Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Nije Cleverley nikakvo konkurencije za poziciju zadnjeg veznog jer on igra na krilni/ofanzivini vezni pozicije, kao i prije nekoliko godina kada je bio na posudbi u Wiganu kada je Martinez bio tamo trener. Nema razloga bojiti zbog njega da Besic nece vise igrati u ekipi, jedino ako Martinez igra sa 433 gdje opet ostaju te iste igraci (Barry, Gibson) da konkurisu za tu poziciju zadnjeg veznog.
-
unhallowed
- Kontakt:
Bešićeva jedina konkurencija su McCarthy i Barry a oba ove sezone igraju na visokom nivou. Uostalom da pratite, kao što ne pratite Everton, znali bi da se isto ovo dešavalo i sa Clev-om koji je bio van stroja malo manje nego Mo, pa nije odmah ušao u roster nego je postepeno dobivao šansu. Na zadnjoj utakmici se primjetilo koliko nema dovoljno fitnessa i forme prije svega. Što se tiče Gibsona, taj čovjek ima staklene noge i više provede sezone povrijeđen nego na terenu a u poslijednje vrijeme je i van stadiona imao problema (automobilska nesreća gdje je ozljedio biciklistu pa je bio na sudu zbog tog) pa je vrlo vjerovatno na izlaznim vratima.
Pozitivno je što Bešić ima ipak kredibilitet kod navijača kluba i Martinez ima ogroman rispekt prema njemu. Mislim da je Martinez pravo riješenje za razvijanje Mo-a kao igrača.
Pozitivno je što Bešić ima ipak kredibilitet kod navijača kluba i Martinez ima ogroman rispekt prema njemu. Mislim da je Martinez pravo riješenje za razvijanje Mo-a kao igrača.
I opet ga ni na klupi nema... 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bas htio isto napisati.Izgleda ima tu nesto jos ,osim sto je bio dugo povrijeden i slicno.Najbolje posudba sad u januaru i to je to.rope11 je napisao/la:I opet ga ni na klupi nema...
Ovo je već loše...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vrlo vjerovatno da je obnovio povredu ili nesto nije u redu sa tom zadnjom lozom, drugog razloga ne vidim.
Bas danas naletih na njegov intervju gdje kaze da je u Irskoj igrao pod bolovima pa mi nije jasno, kakvi te to bolovi mogu muciti ako je misic zacijelio? A da nije zacijelio, ne bi dobio zeleno svijetlo od doktora da igra.
Bilo bi fino kada bi se konacno prosvjetlilo sta je u pitanju, umjesto da nagadjamo. A oni vec dvadesetak dana sute, a od njega ni traga.
Bas danas naletih na njegov intervju gdje kaze da je u Irskoj igrao pod bolovima pa mi nije jasno, kakvi te to bolovi mogu muciti ako je misic zacijelio? A da nije zacijelio, ne bi dobio zeleno svijetlo od doktora da igra.
Bilo bi fino kada bi se konacno prosvjetlilo sta je u pitanju, umjesto da nagadjamo. A oni vec dvadesetak dana sute, a od njega ni traga.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Znao sam da je ona bolna grimasa previse bolnarope11 je napisao/la:Vrlo vjerovatno da je obnovio povredu ili nesto nije u redu sa tom zadnjom lozom, drugog razloga ne vidim.
Bas danas naletih na njegov intervju gdje kaze da je u Irskoj igrao pod bolovima pa mi nije jasno, kakvi te to bolovi mogu muciti ako je misic zacijelio? A da nije zacijelio, ne bi dobio zeleno svijetlo od doktora da igra.![]()
Ti si spominjao da misic ili zacijeli ili ne zacijeli i da nema izmedju. Doktore da te obavjestim da itekako ima izmedju jer je po tvom misic u istom stanju kao kada se povrijedio (recimo u periodu od mjesec dana) sve dok se magicno ne oporavi kada iza ponoci prodje tacno mjesec.
Nije tako nego se misic postepeno oporavlja gdje se igrac uz poseban rad s doktorima i trenerima postepeno vraca u formu.
Cak i kada potpuno zacijeli(dakle potpuno zdrav misic) to ne znaci da je taj misic spreman da izdrzi nenormalne fizicke napore koje Besic ulaze tokom svake utakmice, nego se polako treba navikavati.
E sad da li mu se stanje pogorsalo i da li ga nema u rosteru zbog toga, ne znam, htio sam se samo na to nadovezati
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa dobro, kad ga doktori puste u pogon (pri tom mislim na pune treninge sa ekipom), ocekujes da je sa misicem sve u redu jer prolaze kroz raznorazne medicinske testove koji mogu pokazati i najmanje ostecenje. I naravno da ga se ne treba odmah naglo gurati u vatru i forsirati, ali ocekujes da ti izljeceni misic ne predstavlja probleme pri aktivnostima.
A on ako povrh svega osjeca bolove, onda tu nesto nije u redu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
"Zadobio sam povredu pa i da sam imao pravo nastupa vjerovatno ne bih mogao igrati. Drugi meč protiv Irske sam igrao s bolovima te se još uvijek oporavljam i radim na podizanju fizičke spreme. To je potrebno kako bih mogao konkurisati za prvi sastav Evertona", rekao je bh. reprezentativac.
Očigledno da još uvijek nije spreman.
Očigledno da još uvijek nije spreman.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kakav spreman, sugavije povrede nisam cuo. Krivo mi za Besica I sigurno nije samo povreda u pitanju.
Nedaj se care.
Nedaj se care.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne znam jeste li vidjeli, ali i protiv Irske kad je igrao, poslije jednog sprinta i uklizavanja na njihovoj lijevoj strani kad je loptu u aut izbacio, krenuo je poskakivati i hvatati se za zadnju lozu, ali je nastavio igrati. Bas kao da ga zateglo, ali da je osjetio da moze ili mora da nastavi.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
A prosle hefte igrao za drugi tim punu tekmu, kako to?20le je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli, ali i protiv Irske kad je igrao, poslije jednog sprinta i uklizavanja na njihovoj lijevoj strani kad je loptu u aut izbacio, krenuo je poskakivati i hvatati se za zadnju lozu, ali je nastavio igrati. Bas kao da ga zateglo, ali da je osjetio da moze ili mora da nastavi.
Kod ovakve povrede varira vrijeme oporavka igraca pa se nazalost desi kao sa Besicem, da misle da je zdrav a ima jos dosta da se misic potpuno oporavi, pa zatim spremi za fizicke napore i na kraju dovede do stepena kao i prije.rope11 je napisao/la:Pa dobro, kad ga doktori puste u pogon (pri tom mislim na pune treninge sa ekipom), ocekujes da je sa misicem sve u redu jer prolaze kroz raznorazne medicinske testove koji mogu pokazati i najmanje ostecenje. I naravno da ga se ne treba odmah naglo gurati u vatru i forsirati, ali ocekujes da ti izljeceni misic ne predstavlja probleme pri aktivnostima.
Vjerovatno je ono poluvrijeme uticalo na oporavak, tj. vratilo ga nekoliko sedmica unazad, a u Evertonu rade ozbiljno s njim i ne zure da ga vrate na teren odmah na teren, na njega vise gledaju kao projekat za buducnost, bar ja tako mislim.
Kada igrac izadje na teren pa igra s bolovima, sljedeci put vecinom ostane sedmicu, dvije, potpuno zdrav, van stroja da se to ne bi ponovo desilo jer je to onda ozbiljan problem za karijeru.
@biki to sto je igrao za drugi tim je 50% napora sto treba uloziti kada igra za prvi, pogotovo jer je i u ligi, i u timu, a i on je sam takav da fizicka sprema mora biti na najvisem mogucem nivou.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jesam, ja sam to primjetio al' sam to zaboravio napisati ovdje (kome je bilo do tog trenutka kada se ona utakmica završila...) a tome je vjerovatno doprinijelo da ostatak ljudi nije ovo primjetio, nisam vidio nijedan post vezano za ovu situaciju. Čak sam i ja zaboravio na nju dok nisam sad pročitao ovaj tvoj post pa mi je onda naumpalo da sam vidio isto što i ti.20le je napisao/la:Ne znam jeste li vidjeli, ali i protiv Irske kad je igrao, poslije jednog sprinta i uklizavanja na njihovoj lijevoj strani kad je loptu u aut izbacio, krenuo je poskakivati i hvatati se za zadnju lozu, ali je nastavio igrati. Bas kao da ga zateglo, ali da je osjetio da moze ili mora da nastavi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
S obzirom da je proslo vec vise od mjesec dana od njegovog povratka na treninge, te price da nije "fizicki spreman" vise ne piju vode jer se vec odavno trebao naci makar u rosteru.
Jedino logicko objasnjenje je da ga ponovo muci zadnja loza i da nesto ocigledno nije u redu, nema drugog.
joj dragi faraonu, gdje god na ovom forumu skoknem, eto i tebe za mnom.
pocet cu te sanjati vise. 
Jedino logicko objasnjenje je da ga ponovo muci zadnja loza i da nesto ocigledno nije u redu, nema drugog.
joj dragi faraonu, gdje god na ovom forumu skoknem, eto i tebe za mnom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
ma ima vremena, šta je jedna propala sezone, dvije, tri ..
bitno je da trenira, uči poziciju ovo ono, da bi na kraju bio prodat
bitno je da trenira, uči poziciju ovo ono, da bi na kraju bio prodat
sve u redu, ali i dalje ne vjerujem Robertu
FAKTOR: Dugo se oporavljate od povrede, koliko su Vam nedostajali nastupi u dresu Evertona?
BEŠIĆ: Imao sam neugodnu povredu zbog koje nisam prošao pripreme s Evertonom, što se jako osjetilo na mojoj fizičkoj spremi. Čim sam se oporavio, ponovo sam se povrijedio i sada smo odlučili kako neću izaći na teren dok se u potpunosti fizički ne spremim. Naravno da mi nedostaju utakmice i vjerujem da ću uskoro početi dobivati minutažu.
Predobar igrac da grije klupu ( ako tako bude ) pa i u Evertonu. Momak je cisti kvalitet posebno za poziciju zadnjeg veznog. Ima sve potrebno pa i vise od toga za vrhunskog zadnjeg veznog u nekom od top klubova poslje par sezona odigranih u Evertonu ili nekom slicnom klubu.
Martineze, obalindjaj ga nam. 
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Goalgetter, MostarNeretva, Skojevska i 31 gost.