2:36 - direktan crveni karton Kosoriću i onda uporediti sa startom Pehara juce
[youtube][/youtube]
1:36 - prvo start nad Đelmićem ni žuti nije bio onda Đelmić se nagurava i otresa frajera = direktni crveni i neka je ali gdje je juce crveni Sesaru za slicnu stvar
Dalje, na derbiju sudije iskljucuje Mulalića jer je gazio onu liniju i ulazio u teren....i neka ga je iskljucio, sve po pravilima
ali što nije juce iskljucio Karačića za istu stvar ulazi hadžo par puta ofirno, onaj četvrti sudija ga fol nešto opominje neka prica...nema tu nikakve price vec odmah crvendać
Banda na Želji vježba disciplinu i kriterije, a vamo se prave mutavi ....to su ti dvostruki standardi i dupli aršini ali bli vas q, vama je dobro dok se vama ne desi silicno, e onda ide kukanje
Zadnja izmjena: let3, dana/u 07 dec 2015, 15:04, ukupno mijenjano 2 puta.
MortemHz je napisao/la:Zasto je pregolema? nama bas dobro iako smo ocekivali malo vise, to je sve a ti bacaj suplje svojima da su 4 trofeja bolja i veca od 10
Čitajuc vas pdf onako ofirno, nebi bas rekao da ste ocekivali "malo vise". Al dobro to pridodajem navijackom momentu, jer nece niko rec idemo izgubit. Svakavi su se tu rezultati vrtili, od pobjede 1 razlike do sramoćenja.
Utakmica kakve je takve je, sudac mogao dayi kartona i vama i nama a nije. 11 na 11, bolji smo za gol i to je to. Imali ste vi promasene sanse i mi. Eurogol,odlucio.
Rekao bih ti isto na to, da je pitarska kita pregolema i da pitaš tamo za vjerodostojnost informacije žensku populaciju, ali mi kao što već rekoh pravila to ne dozvoljavaju, pa ne smijem. Šteta što su takva pravila. Ali ja poštujem forum. Tako da to neću nikad reći. Lijep pozdrav iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Kako pitari rekoše volili bi da ga daju na Pecari rukom u 94 minuti. Karma is a bitch
Gledao sam tekmu preko moba, vidio sam da je lik navlacio za Sarajevo, ali mi je sada jasno sto ga pljuju navijaci na temi slobode... Ovo je monstruozno sudjenje, jedino ono na kraju nije bilo kontakta sa ordagicem cini mi se...
Bekic - sramota od igraca
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Napravite pdf i za navijace Viteza, i njih ima dvoje isto ko ovih iz Sirokog..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
jurisicduska je napisao/la:Rekao bih ti isto na to, da je pitarska kita pregolema i da pitaš tamo za vjerodostojnost informacije žensku populaciju, ali mi kao što već rekoh pravila to ne dozvoljavaju, pa ne smijem. Šteta što su takva pravila. Ali ja poštujem forum. Tako da to neću nikad reći. Lijep pozdrav iz glavnog grada Bosne i Hercegovine.
Pošto mi gore spominješ člana obitelji onda ti neću reći, protiv pravila foruma je, da mi je drago drago da je kita narasla sada je mozes dobaviti i staviti u usta pa ispolirati da nije suha stalno. Nadam se da ulazi u grlo.
Kada administracija dozvoljava teror nema razloga biti pristojan.
Evolve je napisao/la:Da se zahvlim navijacima Sarajeva što su omogucili nama, navijacima Širokog Brijeg da kooonacno dobijemo svoj vlastiti PDF
I minse vaa zahvaljujemo što ste cijeloj državi pokazali sav svoj raskosni talenat primitivizma u 24. Minuti...
Nije vas stid se javiti ovdje i pisati.. Nije ni čudo stobste toliko godina bili ugaseni
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evolve je napisao/la:Da se zahvlim navijacima Sarajeva što su omogucili nama, navijacima Širokog Brijeg da kooonacno dobijemo svoj vlastiti PDF
I minse vaa zahvaljujemo što ste cijeloj državi pokazali sav svoj raskosni talenat primitivizma u 24. Minuti...
Nije vas stid se javiti ovdje i pisati.. Nije ni čudo stobste toliko godina bili ugaseni
Nema pastrmka više municije.Klub pred gašenjem, navijači se razbježali a Sloboda bilježi najbolje rezultate u povijesti.Možda je se čovjek davno riješio muka
Kad su izbjeglice naisle, i on s njima pobjego za Njemacku
Hahaaaaaahhaaaa
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
fukaratz je napisao/la:
zato je jedan Bekic posamaran u Tuzli a bit ce i drugi i redovno ce dobijati vaspitne
Misliš li da je to dobro, šta treba sad svakog igrača koji iz Slobode dođe u Sarajevo šamarati? Što naše komšije nisu šamarale Zebu kada im je oduzeo bodove time što je Slobodi donio bod?
Shvatite ljudi da su to profesionalci i da igraju za onog ko im plaća. Al eto vi se našli pametni, kao i mnogo puta do sad, da šamarate ljude što rade svoji posao.
Bravo
johnnyyK je napisao/la:
Nema pastrmka više municije.Klub pred gašenjem, navijači se razbježali a Sloboda bilježi najbolje rezultate u povijesti.Možda je se čovjek davno riješio muka
Kad su izbjeglice naisle, i on s njima pobjego za Njemacku
Hahaaaaaahhaaaa
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Ajzea je napisao/la:Napravite pdf i za navijace Viteza, i njih ima dvoje isto ko ovih iz Sirokog..
Nek su dobili pdf, nisu rijeci napisali na pdfu Sarajeva prije i poslije utakmice, niti pokazuju neku izrazenu mrznju protiv Sarajeva(NA FORUMU) Ovih dana vise pitara na temi SB nego njih. Ima ih svakakvih u SB, ali ovih par forumasa se cini sasvim regularno, osim mozda sto su juce opravdavali ciganske povike sa tribina tako sto su ih izjednacavali sa zvizducima u Dublinu i Kosevu prije utamice Sarajevo-Galata ali mislim da su to vise pisali zbog konstantnih trollova na temi.
Ima kod "nas" svakakvih(recimo onaj rimljanin 1946 na temi opste diskusije) ali vecina se ne obazire na to jer ne vrijedja tu vecinu.
Ajzea je napisao/la:Napravite pdf i za navijace Viteza, i njih ima dvoje isto ko ovih iz Sirokog..
Nek su dobili pdf, nisu rijeci napisali na pdfu Sarajeva prije i poslije utakmice, niti pokazuju neku izrazenu mrznju protiv Sarajeva(NA FORUMU) Ovih dana vise pitara na temi SB nego njih. Ima ih svakakvih u SB, ali ovih par forumasa se cini sasvim regularno, osim mozda sto su juce opravdavali ciganske povike sa tribina tako sto su ih izjednacavali sa zvizducima u Dublinu i Kosevu prije utamice Sarajevo-Galata ali mislim da su to vise pisali zbog konstantnih trollova na temi.
Ima kod "nas" svakakvih(recimo onaj rimljanin 1946 na temi opste diskusije) ali vecina se ne obazire na to jer ne vrijedja tu vecinu.