To je tacno ali ko da mu ga da?tuzlak1987 je napisao/la:Ma Ibricic je realan za ove lige trenutno, nesto kao Alispahic. Daj mu novac i doci ce..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Azmir HusicBolanos je napisao/la: To je tacno ali ko da mu ga da?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Azmir ce dati. Vjerovatno ima neka sema sa poreskim olaksicama u USA pa da novac ne propada. Moze dati 250 hiljada takvom igracu..Bolanos je napisao/la:To je tacno ali ko da mu ga da?tuzlak1987 je napisao/la:Ma Ibricic je realan za ove lige trenutno, nesto kao Alispahic. Daj mu novac i doci ce..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ibričić će u željezničar vjerovali ili ne. Neću tamo da pišem, ne sviđam se ljudima.
Provjerava informacija milion posto.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 08 dec 2015, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Sunderland
- Kontakt:
Mi mozemo sigurno.Bolanos je napisao/la:To je tacno ali ko da mu ga da?tuzlak1987 je napisao/la:Ma Ibricic je realan za ove lige trenutno, nesto kao Alispahic. Daj mu novac i doci ce..
Sloboda je moja nacija
al recite da ste samo slucajno zaboravili na Beciraja 
a Ibricic, po nekim mahalskim u zelju ide tako da Tuzlaci, zakasnili ste
a Ibricic, po nekim mahalskim u zelju ide tako da Tuzlaci, zakasnili ste
Pyro is not a crime !
Lud je ako to uradi.fukara87 je napisao/la:Azmir HusicBolanos je napisao/la: To je tacno ali ko da mu ga da?
@tuzlak budimo ozbiljni.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
Sunderland
- Kontakt:
Sto budimo ozbiljni..
Azmir je sam rekao kada dodje vrijeme,ulozicu milion u pojacanja.
Azmir je sam rekao kada dodje vrijeme,ulozicu milion u pojacanja.
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa rekao je on vec da mu je ta taktika @Bolanos, 4 igraca za 1 mil godisnje
Ja opet mislim da on ne gubi novac tu vec da iskoristava zakone u USA. Ulozi novac u nesto drugo i ne plati porez..
Ja opet mislim da on ne gubi novac tu vec da iskoristava zakone u USA. Ulozi novac u nesto drugo i ne plati porez..
Pa evo gledaj da ti nesto kazem, mi imamo sigurno najbogatije ljude u ligi iza sebe i ja ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da mozemo placati toliku platu jos Ibricicu...Sunderland je napisao/la:Mi mozemo sigurno.Bolanos je napisao/la:To je tacno ali ko da mu ga da?tuzlak1987 je napisao/la:Ma Ibricic je realan za ove lige trenutno, nesto kao Alispahic. Daj mu novac i doci ce..
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Javno je to rekao? Mislim ne razumijem se toliko u to, ako moze iskoristice to sto da ne samo zvuci prejednostavno.tuzlak1987 je napisao/la:Pa rekao je on vec da mu je ta taktika @Bolanos, 4 igraca za 1 mil godisnje![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Aha.. Neki duzi intervju kada je rekao ono u fazonu da se u Tz moze za 1 mil uraditi ono sto u Sarajevu za 3 mil. Pa je tada pricao o 4 kapitalca..Bolanos je napisao/la:Javno je to rekao? Mislim ne razumijem se toliko u to, ako moze iskoristice to sto da ne samo zvuci prejednostavno.tuzlak1987 je napisao/la:Pa rekao je on vec da mu je ta taktika @Bolanos, 4 igraca za 1 mil godisnje![]()
E sada ja smatram da on ne baca novac vec da iskristava neki zakon da ulozi taj novac koji je vec bacen u bunar zbog poreza..
-
Sunderland
- Kontakt:
Pa slusaj covjek je do sada sjebao 2 mil.
A cifru koju je Ciro uzeo za nase uslove je astronomska.
Bogat covjek,moze mu se.sam odlucuje,nikog nepita za misljenje i dozvolu.
A milion je za njega nista,dokazao je to.
A cifru koju je Ciro uzeo za nase uslove je astronomska.
Bogat covjek,moze mu se.sam odlucuje,nikog nepita za misljenje i dozvolu.
A milion je za njega nista,dokazao je to.
Sloboda je moja nacija
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima ba onaj fazon siguran sam, da koliko investiras toliko ti se odbije od poreza..
meni nema logike da ulaze u Slobodu i da se ne zastiti, jer moze biti predsjednik koliko hoce, skupstina kluba ga moze nabiti nogom u svakom trenutku, al sad ako je to istina da on ulaze pare koje bi otisle svakako kao porez, onda shvatam zasto je dosao ovdje i nije 'kupio' klub
Pyro is not a crime !
Ma iskreno mislim da je on trenutno za nas naucna fantastika. Pa evo kako @Bolanos rece tesko bi ga i Sarajevo placalo, a ne mi jbt. Osim toga pitanje je u kakvoj je formi i kakav bi motiv imao da igra u nasoj ligi.jurisicduska je napisao/la:Ibričić će u željezničar vjerovali ili ne. Neću tamo da pišem, ne sviđam se ljudima.
Je li mahalska ili fakat ima istine u tome ili nas mozda furas
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Porez ubija, zato mi prijavljujemo manje plate, kada vidis da moras dati preko 100 milja na porez mjesecno zapitao bi se nesto..tuzlak1987 je napisao/la:Ima ba onaj fazon siguran sam, da koliko investiras toliko ti se odbije od poreza..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije mahalska nisam nikad slagao, nit vas mrzim nit bilo šta. Naizglednije je da kod vas dođe od svih klubova u BiH.brile je napisao/la:Ma iskreno mislim da je on trenutno za nas naucna fantastika. Pa evo kako @Bolanos rece tesko bi ga i Sarajevo placalo, a ne mi jbt. Osim toga pitanje je u kakvoj je formi i kakav bi motiv imao da igra u nasoj ligi.jurisicduska je napisao/la:Ibričić će u željezničar vjerovali ili ne. Neću tamo da pišem, ne sviđam se ljudima.
Je li mahalska ili fakat ima istine u tome ili nas mozda furas
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
kolko para trazi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.