FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

milanribar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la milanribar » 07 dec 2015, 22:08

Ma zna pile, ali nece sad da otkriva..

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 dec 2015, 22:10

fanaticZeljin je napisao/la:Ovdje svi nesto znaju, a ustvari niko pojma nema, sto nam tu famoznu transfer listu ne napisa neko juce kad su tako "upuceni"? Ovaj napisa doci ce igraca jos, pa budala zna da ce doci kad odpustis 7, 8 a dovedes samo 2do sada
Zato sto je danas bio satanak umjesto treninga i bilo je rijec o ovome. I dobra je stvar sto se zelimo otarasiti igraca koji nam ne trebaju evo sad imas problem sa Kokotom koji je produzio na intervenciju Ode tesko ces ga se rijesiti a nepotreban igrac samo tako.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 22:17

pile87 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Ovdje svi nesto znaju, a ustvari niko pojma nema, sto nam tu famoznu transfer listu ne napisa neko juce kad su tako "upuceni"? Ovaj napisa doci ce igraca jos, pa budala zna da ce doci kad odpustis 7, 8 a dovedes samo 2do sada
Zato sto je danas bio satanak umjesto treninga i bilo je rijec o ovome. I dobra je stvar sto se zelimo otarasiti igraca koji nam ne trebaju evo sad imas problem sa Kokotom koji je produzio na intervenciju Ode tesko ces ga se rijesiti a nepotreban igrac samo tako.
Udarat ga po džepu za svaku sitnicu dok ne shvati da je višak....ne vidim drugo rješenje...
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 07 dec 2015, 22:21

Prebaciš ga kulturno da trenira s juniorima. Kad se zaželi fudbala sam će tražiti raskid ugovora. Brutalno jest, treba imat muda, ali efektno je :P
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 07 dec 2015, 22:22

Hehe pile dugo ja pratim ovaj forum i imao sam drugi nik do bana, znam da ti je Koka rak rana hahaa

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 dec 2015, 22:23

Zoran Kokot !

00:54
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 07 dec 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 22:24

Kada bi se kako moglo sa Kokotom dogovoriti da pristane sjediti na klupi, to bi bilo super. Pa i Đelmića zadržati bi bilo po meni vrlo dobro. Zaboravlja se šta su njih dvojica uradili za naš tim od početka proljetnog dijela prošle sezone pa do kraja europske avanture, sa tim da je Đelmić skoro sve vrijeme koje je proveo u Želji odradio maksimalno dobro.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 dec 2015, 22:25

ne zaboravlja se niti misli da igrački ne mogu doprinijeti. nego seru.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 dec 2015, 22:26

fanaticZeljin je napisao/la:Hehe pile dugo ja pratim ovaj forum i imao sam drugi nik do bana, znam da ti je Koka rak rana hahaa
Ne krijem ja to. Pa covjek simulira da trci gdje ces dalje. Ima snage za jedno poluvrijeme ma mogao bi ovako do sutra...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 dec 2015, 22:30

ChWilla je napisao/la:ne zaboravlja se niti misli da igrački ne mogu doprinijeti. nego seru.
Pa kažem kada bi se kako moglo dogovoriti, a valjda uz neki razuman razgovor može sigurno. Ako to nije moguće onda kud koji mili moji, ni prvi ni zadnji put da nam se ovakva situacija dešava.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2015, 22:33

pile87 je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Hehe pile dugo ja pratim ovaj forum i imao sam drugi nik do bana, znam da ti je Koka rak rana hahaa
Ne krijem ja to. Pa covjek simulira da trci gdje ces dalje. Ima snage za jedno poluvrijeme ma mogao bi ovako do sutra...
Donio je vise nego sto sam ja licno ocekivao ali je cudan lik i meni iritantan ali eto Oda ga je bas isforsirao a i poginuo je protiv malenih oba puta. Hvala mu i sretno mu bilo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 07 dec 2015, 22:38

bistrikboy je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Donio je vise nego sto sam ja licno ocekivao ali je cudan lik i meni iritantan ali eto Oda ga je bas isforsirao a i poginuo je protiv malenih oba puta. Hvala mu i sretno mu bilo
Pa iskreno nije lud da raskine ugovor na svoju stetu u ovim godinama kojim jeste, a isti mu produzen prije mjesec, dva, drama.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2015, 22:42

Pa normalno da nije. Onaj ko mu je dao novi neka se dobro zapita. Kazem opet na momente gotivan lik na momente fuli zicer :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 07 dec 2015, 22:42

Dovesti Hebibovica na krilo,komsije ga probale na beku,realno u nasoj ligi nemas puno dobrih krilnih igraca,ostaviti Đelmica,Kokot zamjena,vratiti B.Colica mozda Memiju na zadnjeg veznog a Amira naprijed,mislim da je rizik sad davati sansu Kjosevskom,trebali su to na pocetku sezone,cak bi bilo dobro dat ga na posudbu da brani negdje,sad vec ne smijemo golove primati i treba iskusan golman,Stanic je univerzalan igrač,moze i on na krilo,jos zadnjeg veznog nekog malo jaceg Gerhard mozda,Bogicevic pojaca odbranu,za napadaca ne znam,tako nekako :D
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 07 dec 2015, 22:45

Kakav Hebibovic frajer je s frabričkom greškom.....Benju Čolića neka kao navijača na sjeveru,budimo realni...PODRŠKA Dženisu...on oslikava tu radničku klasu u pravom smislu...još samo da se mani Pashe i opijanja,imali bi top napadača.....
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 07 dec 2015, 22:46

Laksi dio posla je uradjen, nije bilo tesko raskinuti ugovore, mada moglo se to uradit i sa Enisom komotno. Kad se islo u kost trebali smo do kraja...

Jos od manje bitnih stvari, treba poslati na posudbe mladje igrace koji garantovano nece dobijati sansu u nastavku prvenstva...

A sto se pojacanja tice, za mene je sredina terena najvazni dio svake ekipe, a sad bi trebala biti Amir-Blagoje-Bekric. To ulijeva nadu da cemo bolje izgledati u polju. Kosoric na stoperu u paru sa Hodzurdom izgleda dobro, ovaj drugi je pokazao da nije zalutao u Zelju, mada ja se ne bih bunio i nekom jos klasnijem igracu. Bogicevic to vise nije. Desna strana Stanic i Memija, lijeva Thiago i Mailson...ne zvuci lose, naravno uslov je da Stanic potpise, a cuo sam da je to skoro zavrsena stvar. Eh sad, tu je i Djelmic, po meni njega se ne treba odreci tako lako, dobar je on igrac. Fali klasan napadac, ali ocajnicki nam treba neko, to nisu ni Dzenis i Mujagic. Jos na golu, Vedran vjerovatno, vrijeme je i da taj momak pokaze sta zna, a da Marijan ode, previse je negativne energije oko njega, to se jednostavno osjeti.

Sve u svemu treba sto prije djelovat, slozit ekipu prije priprema, pripremit se dobro i probat izborit Evropu, ako ne uspijemo bar ostaje dobra ekipa za iducu sezonu. Ne moramo ni izborit, al da gledam bar opasnog i razigranog Zelju, neku igru, a ne patnju, i to bi bio pomak.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 07 dec 2015, 22:48

adnan6595 je napisao/la:Dovesti Hebibovica na krilo,komsije ga probale na beku,realno u nasoj ligi nemas puno dobrih krilnih igraca,ostaviti Đelmica,Kokot zamjena,vratiti B.Colica mozda Memiju na zadnjeg veznog a Amira naprijed,mislim da je rizik sad davati sansu Kjosevskom,trebali su to na pocetku sezone,cak bi bilo dobro dat ga na posudbu da brani negdje,sad vec ne smijemo golove primati i treba iskusan golman,Stanic je univerzalan igrač,moze i on na krilo,jos zadnjeg veznog nekog malo jaceg Gerhard mozda,Bogicevic pojaca odbranu,za napadaca ne znam,tako nekako :D
Ma šta fali i Kjosevskom, mi ionako primamo šupačke golove uvijek. Nebitno koliko je golman dobar ili loš. Antolović protiv Zrinjskog(Dijete od sedam godina ne bi izašlo onako na igrača kao on), Hadžić protiv Viktorije(Nigdje veze golman, odbranio prvu tekmu sve moguće. Na Koševu lopta prolazi ispod njega). A Veci sam vjerovao svaki put kad je stao na gol.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 07 dec 2015, 22:49

:x
adnan6595 je napisao/la:Dovesti Hebibovica na krilo,komsije ga probale na beku,realno u nasoj ligi nemas puno dobrih krilnih igraca,ostaviti Đelmica,Kokot zamjena,vratiti B.Colica mozda Memiju na zadnjeg veznog a Amira naprijed,mislim da je rizik sad davati sansu Kjosevskom,trebali su to na pocetku sezone,cak bi bilo dobro dat ga na posudbu da brani negdje,sad vec ne smijemo golove primati i treba iskusan golman,Stanic je univerzalan igrač,moze i on na krilo,jos zadnjeg veznog nekog malo jaceg Gerhard mozda,Bogicevic pojaca odbranu,za napadaca ne znam,tako nekako :D
heh kume, mi sanjamo nekog novog, boljeg Zelju, a ti bi nas maximalno vratio na staro jos dodao Hebiba sa hronicnom povredom ledja, hehe

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 07 dec 2015, 22:50

Bas me zanima ko ce kupiti Kokota a ugovor ima jos dvije godine :tralala:

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 07 dec 2015, 22:51

Kokot ako i ostane ne bi bio beskoristan kao ovi ostali sto ce otici ako bog da.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Hansestadt, Levin, mnon46, Napapijri i 70 gostiju.