Sadikovic..katarakta je napisao/la:Zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, a vi pogadjajte ko bi nam iz strumfova bio pojacanje
A od bivsih djelmica.mislim da je on zavrsen vec.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sadikovic..katarakta je napisao/la:Zainteresovani smo za jednog igraca Zelje, a vi pogadjajte ko bi nam iz strumfova bio pojacanje
Pa vidis decko.a i sadikovic je na meti.katarakta je napisao/la:A price kruze za Djelmica
SolinasSloboda1919 je napisao/la:nije lahko biti menadzerGifron je napisao/la:
![]()
![]()
Ja ba samo neka se uklopi u drustvo.. Ovu atmosferu izmedju igraca tesko ko steknepinoglavi je napisao/la:Samo nek ne kvari atmosferu ko god da dodje i dobro je.
Brate samo se zajebavam da zvuci ko ti sinoc sa hirurgijom, e s kim je prico to neam pojmaSunderland je napisao/la:E nemoj to druze.mani zajebancije.
Zatamni imena onda heller nemoj se zajebavat.
Pa ova poruka je meni namjenjena bila,ko fol pokazi se ko si,a preko pozadine velika slika moja i zenina.Heller je napisao/la:Brate samo se zajebavam da zvuci ko ti sinoc sa hirurgijom, e s kim je prico to neam pojmaSunderland je napisao/la:E nemoj to druze.mani zajebancije.
Zatamni imena onda heller nemoj se zajebavat.
ne bi njega Radnik pustiofukarezv je napisao/la:Daj Azmire dovedi nam Dusana Hodzica iz Radnika.
Ko prati ovu nasu ligu zna da se radi o odlicnom beku, jos je i mlad i sigurno je bolji od Efendica.
de link u pm sibni imam ja materijala za husaruSunderland je napisao/la:Pa ova poruka je meni namjenjena bila,ko fol pokazi se ko si,a preko pozadine velika slika moja i zenina.Heller je napisao/la:Brate samo se zajebavam da zvuci ko ti sinoc sa hirurgijom, e s kim je prico to neam pojmaSunderland je napisao/la:E nemoj to druze.mani zajebancije.
Zatamni imena onda heller nemoj se zajebavat.![]()
A ubacio se iz medju i neki mali,kaze husara vidite kaki si vjetar ce te otpuhat,mrs u pelene![]()
Znaci umro sam öd smjeha.
Ma nek se objavi samo zatamnite imena,ne mora bas citav forum vidjeti,ipak je zenin profil.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.