FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

pinki
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pinki » 07 dec 2015, 15:54

godrina je napisao/la:
pinki je napisao/la:Ja bih dao pola ekipe za Nyemu :roll:
nama fali takav igrač...
bili bi 30% bolji, jaci
Jučer gledam protiv jednog Viteza, kad oni imaju loptu mi kao nešto ganjamo, ali oni je bez problema drže, jer nema ko da uzme loptu...
To nam fali... Recimo jučer jedan oduzet pas Enisa Sadikovića je rezultirao golom, a zamisli šta bi Nyema radio...

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 dec 2015, 15:57

taj bi igrac oduzimao loptu, bio osigurac amiru ili dadi, pomagao bekovima ma treba nam zivotom
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 07 dec 2015, 16:04

Bekric je majstor, sve zavisi od njegove motivacije. Ali mislim da je pojacanje za nas, jer igra 10 koja nama mnogo fali a takvih igraca je malo na trzistu tako da kako god neka Bekrica valjat ce on nama :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 07 dec 2015, 16:09

ChWilla je napisao/la:ima svako manu. al' od bekrića teško možemo bolje i s manje mana.
pogotovo u zimskom prelaznom roku... Bekric ce biti pojacanje naravno ako potpise jer jos nije zvanicno jer nama fali tip igraca da da loptu na pravo mjesto u pravo vrijeme, a sigurno je da Bekric to dobro radi.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 07 dec 2015, 16:12

zaboljisportuBiH je napisao/la:Memija je desni bek ljudi dragi. Vrhunski desni bek. On najbolje djeluje iz drugog plana. TO je pokazao u Evropi. Problem defanzivno je što nema pomoć i što mu treba iskustva. Sa pravim krilom koji dobro zatvara pozadi on bi ekspolodirao. Izgleda da će Nikolić i Janković iz Veleža dobiti nogu. Nikolilć bi nam valjao pravo. Pravi def veznjak. Janković je dobar ali dolaskom bekrića i sranjem koje je pravio kad je trebao doći na polusezoni neka hvala. Haurdić je meni isto pravo dobar igrač ali da nije pitarski provocirao kad je dao gol ovdje nama
Po meni je ono bilo mangupski, on je odrastao uz ovaj nas derbi, uz Sarajevo i zabiti gol Zelji na Grbavici je sigurno ostvarenje nekog sna. Dozivio je, malo nas provocirao i idemo dalje. Samo sto se toga tice, a mislim da nam kao igrac ne bi donio nesto sto vec nemamo. I slazem se u potpunosti za Memiju, raja pise kao da je neki hendikep sto ima izlete u napad, a zapravo je velika prednost za napad. Onaj trk protiv Ferenca je pokazatelj koliko moze donjeti naprijed, na pravom terenu, protiv pravog protivnika i u ozbiljnim utakmicama. Po meni i to krilo nije vazno, koliko pravi zadnji vezni, dobar destruktivac na toj poziciji koji ce bez problema zatvoriti Kerimove izlete naprijed, i koji ce bez problema pomagati odbrani i bekovima svojim kretnjama.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 07 dec 2015, 16:14

Velahalve je napisao/la:Drago mi je zbog Bekrica ako se vratio bit će pojačanje, mene samo brine u kakvoj je formi i kakve je igre pružao u njegovom trenutnom klubu, ali i ako je van forme odraditi dobre pripreme i on će biti spreman.ja bih ih možda ovako poredao u vezi.
Blagojevic-Bekric
Memija-Hadziahmetović-Thiago
U 24 tekme u Uzbekistanu dao jedan gol, ali to može ali i ne mora biti mjera njegove igre tamo!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 07 dec 2015, 16:15

zaboljisportuBiH je napisao/la:Memija je desni bek ljudi dragi. Vrhunski desni bek. On najbolje djeluje iz drugog plana. TO je pokazao u Evropi. Problem defanzivno je što nema pomoć i što mu treba iskustva. Sa pravim krilom koji dobro zatvara pozadi on bi ekspolodirao. Izgleda da će Nikolić i Janković iz Veleža dobiti nogu. Nikolilć bi nam valjao pravo. Pravi def veznjak. Janković je dobar ali dolaskom bekrića i sranjem koje je pravio kad je trebao doći na polusezoni neka hvala. Haurdić je meni isto pravo dobar igrač ali da nije pitarski provocirao kad je dao gol ovdje nama
Slažem se, ali ako npr dovedeš Stanu bolje je da Memija igra krilo, a Stana beka. Najbolje bi bilo Memija beka, a Đelmić ili neki novi dovoljno kvalitetan krilni napadač ispred. Da nam je jedan Knockaert iz Standarda na desnom krilu :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 dec 2015, 16:25

sergejevic je napisao/la:
Po meni je ono bilo mangupski, on je odrastao uz ovaj nas derbi, uz Sarajevo i zabiti gol Zelji na Grbavici je sigurno ostvarenje nekog sna. Dozivio je, malo nas provocirao i idemo dalje. Samo sto se toga tice, a mislim da nam kao igrac ne bi donio nesto sto vec nemamo. I slazem se u potpunosti za Memiju, raja pise kao da je neki hendikep sto ima izlete u napad, a zapravo je velika prednost za napad. Onaj trk protiv Ferenca je pokazatelj koliko moze donjeti naprijed, na pravom terenu, protiv pravog protivnika i u ozbiljnim utakmicama. Po meni i to krilo nije vazno, koliko pravi zadnji vezni, dobar destruktivac na toj poziciji koji ce bez problema zatvoriti Kerimove izlete naprijed, i koji ce bez problema pomagati odbrani i bekovima svojim kretnjama.
jeste mangupski ali u kontekstu dovođenja njegovog sam to rekao jer teško da bi mu raja to sad oprostila. Odličan je igrač i mislim da bi nam valjao pogotovo ako odu Đelmić, Kokot kao što se spominje. Tada ostajemo na TIago i na omladincima na krilima i eventualno Mailson. desni i lijevi bek koji su ofanzivani su nam falili u probijanju bunkera. Mi to ove godine nismo imali pogotovo što neke tekme gdje smo gubili bodove Memija nije igrao a neke je loše odigrao pa praktično nismo imali ofanzivnih bekova. A to za zadnjeg veznog se slažem. Zato sam i spomenuo Nikolića. I Memiji bi valjao da može igrati ofanzivnije.
@jaludovolimte ja mislim da bi se on i Stana odlično nadopunjvali jer znaju obojica igrati i jedno i drugo. Nije bitno ko bi bio naprijed a ko nazad mada bi ja opet prije Memiju nazad :)

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 07 dec 2015, 16:38

Biki je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Drago mi je zbog Bekrica ako se vratio bit će pojačanje, mene samo brine u kakvoj je formi i kakve je igre pružao u njegovom trenutnom klubu, ali i ako je van forme odraditi dobre pripreme i on će biti spreman.ja bih ih možda ovako poredao u vezi.
Blagojevic-Bekric
Memija-Hadziahmetović-Thiago
U 24 tekme u Uzbekistanu dao jedan gol, ali to može ali i ne mora biti mjera njegove igre tamo!
Ovdje ne mora ni jedan, neka napravi 10 asistencija u prvenstvu i presječe nekoliko napada na tekmi mi smo na konju.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 16:44

Na proljece brazilski tandem, da je jos jedan rasan napadac. :cool:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 dec 2015, 16:49

Nije vam valjao Zeba, star i istrosen, momak bio spreman da igra za platu koliku Greda napise na papir, al mi se okrenuli mladjim snagama. Sad nema Grede, mlade snage jedva 6. na tabeli, a tamo neka Sloboda na krilima Zebe jesenji prvak. Daj Boze da je Bekric istrosen ko Zeba pa da i mi vidimo vrh tabele.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 07 dec 2015, 16:50

Fudbaleri na pauzi do 10. januara, Mulalić na stažiranju u Darmstadtu

http://fkzeljeznicar.ba/fudbaleri-na-pa ... dtu/17722/

Pripremite se za Željine kućice na Holiday Marketu

http://fkzeljeznicar.ba/pripremite-se-z ... etu/17713/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 07 dec 2015, 16:58

Ovo za novi FAN SHOP svaka cast
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 07 dec 2015, 17:03

djedovic01 je napisao/la:Bekric je majstor, sve zavisi od njegove motivacije. Ali mislim da je pojacanje za nas, jer igra 10 koja nama mnogo fali a takvih igraca je malo na trzistu tako da kako god neka Bekrica valjat ce on nama :D
Naravno da je majstor, svaki njegov centaršut je pola gola. Ne bih se složio sa konstatacijama da nam je neophodan zadnji vezni jer Blagoje i Amir to sasvim dobro zatvaraju, naravno uz dobar bekovski i štoperski par, a dokaz tome je i ovaj niz bez primljenog gola. milion lopti je ovaj "defanzivni dvojac" presjekao i oduzeo ali kakve koristi kada u sredini nema igrača kome će proslijediti te lopte i na taj način omogućiti brzu kontru ili polukontru. Krila nam stoje skroz uz aut liniju, napadač odsječen, imaš tu još dadu ili dženisa zavisno od utakmice, koji jednostavno nemaju taj kapacitet "10" i u takvoj konstalaciji, normalno je da njih dvojica individualno pokušavaju da prenesu loptu kroz 2-3 protivnička igrača i u toj tranziciji nerijetko i izgube loptu. samke je ta spona između zadnje linije i navale koji svojom kreativnošću može povezati naše redove i uciniti da naša navala djeluje mnogo opasnije i ubojitije. Uz bekrića, malo ofanzivnije bekove i brza krila koja često ulaze u sredinu, dvojac Amir i Blagoje će siguran sam pružati još bolje partije kao i naša ekipa u cjelini.
povratak otpisanih!

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 07 dec 2015, 17:16

deyo je napisao/la:Ovo za novi FAN SHOP svaka cast
Da li postoji mogucnost online kupovine stvari iz naseg fan shopa
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 07 dec 2015, 17:34

Momci znam da je malo nezgodno, da je svima besparica, al bih vas zamolio, posto se i ove godine skupljaju paketici i pokloni za sticenike doma u Pazaricu , da se odazovete akciji koju su pokrenuli momci koji navijaju za Zelju. Lijepo bi ih bilo obradovati u ovim teskim vremenima, jer njihovu srecu cine sitnice...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 dec 2015, 17:41

Ima li neko link od Mailsonovog klipa koji se ovdje vrtio?

Hvala

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 17:46

fcz je napisao/la:Ima li neko link od Mailsonovog klipa koji se ovdje vrtio?

Hvala
https://www.youtube.com/results?search_ ... l+esquerdo

Evo ti prijatelju, ima ih više pa ti izaberi onaj za koji smatraš da će ti najviše reći. Materijala za vidjeti ima u svakom :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 dec 2015, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 07 dec 2015, 17:47

:opaopa: Ispred stadiona primijeceno u magli stado jagnjadi,sace da ih rotiramo oko ose
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 17:49

Tačno su mi nedostajala "janjad" od ljetos :lol:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 3 gosta.