Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
čuj godine, u ovoj ligi su godine najmanji problem, nije zahtjevna liga, pa dugo mogu igrat', a klasa uvijek dođe do izražaja, pogledajte pod Zeba, Ahmetović, Benko, Nikolić, da ne pričam o Regoju, Wagneru, Spaleviću, pa tako bi isto Ibričić i Bekrić bili tate za ovu ligu, pod uslovom da su naravno fizički spremni i da im se igra! jednostavno, za klasne igrače u godinama, ovo liga je raj na zemlji 
Vrnise klocu i tebi je vakat nema mo killera u vrhu
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Velezu otiso Maletic. Kako bi im sad valjo Salihamidzic 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
@jurisicduska je stvarno ok forumaš, obično zna šta piše, ali ja više nikome ne vjerujem dok ne vidim na zvaničnoj. Da su to npr. super i ostali napisali, bio bih siguran da od toga nema ništa, ta ekipica prenosi razgovore sa kafe u mahali, pa ako se desi, eto desilo se. Uglavnom se ne desi.
Ibričić bi valjao za kup, on i još par igrača, jer mislim da je u prvenstvu sve gotovo... previše zaostajemo, a premalo je utakmica.

Ibričić bi valjao za kup, on i još par igrača, jer mislim da je u prvenstvu sve gotovo... previše zaostajemo, a premalo je utakmica.
Minjore je napisao/la:Velezu otiso Maletic. Kako bi im sad valjo Salihamidzic
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Minjore je napisao/la:Velezu otiso Maletic. Kako bi im sad valjo Salihamidzic
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ibričić nešto slično kao i Jajalo u Sarajevo što je bio...
Yebiga ako će doći Bekrić ja zaista ne vidim gdje bi Ibričić mogao igrati.. Mislim naravno da je to strašan kalibar za naše uslove al' da uzima mjesto Tiagu ili Memiji zbog pola godine ne znam zaista...
Yebiga ako će doći Bekrić ja zaista ne vidim gdje bi Ibričić mogao igrati.. Mislim naravno da je to strašan kalibar za naše uslove al' da uzima mjesto Tiagu ili Memiji zbog pola godine ne znam zaista...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nije baš ko Jajalo nemoj progoniti ali ko Zeba recimo, bolji malo. Jajalo je vanserijski igrač u svim okvirima, u najboljim godinama sa 20% bio najbolji u ligi. Ibričić će vam trebati spreman i fokusiran, da je klasa za ligu i ja se slažem. Pa bolje je pitanje gdje će Bekrić igrati, dolaze Ibričić i Bekrić ti se pitaš gdje će Ibričić igrati, bolji je dva put od Bekrića. Isto ko da mi dovodimo Jajala i Cimirota i pitamo se gdje će Jajalo. Znam da ti je draži ali budi malo realan.FaraonTM je napisao/la:Ibričić nešto slično kao i Jajalo u Sarajevo što je bio...
Mislio sam kao Jajalo u smislu dužine ugovora.jurisicduska je napisao/la:Nije baš ko Jajalo nemoj progoniti ali ko Zeba recimo, bolji malo. Jajalo je vanserijski igrač u svim okvirima, u najboljim godinama sa 20% bio najbolji u ligi. Ibričić će vam trebati spreman i fokusiran, da je klasa za ligu i ja se slažem. Pa bolje je pitanje gdje će Bekrić igrati, dolaze Ibričić i Bekrić ti se pitaš gdje će Ibričić igrati, bolji je dva put od Bekrića. Isto ko da mi dovodimo Jajala i Cimirota i pitamo se gdje će Jajalo. Znam da ti je draži ali budi malo realan.FaraonTM je napisao/la:Ibričić nešto slično kao i Jajalo u Sarajevo što je bio...
Pa vidi obojica sigurno ne mogu jer će jedan morati na klupu, a sada da li se isplati popušiti Bekrića radi pola godine Ibričića koji ozbiljan fudbal ne igra bukvalno od kako je otišao iz Hajduka je vrlo zayebano pitanje.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nama je više valjao Jajalo pola godine nego 80% igrača koji nam sad igraju i imaju ugovore. Da biram između Jajala 3 utakmice i Džeme 2 sezone, ne bih a taj je omjer kad su trebali doći. Napravio nam Cimirota, najveći transfer u historiji lige. Možda bi ko šta i naučio od ibričića tog. Hajd ga znaj.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Pa i Zajko Zeba je dijete Želje, donosio nam nekad titule, kupove, duple krune, zabijao golove, majstorije iz slobodnjaka, bio najbolji asistent itd...pa nam ga lani zavuce do jaja na sred Grbavice i odvoji nas od titule kad je bila utrka sa pitarima![]()
I niko mu pola loše rijeci nije rekao, jer je profi koji igra za svoj trenutni klubmada ga ja nabijem na tuki za onaj gol
druze ba nije stvar u tome .. Zeba je gospodin i mi ne ocekujemo da Zeba pljuje i tuce svoje drugove sa kojima je odrastao ..mi smo care imali toliko igraca koji su otisli igrali i kod vas , a i u Sarajevo i malo se ko [ponasao kao Almir... Amer Bekic je ok eto zabio nam je momak gol njemu nije niko rijeci rekao ..on je otisao iz Sobode jer se kod nas tad gurao Jasmin Mesanovic i on je to znao i otisao je u Zrinjski .
Adnan OSmanhodzic je davao golove za Sarajevo protiv Slobode i on je uvjek postovao nas i postovao svoj klub gdje je odrastao.. pa evo i Hsejnovic takodjer..u Zelji je igrao Karic pa isto postovao svoj klub, Jodic i td ... faozon je jer je ovaj psovao majku Iveticu tokom utakmice i onda je u dva navrata namjerno na Zebu natrcao znao je da ima povredjeno koljeno da nije trebao ni igrat tu utakmicu ...nije uredu da ga neko sad isamara i nevjerujem da ce ga iko i isamarat ali ce u svaki njegov drug u Tuzli objasniti...Almiru hvla za sve sretno mu u nastavku karijere.. on je dobar u Sarajevu , a mi smo trentno bolji sa Ivticem i Veselinovicem tako je i Husref strucnjak odlucio smatra da je tako i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma klasa je klasa. Kakav Said dosao u Sarajevo pa popisao ligu! Tako da bi i Ibrica bio strasno pojacanje za komsije. Pa do ljeta neko mladji mozda i stasa uz njega i ne bude potrebe za pojacanjem, a i ako bude lakse vam je dovest nekog kad klub igra euro tekme!
Sto se nas tice Dulja nece nigdje, ne lupajte, strasne su ponude odbijene za njega. Moze ici poslije europe uz finu cifru.
Benko i Radovac imaju zeleno svjetlo, naravno uz obestecenje koje klub postavi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto se nas tice Dulja nece nigdje, ne lupajte, strasne su ponude odbijene za njega. Moze ici poslije europe uz finu cifru.
Benko i Radovac imaju zeleno svjetlo, naravno uz obestecenje koje klub postavi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ibricic najvjerovatnije u Zelji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kad će se znati ko je sve dobio licencu za evropu, jel to nekad u januaru a onda ide ono po zalbama tamo u martu ili ?
- Probisvjet
- Kontakt:
April, a objavit ce pocetkom maja.dell21 je napisao/la:Kad će se znati ko je sve dobio licencu za evropu, jel to nekad u januaru a onda ide ono po zalbama tamo u martu ili ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako sam dobro skontao to po zalbama je u aprilu ili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Znaci krajem aprila, a objava u maju. Ko je dobio licencu kada se sve uzme u obzir, kada je sve zavrseno.dell21 je napisao/la:Ako sam dobro skontao to po zalbama je u aprilu ili.
Jaraniko, takvi igraci su gorivo za mladje igrace. Bil' Cimirot napredovao da nije imao Jajala pored sebe ? Bi zamalo, eto ti pravi primjer Radovac.. Zamisli sta bi za jednog Hadziahmetovica znacilo da sa 18 godina igra zajedno sa Ibricicem, kakav god on bio. Isto vazi i za Bekrica.jurisicduska je napisao/la:Nama je više valjao Jajalo pola godine nego 80% igrača koji nam sad igraju i imaju ugovore. Da biram između Jajala 3 utakmice i Džeme 2 sezone, ne bih a taj je omjer kad su trebali doći. Napravio nam Cimirota, najveći transfer u historiji lige. Možda bi ko šta i naučio od ibričića tog. Hajd ga znaj.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Da je dodo ista htio sredjivati, sredio bi davno, od 2010. je predsjednik. Od tad samo igokea ide uzlaznom putanjom. Tako da, kako nije sredjivao, nece ni sredjivati. Gledajte u svoju рederaciju, i ne pravite se pametni kao da znate sta se desava u SRPSKOJ! Da ti vasi klubivi imaju dugove od oko 13 miliona, mozda i vise, nije jos utvrdjeno, ne bi tako govorili! Ali ne, ajde da Borac propadne, da ova liga bude samo balijska, mamicu vam... Zayebavat se mogu, sve je to ok, ali kad ovako vidim da pisu pojedini iz te njihove рederacije o mojoj Svetinji takve lazi i gnusnosti, nece to proci sa mojim odobrenjem, da se razumijemo. Lako je vama kad imate kamiJondzije, tanove, pa ako nesto zatreba a oni iz amerike uloze koji milion. A da vam je dug prevelik, vala nije. Par miliona, sta je to? Pa opet kao nesto problemi... E sevap bi bio da vam klubovi zaglibe na jedno 50 miliona, pa da azmiri, tamovi i ostali tajkuni moraju da prodaju firmu da bi umanjili dug. Shvatite, dugovi koje imaju klubovi iz Republike Srpske su nenaplativi jednostavno. Mi nemamo azmire, kao vi. A i da imamo, azmiri bi otisli isti tren cim bi skontali dug. Zakon o sportu je zastario, i BEZ novog zakona nema napretka u nasem sportu.RedEvil je napisao/la:Nek im otpisuju ko ih hebe,to je njihov budjet,sto se mene tice nista ne moraju placati,al nije realno prema ostalim,ljudi se bore u firmama,da nesto ostvare,placaju porez,a ovima se to otpisuje,toliko o drzavi,i da mi s takvim primjerima i zakonima idemo naprijed,nikadSunderland je napisao/la:A vidi ovih iz RS traze otpis poreza i novi zakon o sportu u sumskoj.![]()
Sada ce to Dodo srediti nema zime za Borac.
A nas porezne ubise,dusu nam vade
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Zamisli koliko bi Dzeko napredovao da je imao ili da ima Jocu uz sebe..Minjore je napisao/la:Jaraniko, takvi igraci su gorivo za mladje igrace. Bil' Cimirot napredovao da nije imao Jajala pored sebe ? Bi zamalo, eto ti pravi primjer Radovac.. Zamisli sta bi za jednog Hadziahmetovica znacilo da sa 18 godina igra zajedno sa Ibricicem, kakav god on bio. Isto vazi i za Bekrica.jurisicduska je napisao/la:Nama je više valjao Jajalo pola godine nego 80% igrača koji nam sad igraju i imaju ugovore. Da biram između Jajala 3 utakmice i Džeme 2 sezone, ne bih a taj je omjer kad su trebali doći. Napravio nam Cimirota, najveći transfer u historiji lige. Možda bi ko šta i naučio od ibričića tog. Hajd ga znaj.
@jurisicduska je sigurno najkorektniji momak na forumu.let3 je napisao/la:Duska
jah, eto ti sad fin jer ti se ne piše našoj temisjoooo price. Fol poslušao me i ne piše više tamo
sit sam svoje šuplje, još da tvoju citam
![]()
i ne loži bezze raju za Ibričića, nije ti to fer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.