Otiso si Joco ostala je tuga, vjecno ce te voljeti manijaci sa foruma !!!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ma ne valja, al' ako se riješiš ovih polovnjaka i dovedeš bolje igrače i još ako uspiješ to sve prije priprema onda ove odlaske nećemo ni osjetiti realno.Format je napisao/la:Ma realno ne valja ni pola ekipe u januaru promjenit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gdje pise da ide Kokot?ChWilla je napisao/la:šta pola ekipe, od igrača koji su stalno igrali mladenović i kokot, te joco pomalo.
Realno Joco, Dijata, Livaja nikad nisu ni bili dio ekipe u pravom smislu.. Po meni su i sa Uzelcem trebali raskinuti jer momak nije nista pokazao od kada je dosao.. Mozda ga ostavljaju zbog Jasminove povrede sto u neku ruku i ima smisla.. Mladenovic je mozda i bio dobar za klupe al eto, mozda ni on nece klupu, ko ce ga znati.. Trebace sve ove sto dolaze i uigrati kako treba.. Pripreme moraju biti maksimalno iskoristene..Format je napisao/la:Ma realno ne valja ni pola ekipe u januaru promjenit
pa nigdje još zvanično ali...Biki je napisao/la:Gdje pise da ide Kokot?ChWilla je napisao/la:šta pola ekipe, od igrača koji su stalno igrali mladenović i kokot, te joco pomalo.
A i treba se za sljedecu sezonu spremiti, jer bolje je da se sad uigraju i da na ljeto ne bude mnogo izmjenaDooVe je napisao/la:Ma ne valja, al' ako se riješiš ovih polovnjaka i dovedeš bolje igrače i još ako uspiješ to sve prije priprema onda ove odlaske nećemo ni osjetiti realno.Format je napisao/la:Ma realno ne valja ni pola ekipe u januaru promjenit
Kokot je bivsi bar kada je njegova minutaza u pitanju..Biki je napisao/la:Gdje pise da ide Kokot?ChWilla je napisao/la:šta pola ekipe, od igrača koji su stalno igrali mladenović i kokot, te joco pomalo.

To što ti govoriš bi imalo smisla da smo mi trenutno prvi na tabeli, odlično igramo a sticajem okolnosti moramo promijeniti kostur ekipe...Format je napisao/la:Ma nije to lahko uigrat nisu to vrhunski igraci moze biti dobro ali nije bas pametnon 5 igraca promjenit
Ako je preko miliona nesto doprijeniti, onda ti imas veliki problem.blueheart je napisao/la:Joco je bio tipicno prodavanje magle... muda pod bubrege... lik zivio ili bolje receno pokusao da zivi od stare slave, samo sto to vise nigdje ne pali pogotovo ne kod nas gdje nema cekanja ili jesi ili nisi, on nije i ko ga j.ebe.... Djelmic Marijan i Kokot su ko i nesto doprinosili ali i redovno pokazivali blijede partije i ne zainteresovanost... ja sam nekako uvjerenja da ovi sa strane MORAJU biti makar duplo bolji od nasih pa da igraju...
Samir ako dodje on je pravi sportista i uopste ne sumnjam da ce imati zelje i motiva za igranjem
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], GrbavicaHrammm, LoveFootball1987, Riziko i 47 gostiju.