom majstorijom. Ne mogu svi na terenu biti kao Dzenis da grizu, da trce, mora neko biti majstor koji ce od nicega donjeti bodove ekipi. Ali, eto, nama niko ne treba, svako ima neku manu i mozemo mi bolje od toga.

I jos kad je bila situacija s Ordagicem, poce prica kakav on, igrao u raspaloj Zvijezdi, dao 1 gol u 20 utakmica, a nas Dado dao 3 u gola u 16. A momak bas igra ono sto se od njega trazi i donio bi nam na sredinu dosta stvari koje nam fale.
Bekricev kvalitet nije problem, nego volja i zelja. Igrač koji seta po terenu nam ne može puno pomoći, koliko god on bio kvalitet. Zeba to ne radi, Zeba baš igra. Motivisan, željan trofeja.
Ja nisam napisao da ne treba doci, bujrum vrata širom otvorena.
Bas se sjecam za Zebu da se pisalo ako ce igrati kao zadnju sezonu nek ne dolazi i slicno. Kazem opet nisu svi kao Dzenis da trce, uklizavaju, grizu, Bekric ce izgledati kao da seta po terenu, a onda ce rijesiti utakmicu jednim potezom i donjeti tri boda. Bas ono sto nam fali ove sezone. Iako, sto se samog profila tice Bekric je dosta pokretljivi od Zebe i vise doprinosi igri, a pored njega je jos deset igraca na terenu i ako se dobro ukopi mnogo ce nam pomoci.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 dec 2015, 15:12

Treba da nam bude drago ako dodje Bekric u Zelju koji ke u ovakvim stanju i zo jebokus za upravu,takav igrac bi u svakom klubu i ligi bio pojacNje,iskusan,majstor,ima taj zadnji pas a nerijetko i strijelac al mi bi i Modricu nasli zamjerku da ga J***.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 dec 2015, 15:13

Meni je bilo krivo sto Zeba ode u Slobodu, znao sam da nam moze pomoci al haj eto. S njim su 40% jaci.
Bekric 30 godina, kakav star kad moze jos barem minimalno 2-3 godine na solidnom nivou odigrati.
Pogledaj Wagnera 37 a jos ko cigra igra ba.
Tek kad neko potpise I zvanicno se objavi , onda mogu cibnut kom.

Hiroš-Tomba jos samo da doda kad treba I cakum-pakum.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 07 dec 2015, 15:16

Kjosevski/Dovesti nekoga starijeg

Stanić/Sadiković E. - Bogdanović/Hodžurda - Kosorić/Bogičević - Mailson/Kramarić/Mladenović

Blagojević/Hasanović - Hadžiahmetović/Sadiković

Memija - Bekrić/Beganović/Žerić/Sadiković - Tiago/Mailson

Mujagić/Beganović/Ramson/Kokot
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 15:21

Format je napisao/la:Treba da nam bude drago ako dodje Bekric u Zelju koji ke u ovakvim stanju i zo jebokus za upravu,takav igrac bi u svakom klubu i ligi bio pojacNje,iskusan,majstor,ima taj zadnji pas a nerijetko i strijelac al mi bi i Modricu nasli zamjerku da ga ****.

Modric ima ruzne zube a i on sam nije neki ljepotan i sto bi mi, kao klub koji tezi ka kvalitetnim igracima i dovodjenju raznoraznih Apolona koji ce privuci zenski dio publike, kvarili prosjek zbog nekog istrosenog tridesetogodisnjaka..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 dec 2015, 15:23

Nije ni pravi Zeljovac, koji ce nam...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 15:25

ma nije čovjek ni u krivu kad kaže da je motivacija upitna. ali upitna je za svakoga.

urednik
Kontakt:

Post Postao/la urednik » 07 dec 2015, 15:28

Bekrić je dobar momak i mislim da će pored svoje dobre igre, donijeti i koji dobar savjet za ovu našu omladinu.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 07 dec 2015, 15:30

Jel niger definitivno ide, nije zadovoljio ?

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 07 dec 2015, 15:35

Drago mi je zbog Bekrica ako se vratio bit će pojačanje, mene samo brine u kakvoj je formi i kakve je igre pružao u njegovom trenutnom klubu, ali i ako je van forme odraditi dobre pripreme i on će biti spreman.ja bih ih možda ovako poredao u vezi.
Blagojevic-Bekric
Memija-Hadziahmetović-Thiago

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 07 dec 2015, 15:38

Ne moze Bekric igrati CM,on je desetka jbg

Zeljeznicar! 1921 !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 dec 2015, 15:42

Memija je desni bek ljudi dragi. Vrhunski desni bek. On najbolje djeluje iz drugog plana. TO je pokazao u Evropi. Problem defanzivno je što nema pomoć i što mu treba iskustva. Sa pravim krilom koji dobro zatvara pozadi on bi ekspolodirao. Izgleda da će Nikolić i Janković iz Veleža dobiti nogu. Nikolilć bi nam valjao pravo. Pravi def veznjak. Janković je dobar ali dolaskom bekrića i sranjem koje je pravio kad je trebao doći na polusezoni neka hvala. Haurdić je meni isto pravo dobar igrač ali da nije pitarski provocirao kad je dao gol ovdje nama

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 07 dec 2015, 15:45

fanaticZeljin je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ovaj mali Hiros bi mogo biti dobra desetka samo ako u glavi poslozi neke stvari. Kakav dribling, kakva lakoca pokreta, kakav pas, jedino ga malo zeza sto se nekad "zaigra". Ali ja ocekujem od njega velike stvari. Cak me malo podsjeca na Jamaka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel ti komentarises o Hirosu na osnovu klipa? O kakvim pasovima ti pricas, juce je u prvom pol imao tacno 5 pogresnih od sest to da zna igrati stoji, al pas mora popraviti, i da se jos nadovezem na Mladenovica, njega je raja uzela na zub i spasa mu nema, npr. Memija juce je imao 1 dobar prodor kod prvog gola i 4 puta se spetljao, sam sebi zapinje da je Mladen bio razapeli bi ga. Nama su stoperi naj jaca karika u zadnjim utakmicama i Tiago.
Mladenović je juče ispao 5-6 puta kao iz voza. Fulio loptu nekoliko puta, pogrešno procjenio putanju, imao 40 pasova, sve nazad, ubacio 3 puta, od toga dva puta po zemlji u prazno i jednom kada smo dali go. Ukrato bio je pravo loš.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 dec 2015, 15:51

Ja bih dao pola ekipe za Nyemu :roll:
nama fali takav igrač...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 dec 2015, 15:52

pinki je napisao/la:Ja bih dao pola ekipe za Nyemu :roll:
nama fali takav igrač...
bili bi 30% bolji, jaci
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.