Da budem iskren, drago mi je ukoliko Joco, Mladenović, Diata, Livaja, a uz njih i Kokot i Đelmić odu iz Kluba. Neki od njih su pokazali dosta pozitivnog (Đelmić, Mladenović i Kokot), ali su imali i dosta propusta. Đelmića raja ističe kao dobrog igrača, a zaboravljaju da je u drugom dijelu polusezone igrao isključivo za sebe i njegovom sebičnošću smo ostali bez minimalno 6 bodova.
Uzelca su vjerovatno ostavili jer je još relativno mlad 22 godine.
Dugo pratim Želju i znam da su naša djeca i djeca koja su dovedena iz malih sredina (klubova) postali naši najbolji igrači kroz istoriju. Dovođenjem izvikanih polovnjaka se Željo nije bavio, a kada bi se to i desilo, obično bi nam se obilo o glavu.
Trebamo vjerovati našoj djeci, čak i onoj, koji su se vratili iz drugih klubova (Hodžurda). Oni su prošlinašu školu od pionira pa nadalje i oni vole Želju. Takvi igrači bi mi uvijek imali prednost nad provikanim polovnjacima.
Da se mene pita ja bih dao odriješene ruke i Blagojeviću (jednom od najboljih u ovoj ekipi), a isforsirao Žerića, Dinu, Amira, Dženisa, Dadu..., vjerujte mi da se ne bi nimalo pkajali.
Odigrano je 18 kola, a "znalci" su nam pokazali šta znaju (sakupili 28 bodova). Prošlu sezonu su nam naša djeca obezbjedila Evropu. Kada već moramo trpjeti, lakše mi je trpjeti našu djecu.