FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 17:50

gavran je napisao/la::opaopa: Ispred stadiona primijeceno u magli stado jagnjadi,sace da ih rotiramo oko ose
slika
I ovo bi dosta bilo :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 18:04

FaraonTM je napisao/la:Tačno su mi nedostajala "janjad" od ljetos :lol:
Sve je to poklano i sve propalo jer nije zamrznuto. Inasajderi pokvarili zamrzivac. :cry:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 07 dec 2015, 18:20

Ma Mailson razvaljuje prema ovim klipovima,dribling,brzina,odlican sut,pregled igre..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 07 dec 2015, 18:30

Ajzea je napisao/la:
fcz je napisao/la:Ima li neko link od Mailsonovog klipa koji se ovdje vrtio?

Hvala
https://www.youtube.com/results?search_ ... l+esquerdo

Evo ti prijatelju, ima ih više pa ti izaberi onaj za koji smatraš da će ti najviše reći. Materijala za vidjeti ima u svakom :)
Mnogo zaValjujem. :thumbup:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 07 dec 2015, 18:30

na klipovima je i gravesen igracina, i joco ima dobrih klipova... ali ajd neka on nas obraduje igrama makar bio kao tiago :D
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 18:34

Video ne može biti relevantan ali ti zato može približiti karakteristike, prednosti, mane, pozitivne i negativne strane fudbalera :)
Joco svojim nastupima pobija moju tvrdnju, ali vodit ćemo se tim da je izuzetak.. Mnogi forumaši su već rekli da je odličan,a i ja sam to čuo od prijatelja koji prate treninge :)

ChWilla, znam ja to sve prijatelju, ali govorim o skroz nekoj drugoj stvari :)
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 07 dec 2015, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 18:37

joco nije doveden na osnovu klipova ni nekih bljeskova, već je 4-5 godina u kontinuitetu bio među najboljim igračima lige. ali avaj.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 07 dec 2015, 18:38

A Benjamin Colic,kakva je njegova forma,jbg Maletic je dobar ali ganja papire za penziju
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 18:39

ChWilla je napisao/la:joco nije doveden na osnovu klipova ni nekih bljeskova, već je 4-5 godina u kontinuitetu bio među najboljim igračima lige. ali avaj.
Dosao kod nas i zapostio, bas smo pehovi.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 dec 2015, 18:54

Ajzea je napisao/la:Video ne može biti relevantan ali ti zato može približiti karakteristike, prednosti, mane, pozitivne i negativne strane fudbalera :)
Joco svojim nastupima pobija moju tvrdnju, ali vodit ćemo se tim da je izuzetak.. Mnogi forumaši su već rekli da je odličan,a i ja sam to čuo od prijatelja koji prate treninge :)

Tiago kada je tek dosao uopce nije, po treninzima, djelovao kao neko ko ce nam biti jedan od glavnih igraca.. Ovaj Mailson je u startu pokazao kvalitete koje posjeduje, brzinu i tehniku prije svega.. Cak i ona starija raja koja dolazi na treninge i koja je poprilicno skepticna kada su pridoslice u pitanju je bila prezadovoljna.. Ako jos bude mogao igrati lijevog beka to bi bio pun pogodak. Ja sto sam vidio na treninzima a vidi se i na ovim klipovima je da on voli ofanzivu i tu je i prikazivan u 90% slucajeva.. Mogao bi on biti pravo otkrice..

Kad bi nam Mario doveo i kakvog Adriana za male pare :pray:
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 07 dec 2015, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 18:55

Pa izgleda da ove što pratimo i skautiramo kao Livaja i Joco ne ispadnu pojačanja dok ovi što ih samo na klipovima gledamo ispadnu zvijeri kao Tiago i aBd Mailson :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 07 dec 2015, 18:58

Hadzijalagic :thumbup: :thumbup:

A ko je ono za Tiaga nakon par posjecenih treninga tvrdio da je promasaj, da ne zna hodat, da mozda i nije fudbaler? Vise ih je bilo cini mi se.. Ja stvarno ne mogu da se sjetim a volio bih znati :D

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 07 dec 2015, 19:02

adnan6595 je napisao/la:A Benjamin Colic,kakva je njegova forma,jbg Maletic je dobar ali ganja papire za penziju
Hahaha ovo zvuci kao da je covjeku 60 godina :rol:

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 07 dec 2015, 19:10

Hadzijalagic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Video ne može biti relevantan ali ti zato može približiti karakteristike, prednosti, mane, pozitivne i negativne strane fudbalera :)

Tiago kada je tek dosao uopce nije, po treninzima, djelovao kao neko ko ce nam biti jedan od glavnih igraca.. Ovaj Mailson je u startu pokazao kvalitete koje posjeduje, brzinu i tehniku prije svega.. Cak i ona starija raja koja dolazi na treninge i koja je poprilicno skepticna kada su pridoslice u pitanju je bila prezadovoljna.. Ako jos bude mogao igrati lijevog beka to bi bio pun pogodak. Ja sto sam vidio na treninzima a vidi se i na ovim klipovima je da on voli ofanzivu i tu je i prikazivan u 90% slucajeva.. Mogao bi on biti pravo otkrice..

Kad bi nam Mario doveo i kakvog Adriana za male pare :pray:
Bogami ga dobro fale i oni koji su kompetentni...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 19:13

pinki je napisao/la:
adnan6595 je napisao/la:A Benjamin Colic,kakva je njegova forma,jbg Maletic je dobar ali ganja papire za penziju
Hahaha ovo zvuci kao da je covjeku 60 godina :rol:
Šta će zasitio se više ovih naših livada a ne može naći inostrani angažman, tako da mu je najbolje u penziju :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 dec 2015, 19:20

Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 07 dec 2015, 19:21

Mogli bi po krilima biti poprilicno zayebani.. Ja sam se nadao da bi ovaj Ramo mogao biti napadac kakav nam treba.. Razbijac koji bi nam valjao za probijanje bunkera i stvaranje prostora krilima.. I predstavljan je kao misicava mrcina ali ocito da je taj sud donosen zbog onih fotki na njegovom tviter profilu.. Treba nam takav napadac i nadam se da ce Djenis konacno da se ustali na toj poziciji klasicnog spica jer mi djeluje da bi on fino mogao odraditi takvu ulogu.. Pored toga ja se ne mogu oteti utisku da bi Memija bio dobar destruktivni zadnji vezni.. Volio bi da ga u nekoj pripremnoj tekmi, bar eksperimentalno, probaju na toj poziciji.. Ima predispozicije.. Brz je, agresivan, sa finom tehnikom.. Jos ako dodje Bekric i bude u stanju odgovoriti na pravi nacin, te ako Kramaric bude to sto trebamo mi bi na proljece mogli biti kompaktni kako odavno nismo bili..
BUDI ŽELJO !!!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 07 dec 2015, 19:21

Ma treba Marija zaposliti kao koordinatora naših južnoameričkih akademija :mrgreen:. Biće ovo sve dobro aBd :thumbup:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 19:23

pile87 je napisao/la:Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.
Da li je ovaj crnac taj ?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 19:24

nije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, GradKamena1 i 6 gostiju.