FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pile jel istina ovo za Bekrica?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Meni Memija lici na Besica,po ponasanju...i Besic je bio bek,dok ga neko nije stavio na zadnjeg veznog i tu proigrao extra,slazem se s tobomHadzijalagic je napisao/la:Mogli bi po krilima biti poprilicno zayebani.. Ja sam se nadao da bi ovaj Ramo mogao biti napadac kakav nam treba.. Razbijac koji bi nam valjao za probijanje bunkera i stvaranje prostora krilima.. I predstavljan je kao misicava mrcina ali ocito da je taj sud donosen zbog onih fotki na njegovom tviter profilu.. Treba nam takav napadac i nadam se da ce Djenis konacno da se ustali na toj poziciji klasicnog spica jer mi djeluje da bi on fino mogao odraditi takvu ulogu.. Pored toga ja se ne mogu oteti utisku da bi Memija bio dobar destruktivni zadnji vezni.. Volio bi da ga u nekoj pripremnoj tekmi, bar eksperimentalno, probaju na toj poziciji.. Ima predispozicije.. Brz je, agresivan, sa finom tehnikom.. Jos ako dodje Bekric i bude u stanju odgovoriti na pravi nacin, te ako Kramaric bude to sto trebamo mi bi na proljece mogli biti kompaktni kako odavno nismo bili..
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
ja to pišem otkad je počeo igrati prošlo ljeto, ali evo već četvrti trener nema sluha... 
Tako je i za Mailsona rekao da je bolji od ovih sto su prije njega dosli.Dobar Mariopile87 je napisao/la:Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Super Mario
Neka samo dovodi, što više to bolje. Sve bi ja ove strance iz regije zamijenio sa Brazilcima
Neka samo dovodi, što više to bolje. Sve bi ja ove strance iz regije zamijenio sa Brazilcima
Nije onaj zadnji vezni je imao najbolji CV ali totalno nespreman i prilicno zapusten ali je igrao bazilsku serie A. Ne znam nista za Bekrica neko je pitao.ZZtop10 je napisao/la:Tako je i za Mailsona rekao da je bolji od ovih sto su prije njega dosli.Dobar Mariopile87 je napisao/la:Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.sve bolje od boljeg
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Meni je Muharemovic iz Olimpica jedan od najboljih veznih u ligi,iako je pitar
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Memija je defanzivno loš igrač, zato je loš na beku i kao takav mislim da ne bi mogao igrati defanzivnog veznog.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja imam informaciju da je to završeno. Vidjećemo.pile87 je napisao/la:Nije onaj zadnji vezni je imao najbolji CV ali totalno nespreman i prilicno zapusten ali je igrao bazilsku serie A. Ne znam nista za Bekrica neko je pitao.ZZtop10 je napisao/la:Tako je i za Mailsona rekao da je bolji od ovih sto su prije njega dosli.Dobar Mariopile87 je napisao/la:Mario je nedavno izjavio i u novinama da dovodi jednog napadaca u Zelju rece da je bas dobar igrac u pitanju bolji od ovih sto je do sada dovodio.sve bolje od boljeg
Sporazumno smo raskinuli ugovore sa Livajom, Diattom, Mladenovićem i Stokićem.
Kokot odbija sporazumno raskinuti ugovor, tako da ga je klub stavio na transfer listu.
U posljednje vrijeme, jako se loše ponašao prema saigračima posebno tokom priprema na mini-pauzama.
Nigerijac se sutra vraća kući.
Za Bekrića ništa novo.
Kokot odbija sporazumno raskinuti ugovor, tako da ga je klub stavio na transfer listu.
U posljednje vrijeme, jako se loše ponašao prema saigračima posebno tokom priprema na mini-pauzama.
Za Bekrića ništa novo.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
trebali su ostaviti mladenovica i stokica ali eto..Fanzi je napisao/la:Sporazumno smo raskinuli ugovore sa Livajom, Diattom, Mladenovićem i Stokićem.
Za Bekrića ništa novo.
ps. koliko ce nas kostati ovi raskidi ugovora ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nijedan od ovih sa kojima se raskinuo ugovor nije pružio ni blizu dobre partije a ja opet mislim da su nam svi osim Livaje mogli koristiti u drugom dijelu sezone.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ništa.fedeltafrotta je napisao/la:trebali su ostaviti mladenovica i stokica ali eto..Fanzi je napisao/la:Sporazumno smo raskinuli ugovore sa Livajom, Diattom, Mladenovićem i Stokićem.
Za Bekrića ništa novo.
ps. koliko ce nas kostati ovi raskidi ugovora ?
Ma jedino eto Mladenović što je mogao ostati kao neka zamjena ali i to nije pod moranje. Ove druge ne vrijedi komentarisati 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Volio sam vidjeti Stokića nakon priprema al' yebiga ni ovaj raskid se ne može nazvati nekim lošim potezom...DooVe je napisao/la:Ma jedino eto Mladenović što je mogao ostati kao neka zamjena ali i to nije pod moranje. Ove druge ne vrijedi komentarisati
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma hajd što je njega stao gol nije ni prvi ni posljednji, al' što na terenu izgleda ko mrtvac e to je ono što meni najviše smeta. Takvima nije mjesto u Želji pa da je Ronaldo a ne Stokić.FaraonTM je napisao/la:Volio sam vidjeti Stokića nakon priprema al' yebiga ni ovaj raskid se ne može nazvati nekim lošim potezom...DooVe je napisao/la:Ma jedino eto Mladenović što je mogao ostati kao neka zamjena ali i to nije pod moranje. Ove druge ne vrijedi komentarisati
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
znaci sada se otvara mjesto za neke nove strance ? ako se ne varam mladenovic ima srpski pasos
ide li antolovic ?
ide li antolovic ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Idefedeltafrotta je napisao/la:znaci sada se otvara mjesto za neke nove strance ? ako se ne varam mladenovic ima srpski pasos
ide li antolovic ?
Trenutno korisnika/ca: Anpa, GradKamena1 i 6 gostiju.