Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pokazali su da ne smiju pisnuti lokalnoj vlasti. Zive u strahu.. Na stadionu se izgubili kako nema rezultata. Kada im otpisu samo ce da ih ostatak RS jos vise prezirati..
Raja jel ima ovdje ko da ustaje u 5:00

Zadnja izmjena: Besic, dana/u 08 dec 2015, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
e to si izmislio..Hajrovica niko nikada nije povezivao sa namaMinjore je napisao/la:A Hajrovic je i ovaj mec posmatrao sa klupe za rezervne igrace...joker90 je napisao/la:Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ne zaboravite Kramarica koji propada u Engleskoj.Minjore je napisao/la:A Hajrovic je i ovaj mec posmatrao sa klupe za rezervne igrace...joker90 je napisao/la:Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
@besic ja cu tad leci a ustajem u 7.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Sarajevo - Olimpic 0:3 ( Ikande 2X, Baric )
Kaka je vo ope ozbilja, Minjore i Ajzeja regulisi te ovo
Kaka je vo ope ozbilja, Minjore i Ajzeja regulisi te ovo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
RS svakako svojim klubovima nikad nije pravio problem sa porezom..ni za reg igraca, ni za igranje evropskih utakmica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vi odraditi pripreme sa Stokicem, a nama dajte Ahmetovic a. Čovjek više ne bi bio rezerva, a nama treba jedan jablan. Win win situacija.Chinaglia je napisao/la:normalno da je bio rezerva kad je bio sav zapušten, pa frajer nije uspio naći angažman u Južnoj Africi jebt, o čemu pričamoGator je napisao/la:Nije ni nama, a rezerva bio![]()
Stokić kod nas ne bi imao mjesta u početnom sastavu, pričam o Stokiću kada bi se vratio na svoj najbolji nivo, jednostavno nema umjesto koga igrat', a vama bi mogao biti dobar, jer po meni je beze rješit' se igrača na polusezoni, a držao si ga 18 kola i nisi mu raskinuo ugovormogli bi se vi pokajat', nije on zaboravio igrat' fudbal, samo je zapušten, a to se kroz odrađene pripreme rješi
![]()
znamo mi po Ahmetoviću, nespreman je bio prošle sezone, tj. polusezonu kada je došao, a gledaj ga ove
Stokic se nikad neće vratiti. Nije njemu do lopte, boli njega **** za sve. On poslije utakmice ne mora da pere dres. Pa njemu dres bude čist bijel, a teren crn.
Ne vjerujemMinjore je napisao/la:A Hajrovic je i ovaj mec posmatrao sa klupe za rezervne igrace...joker90 je napisao/la:Uz asistencije Jajala i Medunjanina..tuzlak1987 je napisao/la:Borac-Sloboda 0:2 (Ibricic, Adebayor)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Valja na sabah poranit inšallah.Besic je napisao/la:Raja jel ima ovdje ko da ustaje u 5:00![]()
Da ne bi možda pored Veselinovića zaigrao, nije Husref od jučer.Minjore je napisao/la: A Hajrovic je i ovaj mec posmatrao sa klupe za rezervne igrace...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nema veze, Hajrovic je opet na klupistaragarda je napisao/la: e to si izmislio..Hajrovica niko nikada nije povezivao sa nama![]()
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Hheheheh e opasan im je roster,tesko se snjima i jaci klubovi na kraj,a ne borac,Adebayor,Ibricic,Jajalo,Medunjanin,Hajrovic nikad jaca imena u PL
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ma ja iskreno ne vjerujem da mogu dovesti sve te igrace pogotovo Medunjanina koji je standardan reprezentativac. Mozda dvojicu, trojicu i mogu. Npr Adebayora, Ibricica i Jajala, to mi je vec normalaRedEvil je napisao/la:Hheheheh e opasan im je roster,tesko se snjima i jaci klubovi na kraj,a ne borac,Adebayor,Ibricic,Jajalo,Medunjanin,Hajrovic nikad jaca imena u PL
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
Kloc dolazi iz Rima prvim letom na tuzlanski aerodrom i potpisuje ugovor, pali agregate, manijake na aparate !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Bandovic,Livaja, Tatomirovic, Puzigaca, Mladenovic, Ikande, Alispahic, Kokot, Diata, Hebibovic, Stokic.
Klupa : Antolovic, Uzelac, Baric.
FK Napusteni.
FK Napusteni.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Da su svi zdravi i u formi u Evropu bi se plasirali hladno..Minjore je napisao/la:Bandovic,Livaja, Tatomirovic, Puzigaca, Mladenovic, Ikande, Alispahic, Kokot, Diata, Hebibovic, Stokic.
FK Napusteni.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Sunderland
- Kontakt:
Smijali su se i za Delaca,Benku,Stepanova.....RedEvil je napisao/la:Hheheheh e opasan im je roster,tesko se snjima i jaci klubovi na kraj,a ne borac,Adebayor,Ibricic,Jajalo,Medunjanin,Hajrovic nikad jaca imena u PL
A vjeruj bice transfer bomba,lud je Azmir
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Ibricic je realan za ove lige trenutno, nesto kao Alispahic. Daj mu novac i doci ce..
Pa i Diego Costa,eno **** ga i Celzija,samo nezzz kako stoje s strancimabrile je napisao/la:Ma ja iskreno ne vjerujem da mogu dovesti sve te igrace pogotovo Medunjanina koji je standardan reprezentativac. Mozda dvojicu, trojicu i mogu. Npr Adebayora, Ibricica i Jajala, to mi je vec normalaRedEvil je napisao/la:Hheheheh e opasan im je roster,tesko se snjima i jaci klubovi na kraj,a ne borac,Adebayor,Ibricic,Jajalo,Medunjanin,Hajrovic nikad jaca imena u PL
Ma tebra zajebancija,samo vi naprijed po kursuSunderland je napisao/la:Smijali su se i za Delaca,Benku,Stepanova.....RedEvil je napisao/la:Hheheheh e opasan im je roster,tesko se snjima i jaci klubovi na kraj,a ne borac,Adebayor,Ibricic,Jajalo,Medunjanin,Hajrovic nikad jaca imena u PL![]()
A vjeruj bice transfer bomba,lud je Azmir
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ibricic bi moguce igrao preko qrca ali bi doveo ljude na stadion kao Ciro
Moze Azmir bez dugova dati ugovore na 4 igraca kalibra Zeba godisnje, tako je rekao..
Moze Azmir bez dugova dati ugovore na 4 igraca kalibra Zeba godisnje, tako je rekao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.