FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ko god da ga je sastavio, mentalno nije dobar 
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Trasimaco je napisao/la:Je li ovo zvanicni sastav UEFA ili nekog sitea?
Goal.com mislim
Šta fali sastavu, finalisti moraju biti najzastupljeniji jer su najbolje odigrali ove sezone.
A mislim da nemoras 2 puta pogadjati koji je sajt u pitanju,naravno goal.comTrasimaco je napisao/la:Je li ovo zvanicni sastav UEFA ili nekog sitea?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ZABORAVI NA MASCHAmajestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
I pretpostavljao sam. Inace UEFA nikad ovako rano ne objavi tim sezone.miky_hz je napisao/la:A mislim da nemoras 2 puta pogadjati koji je sajt u pitanju,naravno goal.comTrasimaco je napisao/la:Je li ovo zvanicni sastav UEFA ili nekog sitea?
Kasnije cu ja sastaviti svoj, pa cu vidjeti koliko sam bio upravu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma goal.com sastavio,nidje veze.Mozda i ja sastavim neku svoju ekipu kad mi se bude dalo
Evo,kazu iz Barce da su stupili u kontakt s Arsenalom zbog Fabregasa i navodno Arsenal trazi 60. mil.Ako je tacno,mislim da je puno,50 mil. bi bila neka maksimalna cijena.
Evo,kazu iz Barce da su stupili u kontakt s Arsenalom zbog Fabregasa i navodno Arsenal trazi 60. mil.Ako je tacno,mislim da je puno,50 mil. bi bila neka maksimalna cijena.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ah ja sam mislio UEFA.
Sigurno nece biti Llorisa, Alvesa i Olica kad UEFA to bude sastavljala pa bude dijelila nagrade.
Cesar, Messi i Maicon umjesto tog trojca
Sigurno nece biti Llorisa, Alvesa i Olica kad UEFA to bude sastavljala pa bude dijelila nagrade.
Cesar, Messi i Maicon umjesto tog trojca
ma kakav goal.com, oni su nerelevantni. a neznam zasto barca toliko zeli fabregasa (jest njihovo dijete,i dobar je) ali yaya je ekstra igac i oni ga se zele olako rijesiti.
mes que un club
ja za tog fabregasa ne bi dao vise od 35-40 miliona, covjek jednostavno toliko ne vrijedi.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma i ja mislim da je 40 mil. neka realna cijena za Fabregasa.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako Kaka' vrijedi 70 miliona €, onda i Cesc vrijedi barem 50.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- -Paja
- Kontakt:
Realno i ja kontam nesto taj Messi i te klauzule a ne vrijedi nista vise od 15-20 miliona!
Dio Arsenala
- nidjo_barca
- Kontakt:
Najrealnija cijena je 40 mil.Maksimalno bi se tu moglo dati 50,ako bas zapne,ali nista vise.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
fabregas ne vredi vise od 35mil. i mislim da je visak u barceloni.....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Fabregas, po transfermarktu vrijedi 55 miliona, pa kontajte malo, jer uvijek odu ovi bolji igrači za veće novce nego što vrijede
60 miliona sigurno , bez toga ništa.
Villa vrijedi 45 pa smo ga doveli za 40...znaci nije uvijekNeutral je napisao/la:Fabregas, po transfermarktu vrijedi 55 miliona, pa kontajte malo, jer uvijek odu ovi bolji igrači za veće novce nego što vrijede![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- -Paja
- Kontakt:
To je jasan znak da nece doci jer vodja je odredio cijenu 80 miliona funti i moguce je da cijena u pregovorima ako bude zapelo padne na 75 miliona funti ali ispod nema sanse!
Vodja dominira!
Vodja dominira!
Dio Arsenala
75 miliona za igraca koji bi grijao klupu 
bas tako,fabregas jest dobar igrac ali se ne uklapa u koncepciju barcelone jer imaju 2 ofanzivna veznjaka,barceolni bi dobro dosao jedan maskerano,essien,de rossi....Wolverine je napisao/la:75 miliona za igraca koji bi grijao klupu
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.