NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Kawhi
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la Kawhi » 07 dec 2015, 17:10

Procenti su super stvar, ali nekad lažu. Najviše u slučaju Davisa i Duranta.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2015, 17:26

kad bi curry bio proglasen za MVP i kada bi ostao na ovim statistikama to bi vjerovatno bilo prvi put da je MVP sezone playmaker koji je prvi strijelac sezone a da nije u top 20 asistenata sezone

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2015, 18:24

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 07 dec 2015, 19:16

Ja sam u soku da ljudi porede onaj roster Bullsa iz 2010/11 sezona s ovim "igracima" koje je AD uveo u PO. Jos mi je smijesnije da neko pomisli da je istok eto odjednom jaci od zapada jer ima bolji omjer. Kad se na istoku desi da Ekipa sa 48 ili 50 pobjeda propusti PO, nastupit ce smak svijeta.

Omalovazavanje ADa ne bih ni da komentarisem uopce. Sto se tice poredjenja s MVP Roseom, ne zelim to uopce da kometarisem zbog Bulls fanova, ne treba mi rasprava od 3 dana.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 dec 2015, 19:35

Curry je trenutno najbolji igrac lige. Iza njega idu PG, Kawhi i WB. James trenutno igra na 60 % a kada se uozbilji onda je najbolji igrac na planeti, sasvim jasno.

GSW je ove sezone glavni favorit za titulu, tim koji ih moze zaustaviti su Cavsi, na zapadu OKC i SAS ih mogu namuciti ali tesko dobiti na 4.

Svi koji ovako ne misle il nece da vide tj trolaju il nemaju veze o kosarci.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 dec 2015, 19:49

Nevidjena glupost i bezobrazluk je stavljati Leonarda u samu kremu nba lige. :facepalm:
Covjek nije ni medju top 15.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 dec 2015, 19:56

Lakoste je napisao/la:Nevidjena glupost i bezobrazluk je stavljati Leonarda u samu kremu nba lige. :facepalm:
EnapH i Bosaurin.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 dec 2015, 20:02

5 PER lige
3 po defanzivnom rejtingu
2 po WSH u citavoj ligi iza samo Curria
2 u DWSH iza samo Drummonda

U svakoj naprednoj statistici je medju 5 pet igraca lige i onda kazes ladno takvu glupost da nije medju 15.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 dec 2015, 20:06

Raul_64 je napisao/la:5 PER lige
3 po defanzivnom rejtingu
2 po WSH u citavoj ligi iza samo Curria
2 u DWSH iza samo Drummonda

U svakoj naprednoj statistici je medju 5 pet igraca lige i onda kazes ladno takvu glupost da nije medju 15.

+ najbolji igrac druge najbolje ekipe lige

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 07 dec 2015, 20:12

Sad im je statistika validna, kad se pocne stavljati statistika Currya onda to nije relevantno jer je on lazni MVP. :rol:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 dec 2015, 20:15

Prvo nauci s kim pricas , jer tog momcinu nikad nisam nazvao tako.
Samo sam komentarisao tvoj netacni navod.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 dec 2015, 22:19

Lakoste je napisao/la:Nevidjena glupost i bezobrazluk je stavljati Leonarda u samu kremu nba lige. :facepalm:
slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 dec 2015, 22:24

Trenutno top 5 lige su:

PG, Kawhi, RWB, IT#4 i Drummond.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 dec 2015, 22:27

Belmin6 je napisao/la:Trenutno top 5 lige su:

Ne seri.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 dec 2015, 22:33

bodi123 je napisao/la:Curry je trenutno najbolji igrac lige. Iza njega idu PG, Kawhi i WB. James trenutno igra na 60 % a kada se uozbilji onda je najbolji igrac na planeti, sasvim jasno.

GSW je ove sezone glavni favorit za titulu, tim koji ih moze zaustaviti su Cavsi, na zapadu OKC i SAS ih mogu namuciti ali tesko dobiti na 4.

Slažem se za igrače. Ne slažem se za Cavse i Thunder kao ekipe koje su ozbiljni izazivači, barem po ovome kako trenutno igraju. Ako Spursima klikne napad s ovom odbranom nisu ništa slabiji od Warriorsa. Jedina je stvar u matchupima i kako će se jedni prilagoditi na nisu petorku, a drugi na visoku.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 dec 2015, 22:34

Lillard je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:Trenutno top 5 lige su:

Ne seri.
Što :?:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 dec 2015, 22:38

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 07 dec 2015, 22:42

Kawhi je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Curry je trenutno najbolji igrac lige. Iza njega idu PG, Kawhi i WB. James trenutno igra na 60 % a kada se uozbilji onda je najbolji igrac na planeti, sasvim jasno.

Slažem se za igrače. Ne slažem se za Cavse i Thunder kao ekipe koje su ozbiljni izazivači, barem po ovome kako trenutno igraju. Ako Spursima klikne napad s ovom odbranom nisu ništa slabiji od Warriorsa. Jedina je stvar u matchupima i kako će se jedni prilagoditi na nisu petorku, a drugi na visoku.
Uzmi u obzir da Cavsima fali zdrav Irving koji ce vjerovatno uhvatiti formu do PO te da sa Jamesom i Loveom itekako mogu pomrsiti racune, opet ja ne kazem da ce ih uzeti, i po meni su Warriorsi opet blagi favoriti, ali mislim da Cavsi od svih ekipa u tom eventualnom finalu imaju najvece sanse da ih pobjede. Nisam ni rekao da bi im trenutno mogli nesto, Cavsi pogotovo bez Irvinga ne bi imali sanse, pricao sam o tituli, tj o PO...

Thunder trenutno sa ovakvom formom i ovim kvazi trenerom bi bio ispracen sa metlom protiv GSa, ljudi se muce sa Kingsima i slicnim ekipama cijelu sezonu, ali ja vjerujem da ce oni to kako sezona odmice ispravljati i dizati igru do PO.

SAS po meni ima najbolje sanse na zapadu da ih izbaci.. :thumbup:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 dec 2015, 22:49

Epidaurus je napisao/la:Ja sam u soku da ljudi porede onaj roster Bullsa iz 2010/11 sezona s ovim "igracima" koje je AD uveo u PO. Jos mi je smijesnije da neko pomisli da je istok eto odjednom jaci od zapada jer ima bolji omjer. Kad se na istoku desi da Ekipa sa 48 ili 50 pobjeda propusti PO, nastupit ce smak svijeta.

Omalovazavanje ADa ne bih ni da komentarisem uopce. Sto se tice poredjenja s MVP Roseom, ne zelim to uopce da kometarisem zbog Bulls fanova, ne treba mi rasprava od 3 dana.
Ti si u zadnje vrijeme stalno u nekom soku sto se tice rasprava na nba podforumu, ja navedem cinjenice i argumente al tebi je to i dalje sokantno i smijesno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 07 dec 2015, 22:50

bodi123 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:

Uzmi u obzir da Cavsima fali zdrav Irving koji ce vjerovatno uhvatiti formu do PO te da sa Jamesom i Loveom itekako mogu pomrsiti racune, opet ja ne kazem da ce ih uzeti, i po meni su Warriorsi opet blagi favoriti, ali mislim da Cavsi od svih ekipa u tom eventualnom finalu imaju najvece sanse da ih pobjede. Nisam ni rekao da bi im trenutno mogli nesto, Cavsi pogotovo bez Irvinga ne bi imali sanse, pricao sam o tituli, tj o PO...

Thunder trenutno sa ovakvom formom i ovim kvazi trenerom bi bio ispracen sa metlom protiv GSa, ljudi se muce sa Kingsima i slicnim ekipama cijelu sezonu, ali ja vjerujem da ce oni to kako sezona odmice ispravljati i dizati igru do PO.

SAS po meni ima najbolje sanse na zapadu da ih izbaci.. :thumbup:
Ma meni je u Cavsima sve osim Jamesa i Irvinga sumnjivo. Koliko god njih dvojica bili dobri ne vjerujem da će ostatak ekipe ispratiti. Lovea nikad nisam smarao nekim velikim košarkašem, ali sam očekivao da će znati iskoristi ovaj period bez Irvinga i igrati s najboljim na svijetu kako i treba. Ovo što do sada radi je očajno.

Kakva je samo šteta za Oklahomu jer ima idiotski FO. Ekipa koja je nekad prijetila da bude dinastija je sad tako neskladno napravljena da ih ni 2 top 5 igrača ne stavljaju u top 3 ekipe lige.

Spursi i Warriorsi bi mogli ponuditi seriju u rangu onog finala 2013. :tokralju:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 5 gostiju.