NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ja sam cuo za ove:Jaranovic, Haurdic, Maletic, i ne mogu se sjetiti ove dvojice iz gracanice-lukavca. Gledali su Marka Jaksica iz Drine ali im se nije svidio kako mi ovaj rece sporo se krece i nema eksplozivnost..
Krov ce se 100% raditi
Krov ce se 100% raditi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Znal se kada bih se mogao radit krov početak radova hocel biti ubrzoesprit24 je napisao/la:Ja sam cuo za ove:Jaranovic, Haurdic, Maletic, i ne mogu se sjetiti ove dvojice iz gracanice-lukavca. Gledali su Marka Jaksica iz Drine ali im se nije svidio kako mi ovaj rece sporo se krece i nema eksplozivnost..
Krov ce se 100% raditi
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
E to ne znam druze, a krov je obezbijedio jedan nas covjek, japanci ce dat pare.. ne bih imenovao covjeka a ko malo bolje razmisli znat ce ko je u stanju obezbijediti takvu investicijumoranjak je napisao/la:Znal se kada bih se mogao radit krov početak radova hocel biti ubrzoesprit24 je napisao/la:Ja sam cuo za ove:Jaranovic, Haurdic, Maletic, i ne mogu se sjetiti ove dvojice iz gracanice-lukavca. Gledali su Marka Jaksica iz Drine ali im se nije svidio kako mi ovaj rece sporo se krece i nema eksplozivnost..
Krov ce se 100% raditi

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Odlična vijestesprit24 je napisao/la:E to ne znam druze, a krov je obezbijedio jedan nas covjek, japanci ce dat pare.. ne bih imenovao covjeka a ko malo bolje razmisli znat ce ko je u stanju obezbijediti takvu investicijumoranjak je napisao/la:Znal se kada bih se mogao radit krov početak radova hocel biti ubrzo"esprit24" je napisao/la:Ja sam cuo za ove:Jaranovic, Haurdic, Maletic, i ne mogu se sjetiti ove dvojice iz gracanice-lukavca. Gledali su Marka Jaksica iz Drine ali im se nije svidio kako mi ovaj rece sporo se krece i nema eksplozivnost..
Krov ce se 100% raditi
Izgleda da bi mogli dosta jaci bit u nastavku sezone+stadion ce se radit...sve me podsjeca na dobra stara vremena jos samo premier liga 

Mene vise podsjeća na propale sezone, puno najava a kad sezona krene prc milojkoIlatso je napisao/la:Izgleda da bi mogli dosta jaci bit u nastavku sezone+stadion ce se radit...sve me podsjeca na dobra stara vremena jos samo premier liga
Cisto sumnjam prosla su ona vremena kad je grad zivio za Zvijezdu, kada se na utakmice islo dva sata prije.Sada je ostalo samo dvjestotinjak nas najzagrizeniji.Ilatso je napisao/la:Izgleda da bi mogli dosta jaci bit u nastavku sezone+stadion ce se radit...sve me podsjeca na dobra stara vremena jos samo premier liga
fakat nam evo Maletica haman 

Jel potpisao, ili zakljucujes po raskidu sa Velezom??GradacacC je napisao/la:fakat nam evo Maletica haman
Ma ti gore ranije pisao o njemu, pa ja to odma s puno optimizma gledam, taj razvoj situacije.. samo nagadjam 

evo upravo sam cuo da bi nas mogao pojacati dejan jankovic koji je raskinuo ugovor sa velezom
ovu informaciju koju sam cuo od nepouzdane je osobe ali makar se nesto suska pa mozda sta i bude a jankovic prije nego sto je potpiso za vezez bio je u gradaccu mislim da je odradio cak i jedan trening ali tada se nije uspio dogovoriti sa upravom nadam se da sada jeste jer mislim da bi dobili odlicnog igraca
ovu informaciju koju sam cuo od nepouzdane je osobe ali makar se nesto suska pa mozda sta i bude a jankovic prije nego sto je potpiso za vezez bio je u gradaccu mislim da je odradio cak i jedan trening ali tada se nije uspio dogovoriti sa upravom nadam se da sada jeste jer mislim da bi dobili odlicnog igraca
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Jedan od trojice o kojima se priča(Janković, Haurdic, Maletic) da dođe bilo bi ekstra. Jer su sve trojica dobri igrači a i igraju na pozicijama gdje nama škripi. Mada sam skeptičan po pitanju njihovog dolaska.
Ovi igrači koje si nabrojao su trenutno u lošoj formi,zbog toga vjerojatno neće biti zanimljivi Pl-a a za prvu ligu su više nego dobri..combe je napisao/la:Jedan od trojice o kojima se priča(Janković, Haurdic, Maletic) da dođe bilo bi ekstra. Jer su sve trojica dobri igrači a i igraju na pozicijama gdje nama škripi. Mada sam skeptičan po pitanju njihovog dolaska.
Evo otpadaju jedan po jedan. Maletic prvi, pitaju ga za Zvijezdu, kaže sad ništa od toga.
Zaboravih jos dodati da je i Haurdic blizu dogovora sa Slobodom, tako da i on 95% otpada. Od gore nabrojanih ostaje još samo Janković ali mislim da je on bio u najboljoj formi od gore nabrojanih tako da je njega najteže dovesti.
koji si ti lik to je nevjerovatno! Pa jel treba odma covjek rec -da precu u Zvijezdu! Trebal svima kapiten Veleza rec da je otiso jer je naso drugi angazman!combe je napisao/la:Evo otpadaju jedan po jedan. Maletic prvi, pitaju ga za Zvijezdu, kaže sad ništa od toga.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto vasa uprava ne pokusa nesto dogovorit sa Husicem pa da vam se prebace neki igrac na posudbu do kraja sezone...mi cemo vjerovatno dovest bar 3 igraca tako da ce neko iz rostera otpast...vjerovatno Morankic i jos par koji bi bili strasna pojacanja za federalnu ligu...problem te federalke je sto vecina nece da igra ni po koju cijenu...al et,treba probat jbg...nek neko nazove Husica iz uprave..nece mu ruka otpast a vjerujte da je Azmir i vise nego susretljiv covjek
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Dobro receno a to je samo bacena patka...ni jedan normalan igrac da se nadje u takvoj situaci a kamoli kapiten nebi odmah novinarima priznao da pregovara s nekim klubom radi svog obraza sto se na kraju i cijeni...a nemora znacit sad ni da ce doc u zvijezdu...GradacacC je napisao/la:koji si ti lik to je nevjerovatno! Pa jel treba odma covjek rec -da precu u Zvijezdu! Trebal svima kapiten Veleza rec da je otiso jer je naso drugi angazman!combe je napisao/la:Evo otpadaju jedan po jedan. Maletic prvi, pitaju ga za Zvijezdu, kaže sad ništa od toga.![]()
To bi bilo odlicno,dosta bi nam znacilo a i komsinski bi to bilo na nivou...staragarda je napisao/la:sto vasa uprava ne pokusa nesto dogovorit sa Husicem pa da vam se prebace neki igrac na posudbu do kraja sezone...mi cemo vjerovatno dovest bar 3 igraca tako da ce neko iz rostera otpast...vjerovatno Morankic i jos par koji bi bili strasna pojacanja za federalnu ligu...problem te federalke je sto vecina nece da igra ni po koju cijenu...al et,treba probat jbg...nek neko nazove Husica iz uprave..nece mu ruka otpast a vjerujte da je Azmir i vise nego susretljiv covjek

Nisam ja ni očekivao da će reći da prelazi u Zvijezdu ali isto se to tako ni ne demantuje na prvu. Nego pametno na to pitanje nešto uviješ ili ga probaš izbjeći a ne odma od toga nema ništa.GradacacC je napisao/la:koji si ti lik to je nevjerovatno! Pa jel treba odma covjek rec -da precu u Zvijezdu! Trebal svima kapiten Veleza rec da je otiso jer je naso drugi angazman!combe je napisao/la:Evo otpadaju jedan po jedan. Maletic prvi, pitaju ga za Zvijezdu, kaže sad ništa od toga.![]()
Nego bi se sad trebalo svim silama baciti na Bubu, dobio je sporazumni raskid sa Željom, i Joco je dobio raskid mada sumnjam da je njega realno dovesti, mislim da će on ponovo završiti u Borcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.