Eto napisali su ti ali kao sto sam ti i rekao bit ce update za mjesec gdje ce Sloboda skociti na trece mjestoSunderland je napisao/la:Mozel to u parama brate,MortemHz je napisao/la:O ovome je najbolje pricati kada dodje update za oko mjesec ali bit ce ovako:Sunderland je napisao/la:Kakva je tabela po trzisnoj vrijednosti klubova pl,imal kakav podatak,ko je najskuplji,najjeftiniji i tako to,
**** vas politika
1. Sarajevo
2. Zeljeznicar
3. Sloboda
4. Zrinjski
5. Siroki Brijeg
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Darko Vojvodić napustio Slaviju 
- ElCartel11
- Kontakt:
Najvise klubova imaju lige Srbije i BiH po 16. Hrvatska, Slovenija, Albanija i Makedonija imaju po 10. Crna Gora ima 12 klubova.
Moja statistika kad bi sve lige imale po 10 klubova (kod Srbije, BiH i Crne Gore sam izbacio najslabije klubove)
1. HNL (Hrvatska): 171.60 mil € - najskuplji klub: Dinamo Zagreb: 59.20 mil € - najskuplji igrač: Marko Pjaca: 6.50 mil €
2. Jelen Super liga (Srbija): 130 mil € - najskuplji klub: Partizan: 27.40 mil € - najskuplji igrač: Anrdija Živković: 7 mil €
3. Prva liga Telekom Slovenije: 60.6 mil € - najskuplji klub: Maribor: 14.55 mil € - najskuplji igrač: Petar Stojanović: 2 mil €
4. BHT Premijer liga (BiH): 58.23 mil € - najskuplji klub: Sarajevo: 11.73 mil € - najskuplji igrač: Leon Benko: 1.10 mil €
5. Prva Makedonska fudbalska liga: 35.33 mil € - najskuplji klub: Vardar: 9.98 mil € - najskuplji igrač: Juan Felipe: 1.20 mil €
6. Kategoria Superiore (Albanija): 42.05 mil € - najskuplji klub: Skenderbeu: 7.90 mil € - najskuplji igrač: Peter Olayinka: 725 tsd. €
7. Prva Crnogorska liga: 29.18 mil € - najskuplji klub: Rudar Pljevlja: 4.10 mil € - najskuplji igrač: Dženan Radončić: 1 mil €
Zanimljivo da je sam Dinamo skuplji od cak 4 lige (BiH, MKD, ALB, CG)
Da je Andrija Zivkovic sam skuplji od najskuplje ekipe u cijeloj CG ligi!
Da su Marko Pjaca i Andrija Zivkovic, zajedno skuplji od najskupljih klubova u svojim ligama na posljednja 4 mjesta! (BiH, MKD, ALB, CG)
Kad ovako kroz brojeve pogledas ove lige, nasa je zlatna sredina
Moja statistika kad bi sve lige imale po 10 klubova (kod Srbije, BiH i Crne Gore sam izbacio najslabije klubove)
1. HNL (Hrvatska): 171.60 mil € - najskuplji klub: Dinamo Zagreb: 59.20 mil € - najskuplji igrač: Marko Pjaca: 6.50 mil €
2. Jelen Super liga (Srbija): 130 mil € - najskuplji klub: Partizan: 27.40 mil € - najskuplji igrač: Anrdija Živković: 7 mil €
3. Prva liga Telekom Slovenije: 60.6 mil € - najskuplji klub: Maribor: 14.55 mil € - najskuplji igrač: Petar Stojanović: 2 mil €
4. BHT Premijer liga (BiH): 58.23 mil € - najskuplji klub: Sarajevo: 11.73 mil € - najskuplji igrač: Leon Benko: 1.10 mil €
5. Prva Makedonska fudbalska liga: 35.33 mil € - najskuplji klub: Vardar: 9.98 mil € - najskuplji igrač: Juan Felipe: 1.20 mil €
6. Kategoria Superiore (Albanija): 42.05 mil € - najskuplji klub: Skenderbeu: 7.90 mil € - najskuplji igrač: Peter Olayinka: 725 tsd. €
7. Prva Crnogorska liga: 29.18 mil € - najskuplji klub: Rudar Pljevlja: 4.10 mil € - najskuplji igrač: Dženan Radončić: 1 mil €
Zanimljivo da je sam Dinamo skuplji od cak 4 lige (BiH, MKD, ALB, CG)
Da je Andrija Zivkovic sam skuplji od najskuplje ekipe u cijeloj CG ligi!
Da su Marko Pjaca i Andrija Zivkovic, zajedno skuplji od najskupljih klubova u svojim ligama na posljednja 4 mjesta! (BiH, MKD, ALB, CG)
Kad ovako kroz brojeve pogledas ove lige, nasa je zlatna sredina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Defanzivnija smo liga od Serie A
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
36 golova u prvih 15 minuta a 79 u zadnjih 15 minuta jbt... svima se zuri pred kraj utakmice, ha? 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- PitarBordo
- Kontakt:
Zadnjih pola sata ravno 130 golova... U prosjeku gotovo na svakoj utakmici padne gol u zadnjih pola sata...
Samo Saraj'vo.
Joj Sarajevo 40 igraca pod ugovorom
et nama jos 3 i imamo roster po PS-u
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Поново су " у ?...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Јесте се ? на ?High je napisao/la:Поново су " у ?...
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
% $ не? То је %. ' " " " ", ? &.DoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?High je napisao/la:Поново су " у ?...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ahahahahah samoo gurajHigh je napisao/la:% $ не? То је %. ' " " " ", ? &.DoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?High je napisao/la:Поново су " у ?...
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- GoodisonPark
- Kontakt:
" Ц? - -?, не % " ? " " а ? % фазонDoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?
povratak otpisanih!
$ " @?.
E nek si mu objasnio, svaka cast, ja sam samo cekao kad ce mu neko objasniti, stvarno nema smisla.GoodisonPark je napisao/la:" Ц? - -?, не % " ? " " а ? % фазонDoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?
E svaka cast!
Nad tobom sunce najljepše sja
- PitarBordo
- Kontakt:
Sad kad te ko mene isprozivaju jer njje kul znati stvari iz osnovne... Ignorance is a bliss.GoodisonPark je napisao/la:" Ц? - -?, не % " ? " " а ? % фазонDoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?
Samo Saraj'vo.
Cuj njjePitarBordo je napisao/la:Sad kad te ko mene isprozivaju jer njje kul znati stvari iz osnovne... Ignorance is a bliss.GoodisonPark je napisao/la:" Ц? - -?, не % " ? " " а ? % фазонDoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?
Pise se 'nije'.
Nad tobom sunce najljepše sja
Izvinjavam se sto sam navikao pisati bez š, đ, č, ć, ž i dž(Na netu naravno). Sram me bilopinoglavi je napisao/la:E nek si mu objasnio, svaka cast, ja sam samo cekao kad ce mu neko objasniti, stvarno nema smisla.GoodisonPark je napisao/la:" Ц? - -?, не % " ? " " а ? % фазонDoeTz je napisao/la:Јесте се ? на ?
E svaka cast!
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- GoodisonPark
- Kontakt:
$ &****?, "& се " $ је ""
@PitarBordo
ali, ne brinem se ja, neku noć su svi miševi bili tu i jedini argument je "šampion" posle 18 kola 
@PitarBordo
povratak otpisanih!
Joj edukacija
Pravog si nasao ucit 
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.