Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čista situacija, ne vidim gdje je problem.. Može se svirati a i ne mora 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
cak bi ja i rustemovicu dao zuti jer je simulirao, vidi ga kako izlazi sa terenaAjzea je napisao/la:Čista situacija, ne vidim gdje je problem.. Može se svirati a i ne mora
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ova prva situacija jeste crveni čist k'o suza ovo je start za zatvora, ova durga Barbarić teatralno pada.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
teatralno a lakat ispod vrataFaraonTM je napisao/la:Ova prva situacija jeste crveni čist k'o suza ovo je start za zatvora, ova durga Barbarić teatralno pada.
ajde jos jednom pogledaj ali nemoj gledadti boju dresova nego samo pogledaj zalet sesara i gdje je udario barbarica... i ovo je u pravilima CRVENI KARTON... i zidan je udario materazija "Malo" al taman da izleti vani
Ja zaista ne želim da mi budemo kao komšije, tuzlaci ili ovi odozdo, ne bih da ih pominjem da ne prljam usta.. da nešto kmečimo.
Kao što reče jedan kolega "Za prosutim mlijekom ne treba žaliti"... Mogao je suditi, nije, trebao je nije... gotovo je sada. Nama ostaje da se i dalje nadamo i trudimo da ćemo tu negativnu tradiciju dole srušiti
Kao što reče jedan kolega "Za prosutim mlijekom ne treba žaliti"... Mogao je suditi, nije, trebao je nije... gotovo je sada. Nama ostaje da se i dalje nadamo i trudimo da ćemo tu negativnu tradiciju dole srušiti
Boga mi ja ne vidim ovdje nikakav lakat, uletio mu Sesar i rukama ga odgurnuo.Pantelija je napisao/la:teatralno a lakat ispod vrataFaraonTM je napisao/la:Ova prva situacija jeste crveni čist k'o suza ovo je start za zatvora, ova durga Barbarić teatralno pada.? sta je trebao ? haha jao
ajde jos jednom pogledaj ali nemoj gledadti boju dresova nego samo pogledaj zalet sesara i gdje je udario barbarica... i ovo je u pravilima CRVENI KARTON... i zidan je udario materazija "Malo" al taman da izleti vani
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma da je kreno pajserom na Barbarica, opet onaj smrad ne bi dobio crveni.
ZZ
jesi ozbiljan?
ajde uspori video i gledaj desnu ruku sesara...
ajde uspori video i gledaj desnu ruku sesara...
- sarajevo46
- Kontakt:
Ma ovdje su Rustemovic i Barbaric trebali dobiti po crveni, zbog simuliranja.
Ne znam ja stvarno ne vidim tako očit lakat ovdje, pogotovo ne u dijelu glave pa da Barbarić ovako padne kao pokošen.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo od kada je dosao Jesic ima Barcin stil prigovora, stalno kada je faul pritrce 3-4 i vrse pritisak
Berberovic kao Busquets 
Kme kme kme kmehilmo je napisao/la:Ja zaista ne želim da mi budemo kao komšije, tuzlaci ili ovi odozdo, ne bih da ih pominjem da ne prljam usta.. da nešto kmečimo.
Eh da je Valjic sudio bili bi punoooooo bolji,makar bi mogli mesarski udarat listicane
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ma jasta brate moj, bolje da ga je zavalio stocem pa da bas ima razloga da padneFaraonTM je napisao/la:Ne znam ja stvarno ne vidim tako očit lakat ovdje, pogotovo ne u dijelu glave pa da Barbarić ovako padne kao pokošen.
ZZ
- firefirefirely
- Kontakt:
Ma u derbijima se igra duplo ostrije, muska igra, sta je rec 
Hodžurda se do sada pokazao većim pojačanjem od Stepanova

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ja sam rekao da ja ne vidim na ovom snimku što ne znači da nije bilo laktamoj uzor-S.G je napisao/la:Ma jasta brate moj, bolje da ga je zavalio stocem pa da bas ima razloga da padneFaraonTM je napisao/la:Ne znam ja stvarno ne vidim tako očit lakat ovdje, pogotovo ne u dijelu glave pa da Barbarić ovako padne kao pokošen.
@Ajzea
Pa normalno kad kod kona svako pojačanje završi na tribinama
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Izgleda da ovoj gamadi iz Širokog nije moguće stati u kraj. Za ono protiv nas sam krivio sudije, ali već postaje konstantno, tako da ne može biti slučajno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vi ne vidite dobro. Zapravo, juce je ostecen Siroki...Virtu4l je napisao/la:Izgleda da ovoj gamadi iz Širokog nije moguće stati u kraj. Za ono protiv nas sam krivio sudije, ali već postaje konstantno, tako da ne može biti slučajno.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pa i onaj vas sto Vitez popusi crveni isto pade, i onaj iz Radnika proslo kolo? Po cemu bi Barbaricev pad bio teatralan a pva dva navedena ne pa da samo kurvin sin Sesar ne bude sankcionisan? Glupost.FaraonTM je napisao/la:Ova prva situacija jeste crveni čist k'o suza ovo je start za zatvora, ova durga Barbarić teatralno pada.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A nama su se smijali svi...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.