Tuzlaci odlicno procjene ko je covjek a ko hinjo. Tvoje iskustvo govori kakvog su tebe ocjenili.Zip je napisao/la:Zivio sam 5 mjeseci u Tz, i mogu reci da su tuzlaci najgora sorta ljudi..
Tolikih pimitivaca nema ni u Zenici...
Yedino su ovi iz Listice gori od njih...
Oni se hrane mrznjom prema Sarajevu, i to sam osjetio i sam na svojoj kozi..
Al ova nasa drzava je specificna ybte, svi se mrze izmedju sebe.. Samo se **** iz Tz i Zenice maze...
Sar vs Zeljo.. siroki vs Sarajevo.. Siroki vs zeljo.. Zeljo vs Zrinjski.. Sarajevo vs Borac... Itd itd...
Mrznja na kvadrat
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: merak, dana/u 07 dec 2015, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
samo Sloboda
Re: Premijer liga BiH - općenito
jesi prijavio nasilje u obitelji il je to kod vas s koljena na koljeno?staragarda je napisao/la:sta znam...moze se to gledat i ovako....kod mene stari poslije njihovog ponasanja na tekmi morao 2 leksa klepit i jos se izgalamio na starujoker90 je napisao/la:Jedno je na tekmi ga vrijeđati, gađati, zvizdati i sta se sve ne radi, ali na ulici ga samarati, tjerati iz kafica i dovodi covjeka u nezgodne situacije u privatnom zivotu, to je vec druga prica.Sunderland je napisao/la:Bekice je Sloboda napravila bez Slobode bi bili nula,
Joker,ako je tako,zasto je cudno Sto im zamjeramo one krvnicke startove.il nisu ista pravila.....![]()
...samim tim je moju staru doveo u nezgodnu situaciju u privatnom zivotu
![]()
..pa je red da mu se oduzimo
goveđigulašmajka
rigotina je napisao/la:jesi prijavio nasilje u obitelji il je to kod vas s koljena na koljeno?staragarda je napisao/la:sta znam...moze se to gledat i ovako....kod mene stari poslije njihovog ponasanja na tekmi morao 2 leksa klepit i jos se izgalamio na starujoker90 je napisao/la: Jedno je na tekmi ga vrijeđati, gađati, zvizdati i sta se sve ne radi, ali na ulici ga samarati, tjerati iz kafica i dovodi covjeka u nezgodne situacije u privatnom zivotu, to je vec druga prica.![]()
...samim tim je moju staru doveo u nezgodnu situaciju u privatnom zivotu
![]()
..pa je red da mu se oduzimo
Tradicija je čudo..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- AaronRamsey
- Kontakt:
inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
A uglavnom prebiju taj keyboard.FaraonTM je napisao/la:Joj jesu ovi Tuzlaci pravi keyboard hooligans biju samo svoje
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
opet te majka bez gas maske jutros u skolu poslala.AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
goveđigulašmajka
Fin potpis. Ali ne moras stavljati to, cim si stavio lokaciju "Zenica" vec se znalo.AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ubijaju od batinapasica je napisao/la:A uglavnom prebiju taj keyboard.FaraonTM je napisao/la:Joj jesu ovi Tuzlaci pravi keyboard hooligans biju samo svoje
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I Greivis stariji od Zrinjskog
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
došlo je do provale hahahahhahaharigotina je napisao/la:opet te majka bez gas maske jutros u skolu poslala.AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kako ono High kaze, pseudoplemici 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jeste li vratili ljudima lopte?AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pecinari, kad cete na gostovanje?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
greivis je osvojio prvo mjesto u natjecanju za likovne radove djece do 12 godina na temu "Jesen u mome gradu". 1 titula vise od slobodetuzlak1987 je napisao/la:I Greivis stariji od Zrinjskog
goveđigulašmajka
šta ubice nisu nađene? nema 58 ubica..onaj koji je sumnjivac od samog početka je u Zagrebu i potvrđena je optužnica nakon što je BiH predala slučaj Hrvatskoj..ne znam šta bi vi još htjeli stvarno?RedEvil je napisao/la:Ja neopravdavam ni taj trans svakako,al ljudi razdvojimo cinjenice,taj isti je bio tu i imao je par drugova,koji su ga pozzzz,a Vedran je nesto sasvim drugo,gdje ubice jos nisu ni nadjene,il jesu al se sklanjaju,a onaj u zadru hoda normalno,nit mu se sudi nit koji,a ovi ga velicaju ko heroja,e to boli i pobudjuje u meni ono najgore
vi optužujete i klub, grad, stanovnike, sve kompletno u paketu
a kakve veze klub uopće ima s tim događajima koji su bili van stadiona na ulicama
Zadnja izmjena: brig, dana/u 07 dec 2015, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A moguce i par puta kanta godine, trebati ce godine da se stignerigotina je napisao/la:greivis je osvojio prvo mjesto u natjecanju za likovne radove djece do 12 godina na temu "Jesen u mome gradu". 1 titula vise od slobodetuzlak1987 je napisao/la:I Greivis stariji od Zrinjskog
TAČDAUNrigotina je napisao/la:greivis je osvojio prvo mjesto u natjecanju za likovne radove djece do 12 godina na temu "Jesen u mome gradu". 1 titula vise od slobodetuzlak1987 je napisao/la:I Greivis stariji od Zrinjskog
Fali tebi komšija, vidim ja
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
Sunderland
- Kontakt:
Cuj ovog navijaca kluba koji se gasi i pali kao prekidac po potrebi.
Ufatili se istog fazona ko beba sisu.
I ostao vam je samo taj argument.
U svemu drugom smo bolji.
Bas me zanima sta ce biti fazon sledece sezone.
Ufatili se istog fazona ko beba sisu.
I ostao vam je samo taj argument.
U svemu drugom smo bolji.
Bas me zanima sta ce biti fazon sledece sezone.
Sloboda je moja nacija
Hajd da stavimo tacku,nemogu vise pogadja me sve ovo,a ti nisi osoba s kojom bih trebao raspravljati,nezzz te i nemogu ti suditi,a izrekao sam se svasta,mozda neosnovano sto se tebe tice,i molim te stavi i ti tacku bar sto se tice ovog slucaja,sto se tice F.C.Sarajevo pisi sta hocesbrig je napisao/la:šta ubice nisu nađene? nema 58 ubica..onaj koji je sumnjivac od samog početka je u Zagrebu i potvrđena je optužnica nakon što je BiH predala slučaj Hrvatskoj..ne znam šta bi vi još htjeli stvarno?RedEvil je napisao/la:Ja neopravdavam ni taj trans svakako,al ljudi razdvojimo cinjenice,taj isti je bio tu i imao je par drugova,koji su ga pozzzz,a Vedran je nesto sasvim drugo,gdje ubice jos nisu ni nadjene,il jesu al se sklanjaju,a onaj u zadru hoda normalno,nit mu se sudi nit koji,a ovi ga velicaju ko heroja,e to boli i pobudjuje u meni ono najgore
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.