PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Čelik je vaš drugi tim, kad ne igra Sloboda, uvijek ste sa njim 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ajzea je napisao/la:Čelik je vaš drugi tim, kad ne igra Sloboda, uvijek ste sa njim
Ajzea, daj promjeni ili da ti ja napravim neki novi avatar, nesto me bude stid gledati Jocu u oci svega mi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne diraj Jocu, meni bas ima facu ko onaj nas novi Brazilac. Kad ga gledas, opusti te nekako, nekom dobrotom zraci..MCMXLVI je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Čelik je vaš drugi tim, kad ne igra Sloboda, uvijek ste sa njim![]()
![]()
Inace po meni vasa najjaca parola
![]()
Ajzea, daj promjeni ili da ti ja napravim neki novi avatar, nesto me bude stid gledati Jocu u oci svega mi
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
mcm oces meni napraviti avatar ? javi se u pp 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Meni ima facu isto kao da je postigao nula golova ove sezone.joker90 je napisao/la:Ne diraj Jocu, meni bas ima facu ko onaj nas novi Brazilac. Kad ga gledas, opusti te nekako, nekom dobrotom zraci..
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
fedeltafrotta je napisao/la:mcm oces meni napraviti avatar ? javi se u pp
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Nakon ovog posta, mrtav si za mene fudbalski laičeVirtu4l je napisao/la:Meni ima facu isto kao da je postigao nula golova ove sezone.joker90 je napisao/la:Ne diraj Jocu, meni bas ima facu ko onaj nas novi Brazilac. Kad ga gledas, opusti te nekako, nekom dobrotom zraci..
Ko je vama kriv kad ne znate prepoznati kvalitet i uticaj na igru ovog fudbalskog maga, ko vam je kriv što gledate površno i što vam je moć zapažanja jednaka nuli
Uprava p ederi, Jocu ste nam sjebali !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
PitarBordo je napisao/la:Ovaj ćirlicom napisao "Ronaldinho".... Majko umrijeti ću....
Umri muski
Nego sve cirilicom samo Ronaldinho latinicom
Da I ovo cujem pa makar
Sto se ljutis, jel zbog odlazka bivseg igaca Milana? Onog sto je Mr.Napadacki Nogomet doveo.
Uzeo vas ibrak ko beba sisu. Kako vi ono kazete sportski pozz.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
a šta vam je ovih dana
najbolje bi bilo da sad ode u slobodu i zabije 10 komada u ovih 12 utakmica, solinas bi pišnuo
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto je najgore, ja mislim da bi on stvarno proradio da prođe cijele pripreme sa ekipom. Dosta se njemu stvari nije poklopilo kod vas, a sto se tice kvaliteta to mu niko ne moze osporiti ni poslije ovakve polusezone.Virtu4l je napisao/la:![]()
![]()
a šta vam je ovih dana![]()
najbolje bi bilo da sad ode u slobodu i zabije 10 komada u ovih 12 utakmica, solinas bi pišnuo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odsreće.bi.još ne kog.forumaša gonjo poTuzli..
Šuti jezik pregrizo
Šuti jezik pregrizo
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Moj Muhamede, nekad je bolje prešutiti kad nemaš ništa pametno za reći, što više pričaš više se provaljuješ.
1946
Idi ganjaj kamion zelene boje, sjasi s mohune.BitiSrcemVezan je napisao/la:Moj Muhamede, nekad je bolje prešutiti kad nemaš ništa pametno za reći, što više pričaš više se provaljuješ.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ovi pitari su ko zasticeni polarni, sjeverni divovi.
Oni zajebavaju nas na sve moguce nacine. Vise na temi Zeljeznicar o.d
Njih samo pecnes eto ih odma ko lesinari. Od sada vi zasluzujete strahopostovanje. Nabijem vas na ****.
Sjeverni, bijeli ili polarni medvjed je životinja koja svojom veličinom izaziva strahopoštovanje.
U narodu poznatiji kao divovi.
Njih samo pecnes eto ih odma ko lesinari. Od sada vi zasluzujete strahopostovanje. Nabijem vas na ****.
Sjeverni, bijeli ili polarni medvjed je životinja koja svojom veličinom izaziva strahopoštovanje.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Brate nemam nista protiv tebe, ali tvoje postove nekad stvarno kao da pisu djeca koja u obdanistu ulete slucajno na racunar.MuhamedTM je napisao/la:Ovi pitari su ko zasticeni polarni, sjeverni divovi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako je krenulo plakaćemo mi ove sezone zajedno sa divovima.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meni janje izaziva strahopoštovanje, a na našem dijelu foruma janjadi ne manjka..MuhamedTM je napisao/la:Ovi pitari su ko zasticeni polarni, sjeverni divovi.
Ode I ti u pitare ko elegant ccAjzea je napisao/la:Meni janje izaziva strahopoštovanje, a na našem dijelu foruma janjadi ne manjka..MuhamedTM je napisao/la:Ovi pitari su ko zasticeni polarni, sjeverni divovi.
Janje je bilo masovno furanje u hitlerovom stilu.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Moram biti protiv uprave kad su mi otjerali Jocu, ne mora odma značiti da sam pitar 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.