Maletic nece nama, Haurdin najvjerovatnije hocedefour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda Tuzla
ne znam baš da je Haurdić krilni napadač, ali eto
vjerovatno je bolje krilo od Mehidića i Sarića
vjerovatno je bolje krilo od Mehidića i Sarića
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dobro se sjecam kada sam nakon onog meca sa Velezom pitao ko je igrac koji je usao u drugom poluvremenu jer je od onog dana jedna od mojih zimskih zelja.
Kvalitetan je igrac a to se vidjelo u onom periodu koji je odigrao u drugom dijelu.
Brz, prodoran, dobar dribling, taman ono sto nam treba.
Kvalitetan je igrac a to se vidjelo u onom periodu koji je odigrao u drugom dijelu.
Brz, prodoran, dobar dribling, taman ono sto nam treba.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
iskreno ne bih volio ni jednog ni drugog, maletić jeste iskusan ali ja ne vidim da je on puno bolji od Efendića osim što je iskusniji, na toj poziciji bi volio vidjeti nekog baš dobrog igrača ako takvog nema u BiH može stranac, jbg radna dozvola nije više problem, a haurdić ma daj molim te frajer u raspalom Veležu dao 1 gol na 15 utakmica, bolje forsirat mehidića na toj poziciji i mujića nego gomilati igrače koji kvalitetom ne doprinose igri, opet ovo je samo moje mišljenje, šta ću kad nas je Azmir navikao, da mi je neko rekao prije godinu da ću biti nezadovoljan pojačanjima tipa haurdić maletić, berberović i slični ...defour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Dosta smo dobro popunjeni u rosteru, na ljeto smo se pojacali kao da ne postoji ovaj rok 
Ja bi bio zadovoljan samo sa odlicnim desnim bekom, Efendic se popravlja iz utakmice u utakmicu, nismo puno ni golova primili preko njegove strane(samo na Kosevu?), ali nije da je bas siguran u odbrani, jest da mu ne ide u prilog sto vecina timova forsira njegovu stranu. Ali u napadu cesto ima praznog prostora ispred sebe sto gotovo nikad nije iskoristio.
Ostalo zamjena Iveticu i krilni napadac, a i to nam ne treba kad bi Mujic proigrao kako zna.
Vjerujem da vecina misli da je desni bek prioritet ali eto valjda sef zna najbolje
Ja bi bio zadovoljan samo sa odlicnim desnim bekom, Efendic se popravlja iz utakmice u utakmicu, nismo puno ni golova primili preko njegove strane(samo na Kosevu?), ali nije da je bas siguran u odbrani, jest da mu ne ide u prilog sto vecina timova forsira njegovu stranu. Ali u napadu cesto ima praznog prostora ispred sebe sto gotovo nikad nije iskoristio.
Ostalo zamjena Iveticu i krilni napadac, a i to nam ne treba kad bi Mujic proigrao kako zna.
Vjerujem da vecina misli da je desni bek prioritet ali eto valjda sef zna najbolje
Nad tobom sunce najljepše sja
Haurdic dobio samo jednu platu ove sezone u raspalom Velezu bil ti igrao i ginuoLUTVO je napisao/la:iskreno ne bih volio ni jednog ni drugog, maletić jeste iskusan ali ja ne vidim da je on puno bolji od Efendića osim što je iskusniji, na toj poziciji bi volio vidjeti nekog baš dobrog igrača ako takvog nema u BiH može stranac, jbg radna dozvola nije više problem, a haurdić ma daj molim te frajer u raspalom Veležu dao 1 gol na 15 utakmica, bolje forsirat mehidića na toj poziciji i mujića nego gomilati igrače koji kvalitetom ne doprinose igri, opet ovo je samo moje mišljenje, šta ću kad nas je Azmir navikao, da mi je neko rekao prije godinu da ću biti nezadovoljan pojačanjima tipa haurdić maletić, berberović i slični ...defour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.
Sloboda Tuzla
prošle godinefukaratz je napisao/la:Haurdic dobio samo jednu platu ove sezone u raspalom Velezu bil ti igrao i ginuoLUTVO je napisao/la:iskreno ne bih volio ni jednog ni drugog, maletić jeste iskusan ali ja ne vidim da je on puno bolji od Efendića osim što je iskusniji, na toj poziciji bi volio vidjeti nekog baš dobrog igrača ako takvog nema u BiH može stranac, jbg radna dozvola nije više problem, a haurdić ma daj molim te frajer u raspalom Veležu dao 1 gol na 15 utakmica, bolje forsirat mehidića na toj poziciji i mujića nego gomilati igrače koji kvalitetom ne doprinose igri, opet ovo je samo moje mišljenje, šta ću kad nas je Azmir navikao, da mi je neko rekao prije godinu da ću biti nezadovoljan pojačanjima tipa haurdić maletić, berberović i slični ...defour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.prosle godine ga utrpa Sarajevu i kod kuci i u gostima
i ja bih nekog boljeg ali sto ne Haurdica koji je jeftin a poginut ce u dresu Slobode
ionako ce svi dobiti ugovor do kraja sezone, kakva ce to bitka bit na terenu
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Imat ce Haurdic dovoljno vremena da se upozna sa ekipom i podigne formu ,naravno ako dođe.
I ja bi radije recimo Draxlera ,al ajmo bit realni
.
I ja bi radije recimo Draxlera ,al ajmo bit realni
naravno da bi igrao, ja sam ti stari kov igrača meni samo lopte a pare, pare nisu bitne, bitno je igrati za RAjufukaratz je napisao/la:Haurdic dobio samo jednu platu ove sezone u raspalom Velezu bil ti igrao i ginuoLUTVO je napisao/la:iskreno ne bih volio ni jednog ni drugog, maletić jeste iskusan ali ja ne vidim da je on puno bolji od Efendića osim što je iskusniji, na toj poziciji bi volio vidjeti nekog baš dobrog igrača ako takvog nema u BiH može stranac, jbg radna dozvola nije više problem, a haurdić ma daj molim te frajer u raspalom Veležu dao 1 gol na 15 utakmica, bolje forsirat mehidića na toj poziciji i mujića nego gomilati igrače koji kvalitetom ne doprinose igri, opet ovo je samo moje mišljenje, šta ću kad nas je Azmir navikao, da mi je neko rekao prije godinu da ću biti nezadovoljan pojačanjima tipa haurdić maletić, berberović i slični ...defour je napisao/la:Darko Maletic na beku? Jos jedan sa iskustvom potrebnim za titulu, sto se tice ovog krilnog izgleda da je to Haurdic. Dvojac iz Veleza taman a ako nam Pirija ode, ja bi im i golmana Bobica uzeo.prosle godine ga utrpa Sarajevu i kod kuci i u gostima
i ja bih nekog boljeg ali sto ne Haurdica koji je jeftin a poginut ce u dresu Slobode
ionako ce svi dobiti ugovor do kraja sezone, kakva ce to bitka bit na terenu
Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
- Probisvjet
- Kontakt:
To sam i ja pomislio odmah.staragarda je napisao/la:Mi od ovog svega jedino dimenzije zadovoljavamoLUTVO je napisao/la:evo šta koji su uslovi neophodni za II kategoriju tj, da možeš prijaviti stadion za kvalifikacije za LP odnosno ELMislim da bez istoka na kojem će biti i lože i prostor za medije, invalide,VIP parking itd.... neće biti moguće igrati europu na tušnju, jer nema šanse da se zapad sredi u toj mjeri da ispuniš sve kriterije gore navedene, ali ja bi ipak sredio malo zapad da ispunjaje bar neke osnovne kriterije, recimo da na zapadu budu smješteni gostujući navijači,,,
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Sunderland
- Kontakt:
Mislim da cemo svi ostati iznenadjeni brzinom radova na stadionu Tusanj.
Prioritet je srediti zapadnu tribinu,i sjever.
Za taolete ima dovoljno mjesta na zapadu,tako da ce se to rjesiti jako brzo.
Na neke stvari moze se i zazmiriti,tako da ako uspiju da srede postojece tribine,igracemo na Tusnju.
Renoviranje finansira grad,uz nekoliko domacih privatnika,novac je obezbjedjen,tako da...
Istok finansiraju strani ulagaci,tako da do kraja 2016 mozemo ocekivati istok u punom sjaju.
Uglavnom lijepa buducnost nas ceka,bili smo strpljivi,jako dugo,mozemo jos malo.
Ibricic je gotova prica,barem sam tako cuo,a sprema se jos nekoliko vrhunskih pojacanja,tako da cemo biti jaki kao NATO .
Prioritet je srediti zapadnu tribinu,i sjever.
Za taolete ima dovoljno mjesta na zapadu,tako da ce se to rjesiti jako brzo.
Na neke stvari moze se i zazmiriti,tako da ako uspiju da srede postojece tribine,igracemo na Tusnju.
Renoviranje finansira grad,uz nekoliko domacih privatnika,novac je obezbjedjen,tako da...
Istok finansiraju strani ulagaci,tako da do kraja 2016 mozemo ocekivati istok u punom sjaju.
Uglavnom lijepa buducnost nas ceka,bili smo strpljivi,jako dugo,mozemo jos malo.
Ibricic je gotova prica,barem sam tako cuo,a sprema se jos nekoliko vrhunskih pojacanja,tako da cemo biti jaki kao NATO .
Sloboda je moja nacija
- Probisvjet
- Kontakt:
Istok ce biti podignut komlet do ljeta, bar tako sam nacuo. Jest da nece biti u upotrebi al' i to je amin Boze!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Haurdica bih potpisao samo do kraja sezone uz mogucnost produzenja ugovora ukoliko zadovolji, a prvenstveno treba da zadovolji na pripremama. U tom slucaju bismo imali Veselog, Govedaricu, Mehidica i Haurdica + Krpic i Saric koji su odlicno ordinirali po desnom krilu, sasvim dovoljno, s tim da bih onda Krpica koristio kao dzokera u spicu, a Sarica kao zamjenu na sredini terena Ordagicu ili Zebi (jer Ordagic moze ici i ofanzivnije kada Zeba izadje).
Kisu (pa i Skahica) imamo za zamjenu na desnom beku, dok fakat nemamo zamjene za Ivetica. Ali i taj lijevi bek bi trebao biti mlad i perspektivan, na duze staze.
Imamo dobar tim i ne smijemo radikalno ga mijenjati na proljece, ovi momci se odlicno poznaju i razumiju, rezultatima pokazuju da vrijede i samo dobre pripreme odraditi i obecati dobre premije za titulu/Evropu i to je to. Pare i samo pare.
Solinas - jesil to opet kihnuo ban?
Kisu (pa i Skahica) imamo za zamjenu na desnom beku, dok fakat nemamo zamjene za Ivetica. Ali i taj lijevi bek bi trebao biti mlad i perspektivan, na duze staze.
Imamo dobar tim i ne smijemo radikalno ga mijenjati na proljece, ovi momci se odlicno poznaju i razumiju, rezultatima pokazuju da vrijede i samo dobre pripreme odraditi i obecati dobre premije za titulu/Evropu i to je to. Pare i samo pare.
Solinas - jesil to opet kihnuo ban?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pratim temu i fino je pozitive malo u jadnoj stvarnosti, ali kako vidim, vama ce za zimskih mjeseci moci samo sminkati postojece tribine, a dobro je ito, jer gradjevinski radovi bi mogli tek na proljece, ako je vec stvarno tako s gradnjom istocne tribine. Ko ce kopati po smrznutoj zemlji u decembru i januaru? Sretno bilo!Probisvjet je napisao/la:Istok ce biti podignut komlet do ljeta, bar tako sam nacuo. Jest da nece biti u upotrebi al' i to je amin Boze!
gledam ovaj clanak na ss.ba o posjeti i ne vjerujem... sloboda-zrinjski 5k
mozda simpatizera bez kopa fukara 
- Probisvjet
- Kontakt:
Bez ikakvih problema. Nece se asovom kopati.Biki je napisao/la:Pratim temu i fino je pozitive malo u jadnoj stvarnosti, ali kako vidim, vama ce za zimskih mjeseci moci samo sminkati postojece tribine, a dobro je ito, jer gradjevinski radovi bi mogli tek na proljece, ako je vec stvarno tako s gradnjom istocne tribine. Ko ce kopati po smrznutoj zemlji u decembru i januaru? Sretno bilo!Probisvjet je napisao/la:Istok ce biti podignut komlet do ljeta, bar tako sam nacuo. Jest da nece biti u upotrebi al' i to je amin Boze!
Slobodasi moji dobro vam dos`o.
Nadam se da cemo zajedno uzivati u uspjesima voljenog nam kluba.
Citam vas dugo, ima dobre raje, vidi se da ima "anarho-komunisticke bagre"
sto me izuzetno raduje. Naravno ima i onih zbog kojih se covjek osjeca kao popisan kad vidi sta pisu i kako razmisljaju a jos pri tome "navijaju" za Slobodu.
IIIIIII TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE SAMPIONE
Citam vas dugo, ima dobre raje, vidi se da ima "anarho-komunisticke bagre"
IIIIIII TUZLANSKA ZVONA ZVONE DA POZDRAVE SAMPIONE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko ce kopat po smrznutoj zemlji....dobro si to....a jos malo pa 2016.godina...možda su neke mašine u pitanju...sta misliš... Ljudi sletili na kometa u pokretu a on pita ko ce kopat....hahaBiki je napisao/la:Pratim temu i fino je pozitive malo u jadnoj stvarnosti, ali kako vidim, vama ce za zimskih mjeseci moci samo sminkati postojece tribine, a dobro je ito, jer gradjevinski radovi bi mogli tek na proljece, ako je vec stvarno tako s gradnjom istocne tribine. Ko ce kopati po smrznutoj zemlji u decembru i januaru? Sretno bilo!Probisvjet je napisao/la:Istok ce biti podignut komlet do ljeta, bar tako sam nacuo. Jest da nece biti u upotrebi al' i to je amin Boze!
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pripremio Jasmin masine za zagrijavanje tla tako da nece biti problema oko kopanja. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.