pile87 je napisao/la:Ja Dzenisa gotivim najvise od svih igraca jer je srcan i borac pravi. Jer nema ledja jer ga niko ne gura. Jer voli Zelju ko i mi. Kazu kada je napravio onu glupost protiv slobode da je plakao cijelu noc to moze samo neko ko voli klub u kom igra.
Ali za njegovo dobro mora se maknut od kafana i drustva do 3h i malo vise posvetiti sebi mlad je on uz malo vise reda jedan od najboljih igraca lige.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Koga on trenira?arelinho je napisao/la:Isto kao i Lazar Popovic.FaraonTM je napisao/la:Čovjek otišao u trenerske vodeTryg je napisao/la:Daj Alena Mesanovica, ako ne bi zabio 5 komada na proljece evo glave.![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Uprava napolje !
Ja im Jocu halaliti neću !
@pile
I ja sam čuo za tu situaciju poslije Slobode
Ja im Jocu halaliti neću !
@pile
I ja sam čuo za tu situaciju poslije Slobode
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
joco heroj a ne zločinac.
Vratite Stokića i Livaju ili vam skidamo glave!
Odlaskom ova dva fudbalska maga, prosjek ljepote u ekipi je drastično opao, sad samo Zoki vadi prosjek.
Odlaskom ova dva fudbalska maga, prosjek ljepote u ekipi je drastično opao, sad samo Zoki vadi prosjek.
Zadnja izmjena: shzna, dana/u 07 dec 2015, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- milanribar
- Kontakt:
Zoran Kokot zvani koka ostaje, bravo uprava 
Levaja 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Joco Stokić zvani Joco Stokić ne ostaje, uprava napolje !milanribar je napisao/la:Zoran Kokot zvani koka ostaje, bravo uprava
Čuj ti napisao "bravo uprava"
Ode i zadnji dasa.. Nema više gospode u Sarajevu nakon ovoga !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Najvažnije je da nam Enis Sadiković ostane

Ma ode Livaja u Famos da se obezbijedi finansijski pred kraj karijere.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- milanribar
- Kontakt:
Pa procerani su ovi sto ih je Gredic i ekipa doveli, osim koke naseg. Nema veze, Zoran Kokot jedan je od nas!!
Ovaaa nooooć bez tebe boliiiiiiiii, boliiiiiiiiiii, ubijaaaaaaaaaaa
Joco je bio jedan od bolje plaćenih igrača. Uprava mu je više puta izlazila u susret, praštala mu se mnogo štošta. Ja mu zahvaljujem na golu zabijenom Ferencu, ali to da rovari ulogu igrača, da vrijeđa saigrače pred našim mlađim fudbalerima koji tek stasavaju.
Ne može to u Želji proći.
Nek mu je sretno.
Nek mu je sretno.
Ne brinii Jocooo namaa si uu amaneeet ostaviooo.. Kad izgubiiš Jocuu to je nesrećaaa, too to ti je tugaa, od svih najvećaa...shzna je napisao/la:Ovaaa nooooć bez tebe boliiiiiiiii, boliiiiiiiiiii, ubijaaaaaaaaaaa
- milanribar
- Kontakt:
Fanzi je napisao/la:Joco je bio jedan od bolje plaćenih igrača. Uprava mu je više puta izlazila u susret, praštala mu se mnogo štošta. Ja mu zahvaljujem na golu zabijenom Ferencu, ali to da rovari ulogu igrača, da vrijeđa saigrače pred našim mlađim fudbalerima koji tek stasavaju.
Nek mu je sretno.
Ovdje niko nema blage veze, cuj Joco dao
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 07 dec 2015, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
jos njemu da ledja vidimo i extra svebojamora je napisao/la:Najvažnije je da nam Enis Sadiković ostane![]()
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kokot je zabioFanzi je napisao/la:Joco je bio jedan od bolje plaćenih igrača. Uprava mu je više puta izlazila u susret, praštala mu se mnogo štošta. Ja mu zahvaljujem na golu zabijenom Ferencu, ali to da rovari ulogu igrača, da vrijeđa saigrače pred našim mlađim fudbalerima koji tek stasavaju.
Nek mu je sretno.
Ostavi nam čovjek u amanet silne golove i asistencije, da ne govorim o driblinzima, bravurama itd.Ajzea je napisao/la:Ne brinii Jocooo namaa si uu amaneeet ostaviooo.. Kad izgubiiš Jocuu to je nesrećaaa, too to ti je tugaa, od svih najvećaa...shzna je napisao/la:Ovaaa nooooć bez tebe boliiiiiiiii, boliiiiiiiiiii, ubijaaaaaaaaaaa
TI SI NAŠ RONALDO STOKIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mislis KokotFanzi je napisao/la:Joco je bio jedan od bolje plaćenih igrača. Uprava mu je više puta izlazila u susret, praštala mu se mnogo štošta. Ja mu zahvaljujem na golu zabijenom Ferencu, ali to da rovari ulogu igrača, da vrijeđa saigrače pred našim mlađim fudbalerima koji tek stasavaju.
Nek mu je sretno.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ocito da misli na Kokotamilanribar je napisao/la:Fanzi je napisao/la:Joco je bio jedan od bolje plaćenih igrača. Uprava mu je više puta izlazila u susret, praštala mu se mnogo štošta. Ja mu zahvaljujem na golu zabijenom Ferencu, ali to da rovari ulogu igrača, da vrijeđa saigrače pred našim mlađim fudbalerima koji tek stasavaju.
Nek mu je sretno.![]()
![]()
Ovdje niko nema blage veze, cuj Joco dao![]()
Joco bazen ne moze pogodit.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, drzgemboadislic, Redfire16, Taree i 50 gostiju.