Sunderland je napisao/la:Druze moj,dobri,jel to pijes isti caj kao Sloboda72.TaRgEt_ je napisao/la:
Ovako je to nekada bilo![]()
A bio si dobar cojek.
Sloboda72 je dobar covjek, a sta fali da se posjetimo kako je to nekada bilo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Sunderland je napisao/la:Druze moj,dobri,jel to pijes isti caj kao Sloboda72.TaRgEt_ je napisao/la:
A bio si dobar cojek.
Nefali nista vala,da ti budem iskren,volio bi naci utakmicu barem izvjestaj Sloboda-Partizan 4-3 na hukinom turniru prvom.kakva je to utakmica bilaTaRgEt_ je napisao/la:Sunderland je napisao/la:Druze moj,dobri,jel to pijes isti caj kao Sloboda72.TaRgEt_ je napisao/la:
A bio si dobar cojek.
Sloboda72 je dobar covjek, a sta fali da se posjetimo kako je to nekada bilo
Ova Musemićeva Sloboda bi dobila ovaj sastav koji je igrao protiv Rada.TaRgEt_ je napisao/la:
Ovako je to nekada bilo
A ti misljenje nekoliko forumasa koji navijaju za protivnicki tim smatras relevantnim? Pitaj igrace Sarajeva, njihovu Upravu, trenera shvataju li nas ozbiljno.Sunderland je napisao/la:Pitari su sigurni da zijanimo pa skoro prve tri tekme.
Nesvataju nas mnogi ozbiljno jos uvjek,a to je prednost za nas.medjutim kada uzmemo 10-12 bodova u prva 4 kola mnogo ce se razocarat.
A posle toga Siroki i Mladost kuci.uzastopno.
Misljenja sam da ce se prvak znati prije utakmice sa Sarajevom.
Sloboda Sampion
Ovo je sezona 1988/89, 17.kolo, 17. 12. 1988.sloboda72 je napisao/la:Ova Musemićeva Sloboda bi dobila ovaj sastav koji je igrao protiv Rada.TaRgEt_ je napisao/la:
Ovako je to nekada bilo
Davno ga je zasluzioNYKnicks Fan je napisao/la:Popusio je ban sinoc lagano onaj degen Husara.
Vise si truda ulozio nego grupaSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Volimo Slobodu
Mi cemo je voljeti
I ako nas nozem ubodu
Uvijek cemo se za nju boriti
Ref: X2
Kada na Tusanj odemo
Mi Fukare budemo
Jer Slobodu volimo
Njome se ponosimo
Kada Husic i Husref kuju planove
Zeba i Ahmet zabijaju golove
Oni su legende tuzlanske Slobode
Na Europski put oni nas vode
Sloboda je ponos grada
I zivoti svih Tuzlaka
Ona je nasa jedina nada
Ordagic ce biti buduci Kaka
Ref X2
Hahahah smislio iz dosade. Nije lose hahah
merak je napisao/la:Vise si truda ulozio nego grupa
Nisam ni mislio na one koji su relevantni.Beduin je napisao/la:A ti misljenje nekoliko forumasa koji navijaju za protivnicki tim smatras relevantnim? Pitaj igrace Sarajeva, njihovu Upravu, trenera shvataju li nas ozbiljno.Sunderland je napisao/la:Pitari su sigurni da zijanimo pa skoro prve tri tekme.
Nesvataju nas mnogi ozbiljno jos uvjek,a to je prednost za nas.medjutim kada uzmemo 10-12 bodova u prva 4 kola mnogo ce se razocarat.
A posle toga Siroki i Mladost kuci.uzastopno.
Misljenja sam da ce se prvak znati prije utakmice sa Sarajevom.
Sloboda Sampion
Bez minute utakmice ove sezoneChinaglia je napisao/la:Zrinjski raskinuo ugovor s njim, ne znam o čemu se radi, ali krilni napadač je, zašto da ne bude opcija![]()
[youtube][/youtube]
Pitaj djasmina,onog dobrog.sloboda72 je napisao/la:JE LI POTPISAN REPROGRAM ?
Vjerovatno zbog Marinovića trenera, on je nekako došao pred kraj sezone a Deni prestao igrat. Znam da su ga tražili neki italijanski klubovi dok je bio u Zrinjskom, zato kažem bujrum na probu. Jbg nama treba igrač koji je odmah spreman, ako ćemo na velike zalogaje.Chinaglia je napisao/la:možda je napravio neko sranje, ne vjerujem da je u toliko lošoj formi da uopšte ne igra, vidi se da je dobar igrač
svakako bih ga pozvao, neka dođe na pripreme, pripreme su čudo, pogledajte Ahmetovića
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.