Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
živio MCMXLVI

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Borac nece ispasti, na zalost to ce postici na nesportski nacin !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jel' to već pripremaš podlogu za kapitulaciju u Banjoj Luci?Sunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
Sada ce to Dodo srediti nema zime za Borac.
A nas porezne ubise,dusu nam vade
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Medunjanin.tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
Sunderland
- Kontakt:
Ne druze,pogazit ih,kao plitak potok.FaraonTM je napisao/la:Jel' to već pripremaš podlogu za kapitulaciju u Banjoj Luci?Sunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
Samo kazem,o stvarima nevezanim za teren.
Sloboda je moja nacija
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bez maske ga pustila iz razloga sto mu je prdnula za svjeze jutro, ukiselo shupaka. Zenicka majka magija pomucenog razuma.rigotina je napisao/la:opet te majka bez gas maske jutros u skolu poslala.AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ImpresivnoSunderland je napisao/la:Ne druze,pogazit ih,kao plitak potok.FaraonTM je napisao/la:Jel' to već pripremaš podlogu za kapitulaciju u Banjoj Luci?Sunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
A nas porezne ubise,dusu nam vade![]()
Samo kazem,o stvarima nevezanim za teren.
Razmijemo se.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nek im otpisuju ko ih hebe,to je njihov budjet,sto se mene tice nista ne moraju placati,al nije realno prema ostalim,ljudi se bore u firmama,da nesto ostvare,placaju porez,a ovima se to otpisuje,toliko o drzavi,i da mi s takvim primjerima i zakonima idemo naprijed,nikadSunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- AaronRamsey
- Kontakt:
UltrasNotRed je napisao/la:Bez maske ga pustila iz razloga sto mu je prdnula za svjeze jutro, ukiselo shupaka. Zenicka majka magija pomucenog razuma.rigotina je napisao/la:opet te majka bez gas maske jutros u skolu poslala.AaronRamsey je napisao/la:inače hšk zrinjski star 100 godina, prvih 95 su trenirali
gledaj mu potpisaaa
Neiživljanko maleni
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Zeljeznicar-Olimpic 0:3 ( Joco 3X)
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- tuzlak1987
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Medunjanin.tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Ruben Castro iz Betisajoker90 je napisao/la:Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Uzmite ga sebiChinaglia je napisao/la:ako su se odrekli Stokića, po meni su pogriješili, nema smisla odricat' se igrača kad je gotova polusezona, uz odrađene čitave pripreme, frajer bi se mogao vratit' na svoj nivo, ali eto, just sayin'
-
Sunderland
- Kontakt:
Zato i kazem.nije posteno.nasi umjesto da pomognu,iz misle jos 2 mil.zakon na zakon.svaki zakon ima pod-zakon.cjede nas ko grozdje.**** to.RedEvil je napisao/la:Nek im otpisuju ko ih hebe,to je njihov budjet,sto se mene tice nista ne moraju placati,al nije realno prema ostalim,ljudi se bore u firmama,da nesto ostvare,placaju porez,a ovima se to otpisuje,toliko o drzavi,i da mi s takvim primjerima i zakonima idemo naprijed,nikadSunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
Sloboda je moja nacija
nama nije potreban, bio bi rezerva, a pretpostavljam i da ima finu platuGator je napisao/la:Uzmite ga sebiChinaglia je napisao/la:ako su se odrekli Stokića, po meni su pogriješili, nema smisla odricat' se igrača kad je gotova polusezona, uz odrađene čitave pripreme, frajer bi se mogao vratit' na svoj nivo, ali eto, just sayin'
Nije ni nama, a rezerva bioChinaglia je napisao/la:nama nije potreban, bio bi rezerva, a pretpostavljam i da ima finu platuGator je napisao/la:Uzmite ga sebiChinaglia je napisao/la:ako su se odrekli Stokića, po meni su pogriješili, nema smisla odricat' se igrača kad je gotova polusezona, uz odrađene čitave pripreme, frajer bi se mogao vratit' na svoj nivo, ali eto, just sayin'
Neka on zabija svaku utakmicu po 5 golova, ali neka to bude u nekom drugom klubu.
Realno treba se to platiti jbg,nije posteno prema svima ostalim koji imaju firme,koji placaju porez,al eto ima ovaj reprogram na 10.g.,a opet nije posteno ako se ovim iz RS to otpise,naspram nas iz Federacije,mislim samo na klubove,jbg nemozes biti pametan kako god okrenesSunderland je napisao/la:Zato i kazem.nije posteno.nasi umjesto da pomognu,iz misle jos 2 mil.zakon na zakon.svaki zakon ima pod-zakon.cjede nas ko grozdje.**** to.RedEvil je napisao/la:Nek im otpisuju ko ih hebe,to je njihov budjet,sto se mene tice nista ne moraju placati,al nije realno prema ostalim,ljudi se bore u firmama,da nesto ostvare,placaju porez,a ovima se to otpisuje,toliko o drzavi,i da mi s takvim primjerima i zakonima idemo naprijed,nikadSunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
grb sto kuca,umjesto srca
normalno da je bio rezerva kad je bio sav zapušten, pa frajer nije uspio naći angažman u Južnoj Africi jebt, o čemu pričamoGator je napisao/la:Nije ni nama, a rezerva bio
Stokić kod nas ne bi imao mjesta u početnom sastavu, pričam o Stokiću kada bi se vratio na svoj najbolji nivo, jednostavno nema umjesto koga igrat', a vama bi mogao biti dobar, jer po meni je beze rješit' se igrača na polusezoni, a držao si ga 18 kola i nisi mu raskinuo ugovor
znamo mi po Ahmetoviću, nespreman je bio prošle sezone, tj. polusezonu kada je došao, a gledaj ga ove
A Hajrovic je i ovaj mec posmatrao sa klupe za rezervne igrace...joker90 je napisao/la:Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.